עדכונים ושאלה מפדחת...

מיכל ק-ש

New member
עדכונים ושאלה מפדחת... ../images/Emo9.gif

עשיתי אתמול בדיקת דם ו-US כדי לבדוק האם ההריון הכימי הותיר בי את רישומיו. והתשובה היא: לא! לא! לא! הכל תקין. אני לא צריכה גרידה. הכל התאזן. והכי כיף: אני יכולה לנסות החודש שוב! וגם אם לא יצא מזה כלום, לפחות אני יכולה לנסות. המחשבה שאצטרך לעשות חודש הפסקה ורק אז להתחיל חודש חדש, הטריפה אותי. כ"כ התרגלתי כבר לחיות מתחילת חודש (=תחילת המחזור) ועד סופו, שחודשיים זה TOO MUCH בשבילי. גם הפעם זה יהיה נסיון טבעי מכיוון שהרופא ממש המליץ שלא להעזר החודש בשום טיפול ואפילו לא הקל ביותר. אז גם אני במרוץ איתכם!!! ועכשיו לשאלה שעם הפז"מ שלי אני לא אמורה לשאול. אני קצת מתביישת, אבל בכל זאת: האם יש טעם להרים רגליים/תחת אחרי סקס ואם כן לכמה זמן ואיך? יו... איזה פדיחות

הזרע מתחלק לשלושה חלקים...

הנוזל שבו הזרעים נמצאים הזרעים עצמם לכלוכים שלא קשורים מה שמטפטף בתום האירוע זה הנוזל של הזרע הזרעים עצמם כבר נעו להם בנרתיק ומשם לרחם מה שאומר שהרמת הרגליים לא תועיל הרבה כמו שלעמוד אחרי זה לא ממש אמצעי הגנה מהריון ליאור

באבו

New member
פאדיחות אחותך... ../images/Emo6.gif

היי, אצלנו כאן אין פאדיחות! כפרות, מה זה צריך להיות?<? ולתשובה: אחרי סקס אני תמיד באקובטיקה... גם לא מתקלחת עם סבון.. אני יודעת שאין קשר, אבל מה? מישהי יכולה לסבול את המחשבה שאולי זה היה עוזר ולא עשתה???
יופי, אני שמחה שאת לפני נסיון טבעי נוסף - ובעזרת ה´, החודש זה החודש!!!! החודש, החודש חודש, שמחה גדולה החודש.. (ע"פ הלחן של "הלילה לילה לילה..) בהצלחה, יקירתי עם הרגליים המורמות... באבו

עידית ד

New member
מיכל ../images/Emo9.gif

הרבה עמידות ידיים עשיתי בחיי ולא נכנסתי להריון דווקא בפעם ההיא שנכנסתי להריון (כימי! כן כן כימי כמוך) לא עשיתי לא עמידות ידיים לא הרמתי רגליים וכו´... ידוע לי שמומלץ להשאר בשכיבה כ- 15 דקות לאחר המשגל בהצלחה

אולה *

New member
מיכלו´ש. אני שמחה לראותך על המסלול

לגבי "הרמת רגליים": בשתי הפעמים שהייתי בהריון, שלצערי לא נגמר בטוב, לא חשבתי להרים רגליים או לוותר על המקלחת, פשוט עשינו אהבה, נהינינו וזה הצליח.
אז תעזבי את כל השטויות. תהינו אחד מהשני. ואני מקווה שגם תצליחו!
אולה.

ליבת

New member
מיכלי קודם טוב לשמוע שאת לא צריכה

גרידה והכל נקי, והחודש יש לך הזדמנות נהדרת, לגבי הרמת רגליים, אומרים שאחרי המשגל כדאי לשכב באותה תנוחה כ-20 דקות ואולי לשים כרית מתחת לאגן לא יודעת עד כמה זה עוזר, אבל כמו שכתבו לך כאן אם לא יועיל בטח לא יזיק מאחלת לך חודש פורה ביותר

רוב הנשים שנכנסות להריון טבעי

לא מרימות רגליים ולא שום דבר. ואלו שמנסות - ימשיכו לנסות כל דבר. לפחות זה לא משהו שיכול להזיק... אם זה נותן לך תחושה טובה שבאמת את עושה הכל כדי להצליח - לכי על זה. אם זה סתם מטרד - תעזבי את זה. העיקר שתצליחי החודש ושנשמע ממל בשורות טובות בקרוב.

