עדכונים לסקרנים (דייטים 5-8)

jSb1

New member
עדכונים לסקרנים (דייטים 5-8)

אוקיי... אז אחרי שברביעי האלכוהול קצת קירב בינינו, הידיים קצת נגעו, הרגליים קצת נגעו, וברגע של "היסח דעת" הנחתי זרוע על הכתף (רק לרגע) - לא היה מאז אלכוהול. אבל כמו שאצל החמאס סוף הסבב הקודם הוא גם תחילת הסבב הבא, ככה זה גם אצלי (להבדיל!). מסתבר שבדרך לדייט החמישי היה מאוד נחמד לשבת ממש קרובים וגם להחזיק קצת ידיים, ובהופעה שהיינו בה לשים זרוע על הכתף מדי פעם ו/או לחבק למעט זמן, מהצד. וכל זה בלי אלכוהול. וזה לא הציק לי כמעט בכלל.
ומאז החמישי נפגשנו כל יום, ככה שהיום היה כבר פעם שמינית. ההתקרבות בישיבה היא כבר עובדה, וההיצמדות נמשכת. ואני אפילו לא חושב על זה. הזרוע על הכתף/גב עדיין באה בצורה מחושבת, אבל באופן שמתאים. ברור לשנינו מה קורה וטוב לנו.
ולמרות שהראשים כבר די קרובים, הנשיקה עוד לא הגיעה, אפילו לא על הלחי. מקווה שבפעם הבאה...

אני עדיין קצת מתקשה לעכל שהיא נלהבת מהפגישות כמוני. שמישהי מעוניינת בי. שמישהי משחקת לי עם היד ומניחה לי יד על הרגל. ושאני עושה את כל הדברים האלה. מצד אחד לא מעכל, מצד שני, חלק מזה כבר בא בטבעיות. וזה לא כולל כל מיני ניואנסים.
מתקשה לעכל איך הקוסמוס המאתגר סידר לי עבודה במרחק של שעה וחצי נסיעה שמצריכה מעבר דירה, קצת לפני שפגשתי אותה, ועכשיו שנינו מבואסים מהמעבר הצפוי ומהנסיעות המתישות הצפויות (אך לא מתייאשים).

jSb1

New member
אה, ובקשר לקצב,

היא לא עושה שום דבר שאני לא עושה. בינתיים היא כמעט לא יזמה כלום (בקטעים הפיזיים, בפגישות כן), ובד"כ עושה רק מה שאני עושה.
ככה שאין לי מושג מה קורה שם, אבל זה נוח.

בינתיים. רק שלא יהיה מאוחר מדי.

וואו מגניב

בקשר לעבודה
סלח לי אני לא יודעת באיזה חור אתה גר (בערים נורמליות יותר קל למצוא עבודה)
ולא יודעת מה המקצוע שלך
אך לדעתי תחפש אולי עבודה אחרת (אלא אם כן זו עבודה בהייטק\או עבודה חלומית אחרת)
&nbsp
כי עבודות הרבה יותר קל למצוא
מאשר זוגיות... מאשר מישהי שתקבל אותך כמו שאתה
&nbsp
ואו דייט 8 שברת את השיא של עצמך
מאוחלת המון הצלחה
ולאט לאט
לא צריך לדאוג בקשר לנשיקות וכו
כזה יבוא זה יבוא
&nbsp
תמשיך לעדכן אותנו אם בא לך

jSb1

New member
זה פחות קשור למיקום גיאוגרפי ויותר ל"מקצוע".

גרתי בגוש דן אבל מסתבר שאפילו זה לא תמיד עוזר. מהניסיון שלי קשה למצוא עבודה נורמלית (אני בכלל לא מדבר על חלומית), בדיוק כמו זוגיות
כל אחד ואיך שהחיים מגלגלים אותו.

יש גם יתרונות לריחוק שנוצר פתאום, נראה לי. לשמוע מישהי שאומרת שכיף לה בפגישות זה משהו אחד. לשמוע מישהי אומרת שהיא מבואסת מהשינוי הזה ושהיא מתלוננת עליו לחברות שלה, זה ממחיש הרבה יותר איפה אנחנו נמצאים, וזה ממיס לי את הלב כל פעם מחדש.
חוץ מזה, ממצב של להפגש ארבעה ימים ברצף, אנחנו עכשיו חושבים רק על ההמתנה ליום חמישי
. אולי דווקא הפער הזה והגעגועים יביאו איתם את הנשיקה

ואת השיא המספרי שלי שברתי מזמן, כבר בשלישי
. כל מיני שיאים אחרים נשברו מאז שוב ושוב, כל אחד בתחומו. אני עדיין לא מאמין כ"כ.

למעלה