עדכונים לגבי ההרדמה עד כה

עדכונים לגבי ההרדמה עד כה../images/Emo57.gif

עומר שוב נרדם על הבקבוק וישן כמו מלאך - בינתיים דנה לא נרדמה ובעלי לקח אותה להרדם במיטה - נראה שהיא בשלה לזה ואפילו עם קצת הרגל תעדיף את זה על הידים כי היא גם כבר אוכלת לבד ולא אוהבת ידים באוכל בקיצור קצת התפנקות כמה התקפי בכי סבירים - בעיקר מתסכול של עיפות והופ נרדמה נראה מה יהיה בהמשך

טל של 4

New member
נווווווווווווו

איזה מתח...... מה היה איך היה את עוד ישנה קומי קומי לעבודה!!! הפורום מחקה לך ואת לא מגיעה..... נונאנא הדבקת אותי חהחהחה

keren1

New member
אתמול בדרך הביתה "דמייינתי אותך

(טל) מגרשת את החורף עם 4 רגלים ו- 4 ידיים והתפוצצתי מצחוק.

זקוקה דחוף לקבוצת תמיכה - יש משהו?../images/Emo7.gif

אז זהו רשמית גם המחלות היגיעו אלינו דנה חולה יש לה חום נזלת שלא מפסיקה קשה לה לנשום דלקת בעינים ומה לא כל הלילה בכתה המסכנה ואני חסרת אונים כל כך עומר כמובן התעורר בשלב מסוים והינו חייבים לא לעצור את הרצף של "סדרת החינוך" בלילה אז בעלי היה איתו ולקח לו שעציים לגרום לו להרדם לבסוף בקיצור שישיו ושימחו והכי מבעס - מחר יש לבעלי יום הולדת ואנחנו תקועים בבית

טל של 4

New member
אוי אוי אוי אוףףףףףףףףףףףף

מסכנונת!!! בעצם כולכם!! לדעתי אם יש מחלה בבית אל תהיו נוקשים מדי עם סדרת החינוך, יאו איזה שבוע קשה היה לכם, הלוואי שיהיה יותר קל הלילה. לגבי יום ההולדת, קודם כל תאחלי לו מזל-טוב. דבר שני למה תקועים, אולי תזמיני ביביי סיטר ותצאו, או יותר טוב תכיני איזו ארוחת ערב רומנטית לאור נרות... רק שישנו טוב וירגישו טוב הקטנים!!!!

היי טל תודה יקירתי - אבל לא נראה לי

שיש לי את הכוחות לא הפיסיים ולא הנפשים לעמוד במטבח כשהם - הילדים במצב רוח רע ועוד יותר מזה אני לא רוצה לעשות משהו שיהרס בשל חוסר שינה על ביבי סיטר אין מה לדבר הילדים משתוללים אם הם יתעוררו ומישהו זר יגש אליהם אני ממש בלי מצב רוח היום סליחה על הדיכדוך

טל של 4

New member
תזמיני אוכל מאיפה שהוא

אל תבשלי רק תסדרי יפה קצת נרות, לא חסרות מסעדות טובות שעושות משלוחים בת"א.

טל של 4

New member
אז ככה,

תסתכלי למעלה מצד שמאל יש מעטפה כתומה, תלחצי עליה ותקבלי משהו כמו מיל לתכתובת אישית

למעלה