עדכונים - חנוכת בית ../images/Emo82.gif
סופשבוע גועש עבר על התוכניות שהיו לי.
בעקבות לחץ של ההורים שיניתי פורמט לחנוכת הבית ומזמינים את הצד שלי ואת הצד של יקירי בנפרד. ככה לא תהיה מבוכה (שאני חשבתי שלא תהיה נוראה) אבל מסתבר שיש אנשים שחושבים אחרת (אלה שצריכים להיות במבוכה…) הזמינו אותי לשיחה משפחתית והויכוח היה (או נדייק ונאמר הדיון) שמכיוון שאנחנו לא נשואים אז אין טעם להעמיס ולהזמין את שתי המשפחות יחד, ומה בכלל הקשר ביניהן?! עניתי ואמרתי לאבא שלי היקר שהוא בערך היחיד במשפחה שלא מתייחס אלינו כזוג נשוי (ואולי גם אמא שלי) – כל השאר רואים בנו זוג נשוי לכל דבר, רק פשוט לא היתה חתונה (פרט שולי שכזה!) בקיצור בגלל לחצים מההורים וקצת בגלל שגם אני לא ממש רציתי את החגיגה בהרכב הזה, סיכמנו יקירי ואני שיהיה נכון יותר להפריד. אז בסופשבוע הזה מוזמן הצד שלי ושבוע אחרי הצד שלו. כשסופסוף סיכמנו את כל הקצוות התקשרתי להזמין ואז התברר לי שאם דוד שלי בא אז סבתא שלי לא באה (מכירים???) – אז גם מהצד שלי יבואו בהרכב חסר!! (סבתא וסבא שלי לא יבואו כי הם כרגע הצד הכועס בריב) – הם לא מדברים כבר חצי שנה. בכל אופן הייתי שפופה אבל עכשיו הכל בסדר. מי שרוצה שיבוא ומי שלא – הפסד שלו. ועוד שבועיים – שידור חוזר…………
תחזיקו לי אצבעות שאני לא אחטוף התמוטטות עצבים מהשטויות של כולם עד לשבת!!!
סופשבוע גועש עבר על התוכניות שהיו לי.