עדכונים ושאלה (מתחיצ)

navnad

New member
עדכונים ושאלה (מתחיצ)

נתקעתי עם הניק של נועם ואני לא מצליחה לשנות, אז קבלו אותי בניק החדש... טוב, אתם יודעים איך זה כשאין מה לכתוב לא כותבים, למרות שאני נכנסת לכאן מדי עם להתעדכן מה עם כולם ואם יש משהו שאני יכולה לעזור או ללמוד. בכל אופן, אחרי שלושה חודשים עם הד"ב - התחלנו לפני יומיים להפחית ל-18 שעות. הרופא המליץ כבר לפני חודש להפחית. אבל כ"פונזטי" אדוקה - נצמדתי להמלצה על שלושה חודשים בנעליים. (נראה כמה זמן נצליח להצמד להמלצות שלו, כשאני רואה שעידית מתחילה להשבר אני... סתאאאאאאאאאאאאאאאאם, אל תקחי אותי ברצינות, אבל מאחר ואת התמרור מבחינתי לדרך טיפול, אני לא יכולה להתעלם). מלאכי כמובן מסתובב ומהתפך (כמו שווארמה) ממש בלי בעיות לכל הכוונים, לפעמים זה אפילו נראה כאילו הוא מקדים את בני גילו, אבל מי יודע... שתי שאלות שצצו לי בזמן האחרון: 1. כרגע מלאכי נמצא במיטת תינוק סטנדרטית, אבל הוא ממש קורע לה את הצורה (הבעיטות עם הנעלים וכו') האם מישהו השתמש במיטה מסוג אחר? רוחב אחר? ריפוד מסביב? משהו שימנע את ההרס? (ואני עוד רק בהתחלה) 2. אני רואה את העצות לגבי התעמלות ואני מכירה את החשיבות. רציתי לשאול מה אתם יודעים לגבי פיזיותרפיה. אני מבינה שרופאים אורטופדים לא אוהבים את הרעיון ואני לא מרגישה שבמסג'ים סתם שאני עושה אני עושה משהו, אלא אם כן אני אקבל הכוונה יותר משמעותית. מה אתם מכירים? מישהו מטפל קבוע? בעצמו? עם פיזיותרפיסט? (אני מניחה שלהתעמלות נגיע כשמלאכי קצת יגדל). דרך אגב, להורים הותיקים מאד - כאמא לתינוק מאד צעיר, שעדיין תקועה בשלב המאד טכני של ההתמודדות נשמח לקבל קצת מידע, רשמים וחויות ממרומי הנסיון שלכם. זה עוזר לחשוב לעתיד, ובודאי נותן פרספקטיבה. תודה על תשומת ה
תחיה

יחיאלוש

New member
ריפוד מיטה

אנחנו ריפדנו את כל המיטה עם מגן ראש א..ר..ו...ך.. מאד. בהתחלה זה עזר יותר, אבל זה די איבד את הצורה. בלילה אני שומעת קודם את הרגל שדופקת במטה ובקיר הגבס שצמוד אליה ורק אחר כך את הבכי... ביננו, שהמיטה תהרס! תמיד אפשר להחליף אותה (בילד הבא) הרבה הצלחה, חיה.

טאניוש

New member
מקבלת אותך בכל ניק שתבחרי ../images/Emo13.gif

אתם מטופלים בהר הצופים, נכון? מעניין, הפרוטוקול כל כך שונה מעין כרם, והם בעצם עובדים ביחד. אנחנו לא עשינו כלום עם המיטה, היא אמנם לא נראית כמו פעם, אבל לא מתפרקת ומחזיקה מעמד לא רע בכלל. עכשיו הוא כבר לא בועט עם הנעליים, מתעורר מתיישב, כך שכנראה לא יקרה שום דבר למיטה. אנחנו מטופלים בפיזיותרפיה. בביקורת האחרונה שאלתי את פרופ'פורת לגבי מתיחות, והוא אמר שלא הכרחי אבל בטח לא יזיק. זה לא נכון שאורטופדים לא אוהבים את הרעיון, לא כולם ממליצים אבל אין להם משהו נגד. כל עוד הייתם 23 שעות עם הנעליים לא היה לכם בעצם זמן לפיזיותרפיה, עכשיו ירדתם בשעות ואתם בהחלט יכולים. הילד שלי רק בן שנה וחצי, תובנות לטווח ארוך אין לי...

ליבי א

New member
לגבי ריפוד למיטה

אנחנו שמנו במיטה של נוגה מגן ראש שמקיף את כל המיטה למרות שעד ששמתי את זה היא הספיקה קצת לדפוק את המיטה אבל המגן הזה הצליח להציל את המצב ברגע שמנו אותו היא לא היתה מצליחה לפגוע במיטה וגם היו נתקעות לה הנעליים בשלבים של המיטה והיא היתה מתעוררת אז המגן פתר את שתי הבעיות האלה. קיבלנו את זה מתנה קנו לה את זה בשילב רק זה בא בסט עם מצעים אני חושבת אני מאוד מרוצה מהמגן ראש. לגבי המסג'ים האורטופד שלנו אמר ללכת לבריכה ולתת להם להיות במים שיעשו תנועות עם הרגליים זה מאוד עוזר. אני לא יודעת אם אנחנו נחשבים לותיקים נוגה בת שנה וחצי והיא כבר הולכת. וישנה עם הד"ב רק בלילה. בהצלחה ואשמח לעזור לך בכל שאלה או דבר אחר. ביי ליבי

שלומות,

האמת, גרמת לי לחשוב (שוב), על ההתמודדות שלי עם הק"פ. באמת שאי חושבת על זה באופן רציונלי, אז שהשינה/חוסר השינה, יהיו הצרות שלנו. והלואי שייפסק בזה. למרות שבאופן ככלי אני נוטה לקטר מידיי יום על הנעליים שבגללן אנחנו עדיין לא יישנים. עם להודות על האמת עד לא מזמן הייתי עוד בהכחשה שזו באמת הסיבה. כאילו לא להודות שהק"פ משבש לנו משהו בחיים, כדי שפסיכולוגית יהיה לי יותר קל. אבל כבר אין מנוס, חוסר השינה הוא המחיר של הק"פ מבחינתינו ומזל שרק השינה. אז אולי כן נשמוך עד גיל 4 (?), בקיצור תכתבי משהו כזה כל שלושה חודשים לגרום לי להתעשת קצת. הזכרת לי לכתוב על הגמילה של אושרי מחיתולים, אפתח הודעה בנושא. אני יכולה לתת לך שם של מטפלת פלדנקרייז בירושלים שתשמח להראות לך תרגילים טובים. להיפוטוניה של אושרי התרגילים עבדו כפלא. לגבי המיטה, יש כמה שירשורים על כך לאחרונה, חפשי ב"חיפוש" ותמצאי עוד תגובות בנושא שדי עוזרות. נשיקות

למעלה