רומי המקורית
New member
עדכונים לגבי ה(אי)הריון שלי ../images/Emo7.gif
המשפט "אין חכם כבעל נסיון", רק הפעם בלשון נקבה, נמצא יותר ויותר נכון בזמן האחרון...כזכור לכן - 9 ימים לאחר ההזרעה (האחרונה, מפה ל-IVF)התחיל לי דימום קל שנמשך 3 ימים, וגם אנחנו וגם הרופא כבר היינו בטוחים שהנה סופסוף אזכה לחוות "דימום שנובע מהשרשה). אבל באמת!!בנות!!האם החיים יכולים להיות כאלו יפים וקלים כל כך??? NO WAY
שלשום בערב התחיל הדימום להתגבר וכבר נופלת האופוריה (שאותה השתדלנו הפעם,למען האמת, לשמור על "אש נמוכה") ומגיעה הבאסה. היום בבוקר, בכל מקרה - בדיקת הריון ביתית(כן, כן, שלילית) ומחר נראה לי שבכל זאת אלך לבדיקת בטא שקבעתי לי עוד ביום חמישי - רק בשביל המאית-אחוזון שאולי...מי יודע... וגם כדי לסגור אחריי את הדלת הזאת. אז זהו - "עולים כיתה" ל-IVF,( כנראה בפרטי, עוד לא החלטנו).אני מרגישה כבר דיי בשלה לזה, האמת.רק חוששת מעט מההרדמה עצמה (אף פעם לא הייתי מעודי בשום ניתוח (טפו טפו טפו) אז זה סביר שיש חששות.) הרבה זמן נמנעתי מהפורום (שבועיים בשבילי זה המון בלעדיכן) - אז מאחלת מפה המון מזלטובים להריוניות החדשות - ונשיקות לאלו שלא.
המשפט "אין חכם כבעל נסיון", רק הפעם בלשון נקבה, נמצא יותר ויותר נכון בזמן האחרון...כזכור לכן - 9 ימים לאחר ההזרעה (האחרונה, מפה ל-IVF)התחיל לי דימום קל שנמשך 3 ימים, וגם אנחנו וגם הרופא כבר היינו בטוחים שהנה סופסוף אזכה לחוות "דימום שנובע מהשרשה). אבל באמת!!בנות!!האם החיים יכולים להיות כאלו יפים וקלים כל כך??? NO WAY