עדכונים לגבי ה(אי)הריון שלי

עדכונים לגבי ה(אי)הריון שלי ../images/Emo7.gif

המשפט "אין חכם כבעל נסיון", רק הפעם בלשון נקבה, נמצא יותר ויותר נכון בזמן האחרון...כזכור לכן - 9 ימים לאחר ההזרעה (האחרונה, מפה ל-IVF)התחיל לי דימום קל שנמשך 3 ימים, וגם אנחנו וגם הרופא כבר היינו בטוחים שהנה סופסוף אזכה לחוות "דימום שנובע מהשרשה). אבל באמת!!בנות!!האם החיים יכולים להיות כאלו יפים וקלים כל כך??? NO WAY
שלשום בערב התחיל הדימום להתגבר וכבר נופלת האופוריה (שאותה השתדלנו הפעם,למען האמת, לשמור על "אש נמוכה") ומגיעה הבאסה. היום בבוקר, בכל מקרה - בדיקת הריון ביתית(כן, כן, שלילית) ומחר נראה לי שבכל זאת אלך לבדיקת בטא שקבעתי לי עוד ביום חמישי - רק בשביל המאית-אחוזון שאולי...מי יודע... וגם כדי לסגור אחריי את הדלת הזאת. אז זהו - "עולים כיתה" ל-IVF,( כנראה בפרטי, עוד לא החלטנו).אני מרגישה כבר דיי בשלה לזה, האמת.רק חוששת מעט מההרדמה עצמה (אף פעם לא הייתי מעודי בשום ניתוח (טפו טפו טפו) אז זה סביר שיש חששות.) הרבה זמן נמנעתי מהפורום (שבועיים בשבילי זה המון בלעדיכן) - אז מאחלת מפה המון מזלטובים להריוניות החדשות - ונשיקות לאלו שלא.

אפרת**

New member
אויש, זה כל כך מתסכל.

אני ג"כ נורא פחדתי מהמעבר הזה ל- IVF. בגלל שזה די תחנה סופית. אבל מצד שני ב- IVF רואים ומקבלים יותר תשובות בהשוואה להזרעות לשאלות של למה אין הריון. או לפחות פוסלים כל מיני אפשרויות שעלו לשאלה של למה אין הריון. גם אני חששתי נורא מההרדמה, אבל היא באמת לא נוראית. זה כאילו שאת הולכת לישון ומתעוררת אחרי שעה וחצי או משהו כזה. הרגשתי כאילו התעוררתי משינה. אח"כ נשארים בהשגחה שעתיים וזהו בערך.

מרב.

New member
אחותי היקרה ../images/Emo14.gif

אז החלטת שאת באה איתי, התקנאת לך וסידרת לעצמך מקום לידי ברכבת... ככה זה, יד ביד, ואנחנו גם נעבור טסט ראשון יד ביד (הלו, שתי ידיים על ההגה!) אני כל כך מצטערת לשמוע על הכישלון- אבל הההומור השחור שלך יעביר אותך גם את השלילי הזה, שיהיה האחרון
אז רומיקה יקירה, היידה להפריות!
מרב

יפעתי&

New member
מרבי יקירתי, המחשב אוכל לי את

ההודעות, רציתי לאחל לך הרבה הצלחה עם עליית הכיתה ואין לי ספק שתעברי בטסט ראשון... שיהיה לך שבוע טוב וחודש טוב ושנה מתוקה מדבש...

מרב.

New member
תודה מתוקה שלי ../images/Emo9.gif

שהמחשב יאכל וישבע, אני יודעת שאת חושבת עלי- וזה מספיק לי
שיהיה שבוע טוב ואפשר כבר לאחל- לשנה טובה תכתבי ותחתמי, לא? (שתרשמי גם בספר ההריונות, כן??!!)
מרב

yaelhul

New member
רגע, רגע, גם אני עולה לרכבת הזאת

אז שימרו לי מקום לידכן... פשוט סרבתי לרדת בתחנת "ההזרעה השניה", ולכן הסדרן רשם לי דקא ארוך שקיבלתי כבר ביום שישי מהאחות האהובה עלי, ובעוד שבועיים בערך נתחיל הפריה ראשונה. לא השתגעתי על רעיון המעבר להפריות (כיוון שהייתי מאד אופטימית לגבי הצלחתה של הזרעה שלישית), אבל הפרופסור והאיש שלי חשבו שזו הדרך הנכונה כדי לבדוק האם בכלל נוצרות הפריות ואני השתכנעתי. אני חושבת שיום ההולדת האחרון (33) היווה גם הוא תמרור אדום שעודד אותי להגביר את הקצב. זו הפעם הראשונה שבה נלחצתי מהגיל. בנוסף אמרו לי הרופאים שתמיד אפשר לחזור שוב להזרעות אם רואים הפריות אבל אין הריון. עוד חזון למועד. בהצלחה לכולנו במעבר לרכבת המהירה יעל

