עדכונים בפורום

bזוהר

New member
עדכונים בפורום../images/Emo141.gif

עשיתי כמה עדכונים בפורום... בדף הראשי: "על הפורום" ו "הנבחרים" (הודעות, קישורים, מחברי הפורום) הוספתי פרטים ללוח אירועים של הפורום הוספתי קישורים וסקר חדש: מה יותר חשוב לכם בהופעות של רונה - אתם מוזמנים גם לכתוב כאן את התשובות..

DeepThoughts

New member
הצבעתי שיר ישן

אבל זה המכלול גם הדיבורים והצחוקים, גם הפאשלונות, גם השיר החדש והכל ושוב תודה על איירטקוויק בב"ש ועל הערב במוזיאון כמובן עם טיפס וקסיוס ודה ג'אנקיס..

מיץ פזי

New member
איזה נחמד!

כל העדכונים שעשית, היו שם בהחלט כמה דברים שהיו זקוקים לרענון :) שמחתי לראות שהודעה שלי נכנסה לנבחרים! יי! הצבעתי בסקר ל"דיבורים ומצב רוח טוב של רונה" או משהו בסגנון.. לאחר התלבטות קצרה, נזכרתי בסולסיק המופלא ובכל חברי הפורום המופלאים עוד יותר שאיכשהו מצליחים לתעד כמעט תמיד את הקאבר המיוחד או את השיר החדש שכולם מחכים לו.. אבל את כל הקטעי מעבר, הצחוקים המצב רוח מרגישים רק כשאתה שם וזה מה שעושה את כל ההופעה.. בשבילי לפחות :) ואם כבר הופעות.. מי בא למרתף? ומישהו בא לרחל חלפי? אני חוששת כי אני אלך לבד..

מיץ פזי

New member
תבואי תבואי!

כרטיסי כבר שמורים בקופה, ואפילו יש לי עם מי ללכת.. אני מקווה שאספיק לעבור על הספר יותר ברצינות שאני אגיע למופע קצת פחות בורה ממה שאני עכשיו :) בכל מקרה אשמח לראות מישהו מכם! ואם לא.. אז במרתף

bזוהר

New member
אני הצבעתי פינת השיר החדש..

התלבטתי בין זה לבין הדיבורים והמצברוח הטוב, אבל החלטתי ששיר חדש יותר חשוב לי.. תמיד שיש שיר חדש אני ממש שמחה ואין דבר יותר מעניין מזה, זה הכי כיף..

למעלה