עדכונים אחרונים ושאלות על ההופעות..

הופעה של סי

בלוח השידורים של הפורום כתוב שיש היום הופעה של סי. איפה? מתי? היום עוד מעט נגמר...
אז סי, או מיכל, או מי שמחזיק את ה"עדכונים בהמשך" בבטן - זה הזמן להוציא...

כתוב שהיום יש הופעה בראשל"צ

אבל מצד שני אמרו לי שהיא באילת היום בהופעה אז מישהו יודע משהו ?

actress

New member
../images/Emo58.gif+האחים אסנר אבל לגבי...../images/Emo12.gif

המיקום ממש אין לי מושג היא בטח תכתוב אני יודעת שהיום היא גם בירושלים וגם בחיפה אין לי מושג איך היא מספיקה כי ירושלים וחיפה wow.

ט י נ ה

New member
בנתיים לא מתקיימת

היא פטל המתוקה ,הלילה הכי קשה מאחורי והיום נותרה עוד הופעה בשוהם שאני מאוד חכה לה כי זה עם יוסי פרץ ומיקי ובחור מקסים בשם מנזה על דרבוקה וכו אבל שישי ירד בנתיים .. זה היה אמור להיות כאוחרת של האחים אסנר במועדון זמר איפשהו ליד הנמל אם יתקיים אודיע מיד אוהבת מתגעגעת אלייך סי

actress

New member
היה שיגעון../images/Emo70.gif ישראליאנה היית../images/Emo35.gif

קודם כל סי הסתפרה מהממממם
באמת מזכיר את הימים ההם... אז ככה חוף הים של ראשל"צ תמיד עמוס (אני לא אוהבת) אבל הקהל הראשוני מאוד מאוד אהב את סי. היא שרה שירים יחד עם צ´ארלי וגו´אנה של בוב דילן והיה מטרף
גם היה מתוך הדיסק את השירים שלה, היא עלתה בכובע קאובי מקסים
היא התחילה ב"תגיד תודה" ושרה את אדית פיאף, גיבור גדול, כמו צמח בר שהוא מקסים ביותר, חצי עולם (נפגשים). אני עליתי על גדר כי הילדים הקטנים הסתירו לי
ונהנתי מכל רגע, ראשון מכירה אותי אבל אם כבר אז כבר, ולסיום היה את נאום ראש העיר שלשם שינוי הוא לא נאם איזה 15 דק´ ומופע זיקוקי דינור וכמובן איך אפשר בלי "לא עובדת בשביל אף 1, וגיבור גדול" וההדרן היה "תחלמי בגדול" והמופע הבא כמובן בבת ים ואני שם
אני הפעם אראה כמובן עוד חברי פורום מפה
נשיקות

actress

New member
והפעם חוויות מההופעה בבת ים../images/Emo168.gif

אז ככה הערב היה ממש מדליק אני אומר את האמת באתי דיי מפוחדת כי בת ים אתם יודעים , אבל נוכחתי לדעת שהאוירה באמת מקסימה. היתה שם אוירה קיבוצית למרות שאני באתי עם נעלים ממש לא מתאימות ובכלל הרגשתי כמו אחת מהעיר. היה פשוט מקסים איך שסי שרה בדשא ועברה בין כולם באמצע משום מה זה היה כ"כ מרגש ואני התרגשתי בשבילה הפעם היא היתה עם מנשה הטרבוקן וג´ואנה ושרו והיה פשוט כיף לראות את האנשים שם. וכשהסתיים הערב אני כבר לא פחדתי לחזור הביתה כי ראיתי את סי פתחתי מפה הלכתי בחושך וכל הזמן נזכרתי בשיר גיבור גדול (בסמטאות). והגעתי למסקנה שלמרות שיש לה אתר אני לוקחת על עצמי לבנות לה תת אתר, ואם מישהו יוכל לעזור אז בכיף

actress

New member
http://planet.nana.co.il/sihiman

הנה והוא לא רישמי וכל מי שירצה לעזור אז בכיף
כל עזרה תתקבל בשמחה, אני בקרוב אפיץ את האתר לעוד מקומות וכמו שאתם רואים שם יש קישור ישיר לפורום ככה שיגיעו עוד אנשים.

actress

New member
חזרתי מההופעה של סי בשהם../images/Emo168.gif

ואין לי מילים פשוט wow
אומנם לא חזרתי עכשיו אבל אני כותבת את ההודעה כי אני מרגישה שאני בתוך חלום, בקושי הצלחתי להרדם זה היה פשוט ענק
אומנם חיכיתי בנתב"ג לאוטובוס ואחרתי ברבע שעה אבל מה שהיה שם פשוט פנטסטי, אין אין אין ואני כ"כ שמחה שהגעתי למופע סוף הקיץ מה גם שהיום אני משוחררת שנה מהצבא אז בכלל סיבה למסיבה.

actress

New member
+עידכנתי את האתר של סי הנה הפרטים:

אז ככה, האתר http://planet.nana.co.il/sihiman ההוא לא רישמי ונוספו בו הדברים הבאים:
הפורום שלנו
ספר אורחים שבו אתם יכולים לראות את העיצוב הנפלא שאלאניס ג´אנקי הכניס לפה לפורום ואני שמתי אותו בתור רקע.
פינת ד"שים שבו אתם יכולים למסור דשדושים וכל מה שבא לכם. ולאט לאט אנחנו נעלה לשם ולפה שירים וכבר תוך יממה אחת נכנסו כ 70 איש עכשיו נראה לי זה עבר את ה 100 ואני פירסמתי את האתר בעוד מקומות ואם תוכלו גם אתם אז יותר טוב. הדברים הבאים שאני רוצה לעדכן אותם הם: עצומות צ´אט ועוד כמה הפתעות.. צ´אט יש גם פה אך לא כולם יכולים להנות ממנו כי יש לפעמים בעיה וצריך להכנס דרך הצ´אט הישן ונשלח אליכם גם הודעות למסרים האישים

actress

New member
שאתר יהיה גמור אני אכניס את הדף

תודות בנתיים אני מתלבטת עם לעשות אותו בשפת html או לפתוח עוד דף אבל באמת
ענקית +

למעלה