עדכונים חדשים!

asaf105

New member
עדכונים חדשים!

קודם כל רציתי להגיד שהפורום יבש מאוד ואתם צריכים לכתוב יורת הודעות מה רק אני כותב הודעות באמת בסוף הפורום ייסגר כמה שהוא ייבש והדבר השני יש עדכונים חדשים בחנות המתנות(gift shop) יש קטלוג פאות חדש וקטלוג בגדים חדש יש בגדים יפים בסגנון ממלכתי כזה עם בגדי מלך וארמון וכל זה, בגדים נורא יפים אני מת לקנות אותם רק חבל שאני לא ממבר אבל יש שני רקעים יפים מאוד גם למי שלא ממבר ורוקהופר עדיין בקלאב עם הספינה והחדר שלו. =\

הפורום לא יסגר כי הוא שימושי

כותבים פה זה לא שלא מתחדש כלום והפורום בנוסף גם יבש....סגירת פורום זאת האופציה האחרונה לגבי מה עושים עם פורום לא פעיל. אפשר להפעיל פה אבל תאמין לי שאין לי מושג איך. יש בניהולי כמה פורומים(כתובים לי בחתימה) וגם להם אני מחפשת דרך להפעלה יותר מהקצת שהם...פשוט אין,יש את המשחקים המוכרים של "אסוציאציות" "מצא את ההבדלים" "זה או זה" וכבר מיצו את זה יותר מדי,כל פורום מיצה את זה וזה משעמם! מצא את ההבדלים האמת יכול להיות נורא נחמד אם כל אחד יעשה אחד והאחרים אמורים לחפש,זה לא שיעמם.... ותודה על העדכוני,אני בדיוק שם

asaf105

New member
באמת רציתי לפתוח מצא את ההבדלים אבל..

אני עשיתי לפורום הזה שני זוגות של תמונות למצא את ההבדלים ורציתי לשים בפורום אבל לפני שהספקתי לשים אותם היינו צריכים לפרמט את המחשב ואז הכל הלך =\

asaf105

New member
המשך...

ועכשיו גם אין לי פוטושופ או פיינטשופ בשביל לעשות הבדלים ולא מצאתי הורדות טובות לפוטושופ

הפורום

בהמשך למה שכתבה פרה של שוקולד, הפורום לא ייסגר והוא גם די פעיל. חשוב לעדכן בדברים חדשים ולהתעדכן מאחרים וכמובן לעזור ולהעזר בדברים שלא לא ברורים בקלאב. אם יש לכם עוד רעיונות, יתקבלו בברכה.

למעלה