עדכונים וחדשות...
שלום לכולכם, אני בעבודה החדשה שלי (
)ולכן לא יוצא לי לכתוב . רולן ואוהי-
ושהייה בהצלחה בסופ"ש! סול-
לכול ההתחלות החדשות והמון בריאות! יונה -
סתם כי אני נהנת תמיד לקרוא את מה שאת כותבת וחוזמזה -
לכולכם. ושלום לחדשים ולישנים בשמות חדשים. רציתי לכתוב אבל ממש לא יצא לי. בזמן האחרון היחסים שלי והבונוסון קרירים ( כול זה לא הייה בעבר אלא התחיל אחרי משפט להפחתת מזונות בין בעלי ל-
שלוונמשך מאז) ניסינו הכול , בעלי דיבר איתו המון פעמים וגם אני. בחופש פינקנו אותו וגם נסענו כולנו ביחד והייה מצויין נראה כאילו הכול חזר לקדמותו. אכשו הוא שוב בועט. זה לא רק כלפי.וזה קשור גם לחזרה לבית הספר. הוא ילד אם הרבה בעיות רגשיות ויכולת קטנה לבטא את עצמו. הרבה התפרצויות זעם וחוסר שליטה. קשה לו והרבה פעמים נוח לו להוציא את הכאס עלי בשבת המשותפת האחרונה ניסינו לפנק אותו. דיברתי איתו אמרתי לו כמה הוא חשוב לי וכמה אכפת לי מימנו (הוא: "זה רק בשביל להרשים את אבא שלי..." אני: "זה לא נכון כי הוא לא פו אכשו זה רק אנחנו, אני מדברת איתך כי אני אוהבת אותך..") הוא כול כך כאס שהוא אפילו אמר שהוא לא רוצה שאני יקנה לו מתנת יום הולדת והוא מוותר. שבוע אח"כ כששאלתי למה הוא כואס הוא אמר שהוא כבר לא וזה הייה סתם. אבא שלו אומר שזה בגלל הקונפליקטים הפנימים שלו. כואב שהוא חוזר ומדגיש לי שאני לא במשפחה שלו. (ואז אני עונה : " תראה איזה כיף שאנחנו משפחה, אם לא הייתי במשפחה שלך אז לא הייה לך את קטנציק..) האמת- זה קצת מתיש לחבק משהוא שיורק כול הזמן....
שלום לכולכם, אני בעבודה החדשה שלי (