אמא של 2

New member
אז לכל אלה שצוחקים על הרמת רגליים -

זו הוראת רופא והרופא שלי לא אמר אז רק לי גם לחברה שלי הרופא שלה אמר את זה... ובמיוחד אחרי הזרעה שוכבים ולא זזים ולהרים רגליים למעלה - חוק הכי פושטי בפיזיקה לעזור להם עם כוח הכבידה...כלומר לעזור לזקנים האלה לרוץ יותר מהר לאיפה שצריך... כמו כן תמיד מומלץ ע"י הרופא תנוחות החדירה שקרובות לרחם. לא לזלז בשום דבר. ולך רוחמה יש לי רק מילה אחת - את גועלית שככה את צוחקת על הבחורות שמשטפות אותנו ברזי חייהם ומחפשות פינה אוהבת... (ממש יפה לצחוק על שגיאות כתיב באינטרנט, מראה כמה אי קיו יש לך), לכי לבעלך אולי הוא יאהב אותך....רו-חי רוחמה.... אמא שהביאה שניים לעולם עם כל הקשיים שכל הבנות עוברות פה ורק באה לעזור להם להיות שמחות בחיים ולהעלות חיוך על הפנים שנורא נורא עצוב בלב .... וריק בבטן !

מיכל ק-ש

New member
אז עכשיו אני מבולבלת ../images/Emo3.gif

עד שענית, היה פה רוב מוחץ לכך שאין להרמת הרגליים כל ערך, אלא רק בבחינת "אם לא יועיל, לא יזיק". אבל אם רופא המליץ... אולי זה נשמע כמו משהו דבילי לדוש בו, אבל החלטתי להבין זאת אחת ולתמיד.

אמא של 2

New member
מיכל שום דבר לא דבילי

מנסיוני הארוך והגם כואב לפעמים, נתקלתי לא פעם ברופאים מטומטמים ששאלתי שאלות הכי טרוויאליות לגבי הטיפולים ולא ידעו לענות לי. כשפגשתי את הגואל שלי הבנתי שהוא מלאך רק בזכות הפגירה הראשונה שנחתי אצלו במשרד אחרי צילום הרחם מרופא אחר (שנשט לחו"ל), בוכיה ומלאת שאלות ועם תיק מסודר מה היה עד היום... נשבעת לך שהוא הסתכל על התיק במבט מדוקדק ענה על כל שאלה שלי.. גם זאת שנגעה לאיזה הורמון דבילי שאף אחד לא התיחס אליו ורק הוא (ובזכות זה הגיע ההריון) וכן הוא הסביר למה תנוחות אחוריות, וחודרניות עדיפות במקרים של טיפולים, למה לשכב קצת עם רגליים למעלה עוזר לכוח המשיכה.. גם אני הייתי שוכבת לפעמים אחרי כמו מפגרת ולא צריך לעמוד על הראש מספיק לשים אותם על כרית ולנוח ולחשוב מחשבות חיוביות שיעזרו להם לרוץ למעלה (גם ככה התרופות שנתונים לנו הורגים אותם מסכנים)... וגם אני מאמינה שאם לא מזיק - למה לא... בהמון הצלחה...

גם בין הרופאים הדעות חלוקות

בדיוק כמו השאלה כמה זמן צריך לשכב בלי לזוז אחרי החזרת מוקפאים. בכל מחלקה עושים משהו אחר ולכולם יש את אותו אחוז הצלחות. הרופא של אמא ל-2 דיבר על הזרעה. אני עשיתי 6 הזרעות. באף אחת לא הצלחתי אז אולי אי אפשר ללמוד ממני כלום. כשעשה לי את ההזרעה הרופא המטפל - הוא אמר שלא צריך לשכב אפילו שניה ואפשר ללכת לטפס על האוורסט (ציטוט מדוייק). לא הרגשתי שנזל לי כלום. כשעשה את זה רופא מחליף - הוא אמר לי לשכב 20 דקות עם רגלים למעלה. כשקמתי הרגשתי נחלים יוצאים ממני. מה זה אומר? שום דבר. היו כאן בנות שדיווחו על נזילות אחרי הזרעה ובכל זאת נכנסו להריון. רציתי רק לאמר שלא בטוח שהשכיבה עוזרת להצלחה (וגם לא בטוח שלא). חלק מהרופאים ממליצים על זה ליתר בטחון וחלק חושבים שזה שטויות. ובקיום יחסי מין בדרך הישנה והטובה - אותו כנ"ל. את יכולה לשים כרית מתחת לתחת ולהשאר לשכב ליתר בטחון. אם יש בעיה - אני לא בטוחה שזה יעזור. אם אין בעיה - אני לא בטוחה שזה נחוץ. מה שבטוח - זה לא מזיק! בהצלחה, חנה

