עדכונים באתר של גלעד נאור

bshuval

New member
עדכונים באתר של גלעד נאור

בדיוק עכשיו ראיתי שנוספו הוראות לשני דגמים: חילזון וברווז באתר של גלעד נאור. הדגמים הם דגמים מאת שירי דניאל. אני לא יודע מי הוא או היא (אני מתבייש לשאול, אבל האם השם הפרטי הוא שירי או דניאל?), אבל ההוראות מרשימות ביותר. לא בדקתי אותם, אבל הן נראות בסדר גמור. אני מאד התרשמתי מהדגמים ואשמח לקבל עוד פרטים על היוצר/ת החדש/ה. אני מקווה שתהנו מהקיפולים!

bshuval

New member
רמז לברווז

אני מוצא לנכון להגיד לכם שהתוצאה של שלב 24 א' היא קיפול תלת מימדי ולא קיפול שטוח. הברווז הוא דגם מאד נחמד.

eyal reuv

New member
ממש נחמד

2 דגמים נחמדים מאוד עם נפח,כל הכבוד לשירי דניאל על ההשקעה. נשמח לראות עוד יצירות שלה בהמשך.

giladznaor

New member
עדכונים...

מסתבר שהיה לי באג באתר, כך שכל העדכונים שקרו מאז 2005 לא הוצגו בראש האתר בסעיף העדכונים. הטעות תוקנה כעת. כמו כן, ישנו דגם חדש של שירי דניאל. שמה הפרטי הוא שירי. תהנו מהקיפולים, אני הולך ללמוד פיסיקה...

ג ל ע ד א

New member
בגלל ריבוי הסופרלטיבים שקיבלתי

על הקיפול של השבלול אני מצרף תמונה ומחזק את ידי שירי - כל הכבוד. אין ספק שאנסה לקפל עוד דגמים. תודה, גלעד

Shiri D

New member
תודה גלעד

זאת פעם ראשונה שאני רואה דגם שלי שמישהו אחר קיפל. אתה מקפל אותו יותר יפה ממני. שירי

matanbi

New member
באמת, כל הכבוד לשירי על הדגמים

היפים,זה עשה לי חשק , אני בזמן הקרוב פונה לקיפול החילזון,כי לפי דעתי הוא מהמם,המשיכי כך.

למעלה