עדכונים אחרונים בבלוגים

De-Panther

New member
שמישהו יודיע לאחראי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בתפוז על הבלוגים שיש בעיה עם העדכונים צריך לחכות כמה דקות עד שהעדכון נקלט בדף הראשי ורואים את הכותרת של הפוסט האחרון שם ולא משנה כמה זמן מחכים זה לא מתפרסם בעמוד של הקטגוריה נניח שלי ביומנים אישיים כללי אז הוא לא מפורסם שם וזה נראה שזה ככה מ3 וחצי כי עוד פוסטים לא פורסמו שם מאז

REDDITZ

New member
למה אחרי שאני מעדכן בלוג הוא לא

מופיע בעדכון הבלוגים בשער של תפוז בלוגים???

halar

New member
בעיה בבלוג דחוף

עידכנתי את הבלוג שלי ופירסמתי רשומה חדשה עכשיו היא מופיעה בבלוג אבל לא מופיעה בעידכונים האחרונים של הבלוגים למה???????????????????

ע ל ו מ ה

New member
רשימת העדכונים האחרונים תקועה

הרשומה האחרונה המדווחת שם היא מאתמול ב-22:00 בלילה.

SofyTofy

New member
הרי לך../images/Emo103.gif

~~~~~~~>

me1231

New member
כןןן היא תקועה וזה ממש מעצבן!!!!

תסדרו אתת זה:/

מפ33יצה

New member
שלום,

קראתי את מה שצרפתם ולא עשיתי אף אחת מהפעולות הנירשמו ואם זאת, הוספתי הודעה חדשה בבלוג ולא היה עדכון בכניסה.. מחכה לתשובה..תודה

De-Panther

New member
ממש לא../images/Emo3.gif יש בעיה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

היום בתפוז בלוגים ובגלל זה הוא לא מופיע שם גם שלי לא הופיע במשהו כמו 5 דקות ראשונות שלא נדבר על להופיע בתוך הקטגוריה שלו

tomb boy

New member
גם אצלי זה קרה..

פירסמתי איזה שלושה פוסטים לפחות, חדשים.. ואף אחד מהם לא הופיע בעידכונים. מה קורה היום לתפוז? ובכלל בימים האחרונים? רגע! אולי זה בגלל הכותרת בצבע? מה? זה דבר חדש? כי עד עכשיו כתבתי בלוג שלם עם כותרות בצבע, ותמיד הן הופיעו בעידכונים. בכל מקרה, הבלוג שלי נמצא במועדפים. לייתר דיוק שני הבלוגים שלי מתוך השלושה. 1. הבלוג של הסיפור האישי שלי. 2. הבלוג שמוקדש כל כולו ל Julia Roberts אהובתי. השלישי, אולי בדרך.. לילה טוב ולהתראות בבלוג(ים)

0r0r

New member
עדכונים אחרונים בבלוגים

כרגע ישנה בעיה ברשימת העדכונים בלוגים שמתעדכנים לא מופיעים שם העדכון האחרון הוא מאתמול בשעה 23:00 העברתי את הבעיה למנהל הבלוגים יש לזכור שבכל מקרה דרושות 5 רשומות על מנת להופיע ברשימת העדכונים לכאן ישורשרו שאלות בנושא

Julia Roberts

New member
הממ.. גם אני עידכנתי את הבלוג ../images/Emo41.gif

אבל, אני לא רואה את העידכון. בכל אופן, כדאי לראות. אמריקה מאוהבת ביום שני בYES ו..כן, אני במומלצים. תודה לתפוז ולקוראים היקרים.

למעלה