אמא של 2

New member
חנה

בחיי ששום דבר בחיים לא בדוק גם אם שמים כרית או לא הכי חשוב בכל העסק הזה זה להיות אופטימיים עם הרבה תקווה חיובית. שאני הפסקתי לבכות כל חודש, והלכתי בתחושה שאולי זה יצליח - הצליח לי פעמיים (ואני באמת מקווה שגם אם לא מצליח תלמדו לא להתייאש למקות הקושי). החלק הנפשי חוץ מהפיסי בעסק הזה זה הכי טורדני ומייאש ! אני רק אומרת תלחמו בסוף זה מצליח והתוצאה באמת שווה !

מסכימה איתך שבסוף זה מצליח

אבל אצלינו זה לא היה בהזרעות. לפעמים צריך לעבור עוד הרבה עד שמוצאים מה הבעיה ולפעמים צריך לעבור עוד הרבה יותר עד שמתגברים על הבעיה. והחלק הנפשי - בואי נדבר על זה.... זה החלק הקשה ביותר בכל העסק. וככל זעובר הזמן - הוא קשה עוד יותר. מקווה בשביל כולן שההצלחה תגיע לפני שיגמרו הכוחות הנפשיים.
חנה

אמא של 2

New member
על החלק הנפשי - בעלים ואיך להתמודד ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo16.gif

אז קודם כל - מסכן הבעל ! תמיד הוא אשם לא משנה מה היה חודש וסופג את כל הצרות שלנו ותמיד אומר שחודש הבא יהיה בסדר (כאלה מעצבנים) ואחרי שיש הריון מבינים כמה גם להם היה קשה בכל העסק הזה (עם השקרים כנראה וגם התהליך), צריך לתת להם קצת צשומת לב,, אחרי שבוכים אני ממליצה לנסות לארגן ערב עם נרות ושמנים ארומתרפיים (הצבעים הסגולים בדרך כלל הם המרגיעים) וזה עושה טוב לנשמה של שניכם.. בארוחה תמיד אפשר לדבר על הכל חוץ מנושא הטיפולים (יש כאלה זה כבר עובר להם את הסעיף.. או לדבר רק על זה וכמה החודש שוב ננסה ונצליח) תמצאו את האיזון... להמשיך לשמור על חשיבה חיובית (ואני יודעת כמה זה קשה וסיוטי, ועל כסף שלא נדבר בכלל..או שהתרופות עולות טונות של כסף או שכמות הבדיקות שכל חודש עשיתי כדי לבדוק הריון - בחיי פירנסתי את החברות האלה רק מאיתנו הם חיות !) עם הילדים בחודש שכבר ידיעתי שיש הריון כמעט בטוח 5 בדיקות ! פסיכית אבל בשני המיקרים בקושי ראו אז לא להתיאש... אם השני אפילו 3 מתוך החמש יצאו שלליות ! בקיצור חפשו דרך לכמה שעות לשכוח את השיגרה מחזור-טיפול-המתנה לזקיקים- ביוץ-המתנה מורטת עצבים !!! אני פה להציץ ולעזור לכם בשמחה אם תרצו ושאלו חופשי ...... אוהבת מאוד מרחוק (מעבר לים)

למה להתבייש אני מחכה 20 דקות ...

ולגלות לך סוד אני לפעמים גם מרימה רגליים כי אחרת אני מרגישה את כל הזרע יוצא החוצה .... ומעדיפה שהוא ישאר עוד קצת בפנים ...

למעלה