יפעתי&

New member
נבלעה לי ההודעה... רומי יקרה ../images/Emo24.gif

ההודעה הקודמת אבדה בנבכי המחשב, אז רק רציתי לקוות יחד איתך שעליית הכיתה גם תביא איתה תעודת הצטיינות... שיהיה
ושהחודש הבא ביא איתו רק בשורות טובות

רומי יקרה

(אני מקווה שההודעה הזו תקלט, כי השתיים הקודמות נעלמו להן!!!) מצטערת לקרוא על השלילי - כ"כ קיוויתי בשבילך. עליה ל - IVF היא אכן עלית כיתה. ההרדמה זה הדבר הקל והקצר ביותר בטיפול. מאחלת לך הרבה הצלחה!! סיגל

טלי2

New member
רומי, ../images/Emo20.gif

אני בטוחה שחכמה היית גם קודם ועכשיו כשאת כבר (על פי הפתגם שהזכרת) גם חכמה וגם בעלת נסיון אני מקווה שזה ירשם לזכותך, ושתוכלי לתת מהחוכמה שבך ומהנסיון שלך לאחרים (ושלא תזדקקי להם בשביל עצמך), מקווה שהנפילה לא תהיה קשה מדי, ושעליית הכיתה תוכיח את עצמה. בהצלחה!

אויי רומי לפי מה שכתבת ... ../images/Emo12.gif

זה נישמע שלילי ואני כ"כ מצטערת בשבילך אך אולי אולי יהיה אזשהו נס .. ובכל זאת הדימום היה מההשרשה ולא ממחזור ..יש לי זוג חברים שלאישה היו דימומים חזקים כל ההריון וב"ה יש להם ילד בריא ..אז לקחת הכל בפורפורציה נכונה ואני רואה שאת לוקחת את זה כמו שצריך ..כל הכבוד על זה ! הלואי שהכל יהיה בסדר ומחר תבשרי לנו על עוד הריון ..
שולחת הרבה מזל
יונית

TWEETY =^.^= 2

New member
אוי יוי יוי ../images/Emo24.gif גדול ענקי

כמה כמה שאני מבינה אותך,,,,צריכה לרשום מלאנים של כמה מקווה שעם סגירת דלת אחת, תפתח בפניך הדלת השניה ותאיר את חייך בדמות צאצא קטנטן שמנמן ומתוק. מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך חיבוק ענקקקק

עמית@

New member
רומי, המחשב מסרב לקבל את ההודעה

אז מנסה עוד פעם, קודם כל עצוב לשמוע על ה(כפי הנראה ) שלילי הילד שלך דורש הרבה רוח וצילצולים סביבו, הרבה עשייה והכנה. לפעמים זה הפתרון היחידי וטוב שהוא קיים, ועליית כיתה מקרבת אותך אל קו הסיום, מקווה שתריחי את ניחוח ההצלחה בקרוב עמית

TWEETY =^.^= 2

New member
אוי יוי יוי ../images/Emo24.gif ענקי

כמה כמה שאני מבינה אותך,,,,צריכה לרשום מלאנים של כמה מקווה שעם סגירת דלת אחת, תפתח בפניך הדלת השניה ותאיר את חייך בדמות צאצא קטנטן שמנמן ומתוק. מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך חיבוק ענקקקק

שחר חדש

New member
רומי - מצטערת לשמוע

כל שלילי זה כמו קוץ בלב. מקווה שעליית המדרגה תהיה התשובה המוחצת.

@ריטה

New member
רק על מנת קצת לעודד....

כל החברות שלי כולל אני נכנסנו להריון בהפריה ראשונה. אני למעשה כל כך חיכיתי לזה כיוון שאיכשהו ידעתי שזה מה שיביא את ההריון (במיוחד במקרה של בעיית זרע, שזו הייתה הבעיה שלי). מההרדמה אין מה לחשוש כלל גם אני פחדתי מאוד אבל אני יכולה לספר לך שזה ממש כלום. שכבתי לי שם וחיכיתי שישימו לי את המסכה על הפנים כדי להרדים אותי כמו בסרטים, אבל אז הסתבר שאבדו עליי והרדימו אותי דרך הוריד ובזמן שאני מחכה להרדמה מצאתי את עצמי בוהה בפרצופו של בעלי כשאני כבר אחריי. אח"כ מרגישים קצת מטושטשים אבל באמת לא נורא אז שיהיה המון בהצלחה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif רומי ../images/Emo14.gif עצוב לשמוע

אני עדיין מקווה לשמוע שטעית. בכל מקרה קבלי חיבוק ענק. ועוד אחד לעליה בכתה. אל תחששי מההרדמה, בשבילי זה החלק הכי יפה בטיפול. כל פעם אני מתחננת מהמרדים שיעשה את זה לאט לאט כדי שארויח עוד שניה של כיף. אני ורשמת אותך ברשימת הקולולו הבאה, אז תשתדלי לעמוד בציפיות
נועם

למעלה