עדכונים לגבי אי הזחילה שלנו

יונית ש

New member
עדכונים לגבי אי הזחילה שלנו

אז קודם כל תודה על כל העצות בעניין הרופא ההתפחותי. אתמול הלכנו שוב לטיפת חלב. ולשמחתי הייתה שם האחות הקבועה שלנו. סיפרתי לה על האי שקט שלי בעניין אי הזחילה של מאי. ובעיקר שאין היא מצליחה להניע את עצמה ממקום למקום בכל דרך שהיא. אז היא נתנה לי (בשקט) כרטיס ביקור של הפיזיוטרפיסטית האחראית של המכון להתפתחות הילד. ואמרה לי שאם רק ארצה טיפול פרטי ומהיר היא ממליצה בחום. אז אני
זה מה שרציתי. רק לא לחכות במלא בירוקרטיה. וחוץ מזה אין כמו יחס פרטי
. אז מחר היא תגיע לבדוק את מאי. ואני מקווה שההבחנה תהייה קלה לתיקון, עם קצת תרגילים נכונים. הלוואי יונית

יונית בוקר טוב

אחרי שקראתי אתמול והיום ראיתי עכשיו לפני שעה בטלוזיה תוכנית עם איזה רופא שעושה התעמלות מיוחדת לפעוטות (אולי אפשר לקבל את הפרטים שלו דרך התוכנית של הטלויזיה של רבקה מיכאלי) והוא ממש הראה איך גורמים להם לזחול, לשבת, להתהפך ועוד הרבה מעבר לזה. היו כל מיני אחיזות שהוא עשה. נורא התרשמתי. ואם לא תצליחי להגיע אליו אולי שווה לך לברר על מקום להתעמלות לתינוקות. אנחנו הולכות לתה"ש ויש שם אולם בשבילנו עם מתקנים ומוזיקה ונורא נעים ונורא כייף. עוד מעט מתחיל קורס חדש אם את במרכז אולי תבררי. בכל מקרה בהצלחה בבדיקה מחר. איריס.

ליונית - אל דאגה

יונית, לא ממש עקבתי אחרי הסיפור של מאי, ואני לא יודעת בת כמה היא, אבל אני רוצה לספר לך על בת של בני דודים שלי, שבגיל שמונה חודשים היתה כמו בובה- יפה ומקסימה, אבל לא זזה, ז"א לא מתהפכת, לא יושבת, לא זוחלת. בהמלצת רופא משפחה, ההורים לקחו אותה לפיזיוטרפיסטית, שבדקה אותה ונתנה להורים מספר תרגילים לעשות עם הילדה מדי יום, תרגילים מאוד פשוטים שהיו גם כיפיים לילדה, ותוך שבועיים היא עשתה הכל - התהפכה לשני הכיוונים, התישבה, התחילה לזחול - ממש בבת אחת, היא פשוט היתה צריכה קצת עזרה, קצת הכוונה, וזה עבד. וחוץ מזה, אמא שלי מספרת שעד גיל 10 חודשים הייתי כמו גולם, וחוץ מלהתהפך לא עשיתי כלום, ובוקר אחד כשקמתי, היא באה אלי למיטה ומצאה אותי עומדת, ובבת אחת התחלתי לעשות הכל. אז אל יאוד ובהצלחה!

יונית ש

New member
תודה תודה ../images/Emo39.gif

אומנם מאי רק בת 8 חודשים עושה כמעט הכל חוץ מזחול. אני באמת מקווה שהכל יפתר בקרוב תודה על ההרגעה יונית

יונית ש

New member
כמה חבל שלא ראיתי

זה החיסרון שאמא עובדת תודה על העדכון אני אנסה לברר עליו יותר פרטים

מלכה ב.

New member
שי זילברבוש, אינו רופא, כי אם מטפל

בשיטת פלדנקרייז בתינוקות. רק לשם הדיוק.

תודה מלכה.

לא זכרתי אבל הקטע שלו היה מאד יפה תודי. נכון? מאד מושך הורים שיש להם בעיות.

מלכה ב.

New member
יונית, בהצלחה מחר!!!

אני בטוחה שתרגילים יעזרו לשיפור מהיר של המצב, ושמחה שהצלחת להגיע מהר לפיסיוטרפיסטית. בסוף אתן תלמדו אותנו... ביי, יום טוב!!

בהצלחה רבה

ותדעי לך שפיזיוטרפסטית טובה (ביחוד כשיש לה המלצה..) תעזור לכם כאן מאוד הפיזיוטרפסטית של הודיה שהיתה בעצם הראשונה שהיתה במכון גילתה כבר בהתחלה בעיה אורתופדית שהרופאים גילו אותה רק ע"י בדיקת רנטגן (היא בזכות התרגילים והעקשנות של הודיה לא לבצע אותם.. עלתה על הקושי) ושוב בהצלחה

למעלה