עדכונים לאחר פגישה עם הנטורופת

עדכונים לאחר פגישה עם הנטורופת../images/Emo140.gif

אז זהו, אתמול עשיתי את הצעד המפחיד והסכמתי להשקל בפניו ובפני בעלי. ובכן התוצאה צפויה אך מאכזבת. אני רוצה להוריד 10 ק"ג. דרך אגב יש פער של ק"ג+ בינו לבין המשקל שלי בבית. קיבלתי הנחיות וכללים. הוא הוריד לי את כל מוצרי חלב פרה למעט יוגורט בלי כלום. וכן פירות הדר ובוטנים, הוא טוען שכל אלה מעוררים ליחה ומעכבים את פעילות חילוף החומרים. כל מוצרי חלב צאן מותרים. כלל שני זה לאכול רק מהמלא- קמח, אורז, קוסקוס וכו'. רק שמן ובלי מרגרינה. הרבה מים ותה שומר- בשביל ההנקה. בלי טיגון בכלל!!! אפילו לא חביתה עם קצת שמן! הוא אמר שהוא צופה ירידה של 3 ק"ג בחודש הראשון ואח"כ יותר איטי. מה אתן אומרות??? אני אופטימית. הבוקר הוצאתי בטבעיות את הקוט'ג האהוב עלי, נזכרתי בזמן והחלפתי לגבינת עיזים שתיבלתי בשום ושמיר. בהצלחה לכולן!!!

תודה על הברכות.

לפני שנכנסתי להריון,הייתי במעקב אצלו ויישמתי את הכללים האלה שהיו דומים, בעיקר כדי להפטר מהליחה שסבלתי ממנה, ועל הדרך גם ירדתי 10 ק"ג. וזה באמת עבד גם בעניין הליחה! כך שאני אופטימית....

חן123

New member
בהצלחה

אין ספק שזה בריא יותר, אבל גם לא קל לפחות למכירה לגבינות כמוני) בהצלחה ומחכה לדווח

עוד עדכונים

מזל שיש גבינות עיזים מעולות, גם לבנה למריחה שעם תיבול לא מרגישים הבדל, וגם קשות, לדוגמא פורמעז- אמנם קצת שמנה אבל במידה, מותר. עכשיו אני מכינה ארוחת צהריים. אמנם יותר קל לחמם טבעול דל שומן אבל כיוון שהוא מטוגן גם הוא יצא מהתפריט! אני מכינה קוסקוס מלא מהיר הכנה, ומרק אדום עם אפונה ובטטא וכדורי בשר עוף, עם קמת מצה מלא במקום פירורי לחם. אה, וגם אבקת מרק אסור כי יש בזה קמח לבן ועוד כלמיני דברים רעים... אז אני מתבלת בסויה ותבלינים אחרים!
זה הכי כיף שאפשר לאכול אוכל טעים בלי רגשות אשמה... עדכונים בהמשך

שכחתי לספר...

היום סוף סוף הפסקתי רק לדבר על התעמלות... לקחתי את הכדור פיזיו ועשיתי תרגילים לפי הכתבה , ממש מדליק במיוחד תרגילים לבטן ולירכיים! כל כבוד לי...

נוגלי

New member
יש גבינת עיזים בולגרית למריחה מעולה

של מחלבות צוריאל[אם אני לא טועה] אני ממש אוהבת אותה

Tula1

New member
שונאת את צוריאל, יש לה טעם לוואי

של חומר משמר. וסליחה על ההתפרצות לפורום, אני מהסמויות שמתות להוריד כמה ק"ג ...

למעלה