עדכונים באתר משפחה חדשה

ixmix

New member
אני כבר מתחיל להרגיש לא נורמלי...

אני נשוי. אני נשוי לאישה. לי ולאשתי יש ילדה. שנינו גרים בבית. גם הילדה. התחתנתי בחתונה דתית. אני חילוני. זה היה מבחירה. ואללה, אני מתחיל להרגיש קצת לא נורמלי... תגידו- זה נורמלי, ההרגשה?

ורדבר

New member
מה זה "נורמלי"?

איקסמיקס, לא קראתי את הלינק. אבל - למה אתה חושב שהנורמליות שלך אמורה בהכרח להיות מנוגדת לדרכי חיים אחרות, שגם הן לגיטימיות? מאיפה הרצון להגדיר מה "נורמלי", ולחפש מה "לא נורמלי". אני לא מכירה אותך, ובסה"כ אני מניחה שהתכוונת לצחוק, אבל לדעתי האישית יש טעם לוואי בבדיחה הזאת..

ixmix

New member
כובד הדיון.

הייתי אומר לך לקחת נשימה עמוקה של אוויר, לשתות כוס מים ולראות שמדובר בבדיחה. ודווקא לא נוראית. אבל לא, דיון כבד... אז אני אגיד משהו אחר - לו היית טורחת להיכנס לאתר, אולי הייתי מבינה על מה הבדיחה. הארגון מגדיר את עצמו רק דרך הניגוד למשפחה המסורתית. ואגב - אם יש לך טעם לוואי, שתי כוס עראק.

ixmix

New member
ולמה את מחליטה בשבילי מה אני חושב,

ברוב חוצפתך? מי את שתקבעי שאני "חושב שהנורמליות שלי אמורה בהכרח להיות מנוגדת לדרכי חיים אחרות, שגם הן לגיטימיות"? איפה לכל השדים והרוחות אמרתי דבר כזה???

ג שם

New member
יו!

אז אני מבינה שהתגובה השניה היא אחרי כוס עארק.. המלצה: בפעם הבאה תתחיל לשתות עם משהו יותר עדין. רוצה מיץ פטל?

עוסג

New member
../images/Emo4.gifהלו הלו, להרגע, כן? ../images/Emo184.gif

איקסמיקס, נדמה לי שהנורמליות מתחילה להתפרץ...

עוסג

New member
האמת, זה הכי נורמלי שבעולם להרגיש

לא נורמלי. אם היית מרגיש נורמלי, מישהו בטח כבר היה מתחיל לדאוג...

למעלה