עדכונים - חנוכת בית

אוסנת123

New member
עדכונים - חנוכת בית ../images/Emo82.gif

סופשבוע גועש עבר על התוכניות שהיו לי.
בעקבות לחץ של ההורים שיניתי פורמט לחנוכת הבית ומזמינים את הצד שלי ואת הצד של יקירי בנפרד. ככה לא תהיה מבוכה (שאני חשבתי שלא תהיה נוראה) אבל מסתבר שיש אנשים שחושבים אחרת (אלה שצריכים להיות במבוכה…) הזמינו אותי לשיחה משפחתית והויכוח היה (או נדייק ונאמר הדיון) שמכיוון שאנחנו לא נשואים אז אין טעם להעמיס ולהזמין את שתי המשפחות יחד, ומה בכלל הקשר ביניהן?! עניתי ואמרתי לאבא שלי היקר שהוא בערך היחיד במשפחה שלא מתייחס אלינו כזוג נשוי (ואולי גם אמא שלי) – כל השאר רואים בנו זוג נשוי לכל דבר, רק פשוט לא היתה חתונה (פרט שולי שכזה!) בקיצור בגלל לחצים מההורים וקצת בגלל שגם אני לא ממש רציתי את החגיגה בהרכב הזה, סיכמנו יקירי ואני שיהיה נכון יותר להפריד. אז בסופשבוע הזה מוזמן הצד שלי ושבוע אחרי הצד שלו. כשסופסוף סיכמנו את כל הקצוות התקשרתי להזמין ואז התברר לי שאם דוד שלי בא אז סבתא שלי לא באה (מכירים???) – אז גם מהצד שלי יבואו בהרכב חסר!! (סבתא וסבא שלי לא יבואו כי הם כרגע הצד הכועס בריב) – הם לא מדברים כבר חצי שנה. בכל אופן הייתי שפופה אבל עכשיו הכל בסדר. מי שרוצה שיבוא ומי שלא – הפסד שלו. ועוד שבועיים – שידור חוזר…………
תחזיקו לי אצבעות שאני לא אחטוף התמוטטות עצבים מהשטויות של כולם עד לשבת!!!

ayush

New member
קשה באימונים- קל בקרב !../images/Emo8.gif

אוסנתי, Take It Easy !!! אני בטוחה שהכל יסתדר, לא נורא, תעשי 2 חנוכות בית והשמחה תהיה כפולה ! וכמו שפתחתי ואמרתי - זאת רק ההכנה לחתונה .... ואז כבר תדעו מי נגד מי... בהצלחה

יעלי2

New member
אוסנת

האם הוריך פגשו את הוריו בעבר? אם כן, אולי אין להם שפה משותפת ולכן העדיפו לעשות בנפרד (למרות שזה לא הוגן כלפיכם כי אתם המארחים ואתם מזמינים את מי שאתם חפצים). אם הם עוד לא נפגשו, יתכן שהם מרגישים לא בנוח לעשות את זה בהקשר משפחתי כולל ולא בפגישה אינטימית 1:1. בכל מקרה, איוש כבר ענתה לך שזה סממן להמשך, אז תתעזרי באורך רוח ובהרבה סבלנות. אגב, לא יזיק להסביר להוריך ולאביך בפרט שבגלל שאתם כמו זוג נשוי, חשוב לך שהמשפחות ילמדו להנות אחד עם השני בשבילכם.

אתי@

New member
נחזיק לך אצבעות ../images/Emo57.gif

משפחה זה עסק לא פשוט, החוכמה היא ללמוד להתמודד איתם כמה שיותר מוקדם ועם כמה שפחות "גופות" בדרך...

Hadar p

New member
כל מה שאמרו כאן כ"כ נכון! צריך הרבה

סבלנות!אם ההורים של שניכם כבר נפגשו....אז באמת יכול להיות שכל הצדדים מצאו שאין להם נושאי שיחה משותפים...... ואם עדיין לא נפגשו אז אולי באמת חושבים שהפגישה צריכה להיות יותר אינטימית! תשתדלי לא לתת לכל הבלאגן להכנס בתוך הזוגיות שלכם ולהפריע! בהצלחה....ואני מחזיקה לך אצבעות שיהיה יותר קל!

אוסנת123

New member
הורים

המשפחות נפגשו פעמיים - פעם אחת בניחום אבלים (שלא נדע - גם כן דרך לפגישה ראשונה בין הורים...) ופעם שנייה הורים שלי הזמינו את הורים שלו כשהם באו לראות את הבית החדש. הפגישה היתה בסדר (מביכה אבל סבירה) ומה שמפתיע אותי זה שאבא שלי אמר - "איזה קשר בכלל יש בין המשפחות" כשהוא מתכוון למשפחה המורחבת ולאו דווקא להורים. למה הפליאה??? כי זה כמובן עולם קטן וכולם בארץ מכירים את כולם ואצלנו קשה בכלל לתאר את החיבורים: - אבא שלי עבד עם סבא של חבר שלי לפני הרבה שנים. - אבא שלי מסתפר אצל גיסו של חבר שלי (כבר הרבה שנים - עוד לפני שהכרנו) - דודה שלי לימדה בבי"ס שאחיניות של חבר שלי למדו בו ואז היא מכירה אותן ואת האמא שלהן (גיסתו של יקירי) מתוקף תפקידה. - אבא שלי עובד עם אח של הגיסה מהסעיף הקודם. ואולי שכחתי עוד משהו... בקיצור לא ממש ברור לי הסיפור אבל התגברתי. כעת אני פשוט עסוקה בלסגור את התכנון של ההכנות. בכלל כל הקטע הזה של ההורים במקרה כמו שלנו של גרים ביחד ולא נשואים הפך להיות נורא מעיק (הוא גם מעיק אחרי החתונה - אני בטוחה) אבל גם שבאים אליך לבקר כל שבועיים וגם שמטרטרים לך בעדינות מה עם חתונה... נגמר לי מזה. בכל מקרה תודה לכולכן.

למעלה