עדכונים באתר האגודה לט"נ (סוף סוף!)

anat11

New member
עדכונים באתר האגודה לט"נ (סוף סוף!)

רק להסב תשומת לבכם, דקה לפני שהכרזתי (בפני עצמי) סופית שאתר האגודה הוא "מת מהלך" (מת - כי הוא לא מתעדכן, חי - כי הוא עוד ברשת), הוסיפו כמה עדכונים באתר הנ"ל לגבי המחקרים שנעשו בשנת 2001 וכולי. האתר עדיין רחוק מלהיות מעודכן (ברכת המנכ"ל מתייחסת לשנת 1999!!), אבל ריכוז המחקרים, בתרגום לעברית (ממקור של האגודה האמריקאית), יכול אולי לענין. אני מצרפת קישור לאתר. ענת

רחלית

New member
תודה

כבר נכנסתי לאתר דרך הקישור, מעניין שטוענים כאן שניסיון לתת טיפול הורמונלי חלופי (אסטרוגן) עזר - אני כבר לא זוכרת מי ציינה שלחולות לא מומלץ טיפול הורמונולי דבר נוסף - כששקלתי טיפול שאלתי את הרופאים - האם כדאי לנסות טיפול משותף של קופקסון ואינטרפרון (כי כל אחד עובד על מסלול אחר) ונעניתי שאים על כך מידע ולא ברור האם אכן יותר יעיל וכאן יש דיווח קצר שניסו ושוב יעיל אך שוב אין פירוט.

אורית...2

New member
רחלית שלום !!!../images/Emo12.gif

זו אני שכתבתי שאמר לי פרופסור (ידיד) מאוניברסיטת יל, שאסור לקחת תרופות הורמונליות, שלחתי לו כבר 3 פעמים אי מיילים והוא עדיין לא ענה לי .... גם אותי זה מסקרן !!! ברגע שהוא יענה לי, אני מיד אעביר את התשובה שלו . !!!
אני אשלח לו שוב...אולי עכשיו יהיה לו זמן לענות ....

אורית...2

New member
רחלית הוא ענה לי ....../images/Emo127.gif

רחלית, הידיד שלי (מאוניברסיטת יל) ענה לי לאי מייל , והתנצל שלא היה לא זמן לענות ... שלחתי לו את כל הקישורים למאמרים, והוא הבטיח שהוא יקרא אותם...יעשה בירור,עם החבר´ה שלו ש"עובדים" על זה ...וברגע שתהיה לו תשובה הוא יענה לי ...ואני מיד אדווח ...
מקווה הוא יענה מהר ....

למעלה