עדכונים אחרונים מחיי

michelle*

New member
עדכונים אחרונים מחיי

מכיוון שלא נכנסתי לכאן הרבה זמן, אנא הרשו לי לעדכן אותכם בפרטי חיי האחרונים... (והכל כבר בא על מקומו בשלום, או יבוא..) בעז (זוכרים אותו?), אמר לי שהוא אוהב אותי... טוב, שניה נספר הכל מהתחלה. יום ראשון נחמד היה לי (לפני שבוע וחצי). דיברתי עם בעז באודיגו... והתחלנו לדבר על שקרים... ואמרתי שאני שונאת שקרים וכל הקשרים שלי עם בנים נהרסו בגלל שקרים.. ואז הוא אמר לי שהוא צריך להגיד לי משהו... (טם טם טם) לא לקחתי את זה יותר מידי ברצינות. אמרתי לו שאני צריכה ללכת, ושהוא יספר לי אחרי שאני אחזור. חזרתי, והוא ניסה להתחמק מלהגיד לי מה שהוא רצה... אז צלצלתי אליו ואמרתי לו שיגיד דבר מה שהוא רצה ו... המשפחה שלו דתיה. איזה מוזר. והוא לא אומר להורים שלו שיש לו כוונות לא בדיוק דתיות, ושהוא בעצם חילוני. כלומר, הוא הולך עם כיפה ושומר שבת וכל זה.... בכלליות, מצידי שיהיה בודהיסטי. הוא שיקר לי במשך חודשיים וחצי. ממש נפגעתי... אז היה שקט בקו. הייתי בשוק. הוא שאל אותי "אין מילים?" ואז ניתקתי. לא יודעת. הרבה אנשים לא היו נפגעים מזה. אבל הוא שיקר לי... ובמשך כל כך הרבה זמן. לא דיברתי איתו יומיים, ואז נכנסתי לאודיגו והוא לא היה מחובר, אז רשמתי לו שאני מאוד אוהבת אותו, בצורה שלא חשבתי שאני אוכל לאהוב, ושהוא ממש פגע בי... ואז הוא התחבר, ואמר לי שהוא לא משקר... לא משנה, כבר דיברנו ואמרתי לו כל מה שאני מרגישה, ועל כמה נפגעתי ושכמעט לא יכולתי ללכת מרוב כעס. ככה הרגשתי, באמת. אני שונאת שמשקרים לי! אבל כבר סלחתי לו.. ופתאום הכל נהיה כל כך מוזר... ראש השנה, והוא מן הסתם בבית כנסת... ואני חושבת על כמה החיים שלו שונים משלי. ושיותר קשה לו. כי הוא מסתיר שהוא חילוני. לנושא הבא... לפני תחילת הלימודים, פגשתי מישהו שקוראים לו נדב אצל חברה שלי... כל החברות שלי כבר הכירו אותו חוץ ממני. אז הוא כזה נתן לי מבט, וחייכתי אליו. בקיצור, עד סוף הערב, כבר נמרחנו אחד על השני. ומזמוזים רציניים כאלה. לא קורה לי הרבה.. שרוצים אותי ככה. לא יודעת למה נתתי לו להמרח עליי ככה. ולמה התנשקנו. הוא כל כך... בלע! לא יודעת, נהניתי, אז אני לא יכולה להגיד שאני מרגישה כזאת זונה.. אבל בכל זאת, אני בקושי מכירה את הבן אדם. מה גם שמאז הוא בכלל לא התקשר. וראיתי אותו אתמול. איזה מביך... חילקתי תפוחים בדבש בתחנה המרכזית, והוא היה שם. אז הבאתי לו תפוח בדבש ואמרתי לו "שנה טובה ומתוקה, הנה מחוות פיוס" ודפקתי את החיוך הכי יפה שלי. איך הראיתי לו... לבן זונה שבכלל לא התקשר.. חיחי. זהו, זה בערך העדכונים האחרונים מחיי הפרטיים. אתם מוזמנים להגיב. (וזה כולל להגיד שאני קצת שרמוטה, אני מודעת לזה, ואני עובדת על זה!) אוהבת תמיד, מישל

חח מישל..

איזה חיים... אחחח איזה חיים.. שמחה שהסתדר לך עם בעז. גם אני שונאת שמשקרים לי.... :) גלית

נריה_ה

New member
תשמעי...

אני לא מבין למה קראת לנדב "בן-זונה". זה לא כינוי ולא חצי כינוי שמגיע לו! לפחות לא לו

נריה_ה

New member
אני לא. כנראה שלא הבנת למה התכוונתי

זה היה מרומז ביותר... בכל אופן אני לא חושב שאביע את דעתי אם לא יבקשו ממני, ויש לי הרבה מה להגיד. בכל אופן אני הולך... נתראה בצאת החג. יום תרועה שמח שיהיה לכם, נריה.

michelle*

New member
איזה נחמד שמתקיפים אותי...

נריה, תדמיין אותי אומרת את כל זה עם חיוך על הפרצוף. אולי בגלל שמה שאמרת באמת ממש גרם לי להתפוצץ מצחוק... הממ. נקודה למחשבה. help! just shoot me כבר אמרתי שאני לא בדיוק טלית שכולה תכלת, אז אתה לא צריך לקרוא לי בשמות... וחוץ מזה, לא ממש אכפת מה אתה חושב שאני. אתה לא מכיר אותי. ואני גם לא ממש שמה על מה שאנשים שאני מכירה חושבים עליי. אז תסלח לי, אבל אני שמה עלייך פיפס. כל טוב, שנה טובה וחג שמח, בהביי נ.ב.- לא התכונתי באמת שנדב בן זונה, הוא נחמד מאוד בתור בן אדם. רק לא אליי... וגם מאוד לא נעים לו ממני.. טוב, הכל כבר בסדר, אז למי אכפת...

נריה_ה

New member
מישל חביבתי,

קודם כל אני שמח שגרמתי לך לחייך, הרי ככלות הכל אני רואה את המטרה שלי בעולם בלעשות את העולם למקום טוב יותר. ואם הצלחתי לגרום לך שיהיה לך טוב, אז אני שמח! אולי לא אכפת לך מה אני חושב על המעשים שלך, אבל אני בטוח שכן אכפת לך מה את חושבת על עצמך ועל המעשים שלך. את לא צריכה לשים עליי יותר מידי, הרי מי אני?!? אני בסך הכל דמות וירטואלית בשבילך... אבל את צריכה לשים על איך שאת מתנהגת. שוב, אני לא מכיר אותך ולא מכיר את נדב. בכל מקרה כבני-אדם אני מכבד את שניכם, למרות אולי שאת המעשים שלכם אני לא אוהב. אולי את לא טלית שכולה תכלת, אבל זה לא אומר שאת לא צריכה שלאוף להיות יותר טובה ממה שאת עכשיו. כל אדם צריך לשאוף להיות טוב יותר ממה שהוא עכשיו. אל תיקחי מילה ממה שאמרתי כמילה שבאה לגרום לך רע. רק טוב אני רוצה בשבילך, כי לא מגיע לך פחות מזה. באהבה רבה, נריה.

למעלה