עדכונים לגביי הפורום

Digi Lista

New member
עדכונים לגביי הפורום../images/Emo88.gif../images/Emo191.gif

הכנסתי למאמרים כול מה שהבטחתי להכניס בזמן האחרון וגם עדכנתי טיפונת את הטאגליינס,עמוד הקישורים והודעת הכניסה לפורום. אי אפשר כמובן לפתוח הודעת עידכונים בלי לבקש טיפה עזרה... קודם כול אני רוצה לשנות חלק מהפורומים המומלצים כאן בפרדס-אני אומנם מסתכלת לפעמים בעוד פורומים אבל אני לא חושבת שהם מעניינים את רוב הגולשים(פורום 'עובדי פנימיות',פורום 'לקות למידה',פורום 'שירות לאומי' ופורום 'חינוך מיוחד' לדוגמא,אלה פורומים שאני גולשת אליהם לפעמים ולא כותבת בהם אבל אני לא חושבת שהנושאים שלהם יתחברו להרבה חברים מכאן ולכן אין לי טעם לשים אותם ברשימה המוגבלת של הפורומים המומלצים בדף הקהילה,אולי סתם בקישורי הפורום)ולכן אני צריכה את עזרתכם במציאת פורומים שנמצאים שם חלק מהגולשים כאן כדי שנוכל להמליץ ולשנות. כנ"ל לגביי תוספות לקישורי הפורום-אם כי פה לא חייבים רק פורומים מהפרדס או פורומים בכלל וכול בלוג/אתר וכו' שבא לכם שיכנסו אני אכניס. דבר שלישי-מאמרים שאתם זוכרים שעוד לא הכנסתי אתם מוזמנים לקשר לי ואני אכניס בזמן הקרוב. וגם את הגלריות אנחנו צריכים לעדכן באופן שוטף אז אם יש לכם תמונות שבא לכם לשים(לצערי אין לי תמונות כמו פעם בגלל שזה מחשב אחר ומההוא הכול נמחק וגם אין לי הרבה זמן לחפש חדשות)או סתם רעיונות לשרשור תמונות שממנו נוכל לעלות לגלריות הכיף יהיה כולו שלנו,כנ"ל רעיונות לפתיחת גלריות חדשות. עצם זה שיש עונה נוספת אומר שהפורום צריך להשתדרג וברגע שהעונה תגיע לארץ בכלל תהיה פה יותר פעילות ויותר חברים ואנחנו צריכים להתארגן,יחי הרוח האופטימית שנחתה עליי
כול הצעה/רעיון/שאלה/בקשה ומה שבא לכם אתם מוזמנים להגיד בשרשור הזה.
על זה שבזכותכם אנחנו כאן כבר כמעט ארבע שנים

טוב, אז ככה:

בתמונות תוסיפי שתי גלריות חדשות: "Digital Monsters X Evolution" ו-"Digimon Savers-העונה החמישית". בראשונה תשימי תמונות מהסרט, שיש מלא ששמתי בשרשור שלו. בגלרייה לעונה החמישית תשימי את הפוסטר הזה שפורסם כאן לפני כמה זמן, כמה שרשורים למטה, בשרשור שההודעה הראשונה שלו היא "פרסומת של DIGIMON SAVERS". ואני אלך לקחת תמונות מהפרסומת עצמה ואעלה לכאן, ותשימי גם אותן. וזה פרק תשע של הפיק.

Hyde Snow

New member
הצעה:

בואי למפגש~ ועוד אחת; אולי נעשה עוד סיפור משותף? X:

Digi Lista

New member
קראתי,אני אגיב בהרחבה בהמשך../images/Emo13.gif

שהגבתם,חשוב לי שתגיבו לדברים כאלה

למעלה