עדכונים מהדייט הראשון ../images/Emo29.gif
אז ככה - קודם כל, והכי חשוב - הוא (עדיין) לא נקלט בגיידר שלי. (האמנם מצאתי סטרייט???
) כמו שומרי משקל, גמני הולכת על שיטת הנקודות: 2 נקודות ראשונות לבחור על היותו דייקן. קבענו ב- 23:00, והוא הקיש בדלת (נשמע כמו מבצע התרמה...) ב- 23:00 בדיוק. את שתי הנקודות הבאות הוא קיבל על עצם ההגעה לדלת. (הסבר - בגלל שאני גרה בבית פרטי, גברים נוטים להתקשר מבחוץ, במקרה הטוב, או לצפצף, במקרה הרע). כשפתחתי את הדלת, בחולצה קצרה, קיבלתי את ההרצאה הפולנית על "איך לא קר לך!!!" (כל אחד והדפיקויות שלו. אני לא מרגישה קור. השיא שלי: 16- בשלג, בגופיה), ובגלל שהוא עשה ת זה כ"כ בחן, ותיבל את זה במחמאות אין ספור, הסכמתי לקחת מעיל, שכמובן נשאר ברכב עד שחזרנו... (מינוס נקודה. כבר ביקורת?!) אח"כ הוא קיבל נקודה על (כל פעם) שהוא פתח לי את הדלת (סה"כ - 4 פעמים את דלת הרכב, ופעמיים את דלת המסעדה). ישבנו במקום חמוד בת"א, ואני מודה שכבר הרבה זמן לא צחקתי, כמו שצחקתי איתו. אז נקודה על היכולת לעמוד במטר שאלות מביכות (ומי שמכיר אותי יודע...). 2 נקודות על ההתעקשות לשלם את החשבון. דיברנו המון. על הכל. כשנמאס לנו לשבת הוא הציע טיול (מינוס נקודה על חוסר מקוריות...) וכמו שאומר ד"ר סוס "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים", אז במקום להגיע לאן שהוא תכנן הגענו לפארק מקסים שמשקיף לים, השמיים היו שחורים, רוח שרקה סביבנו, גלים התנפצו על החוף, וברקים השתקפו במים. האוירה היתה מדהימה. הוא חיבק אותי, בעדינות, ואני התכרבלתי אל תוך המעיל שלו. אני לא יודעת כמה זמן בדיוק עמדנו שם, אבל לא רציתי שזה יגמר. טוב... במחשבה שניה, ההמשך מצא חן בעיני לא פחות... מה ההמשך? נשיקה, כמובן. כן, הוא יודע לנשק. ובשונה מגברים אחרים הוא לא התעסק רק בשפתים שלי. הרבה יותר ריגש אותי כשהוא קירב את כף היד שלי, אל השפתיים שלו, ונישק בהמון תשומת לב כל סנטימטר... (על זה הוא קיבל דיי הרבה נקודות...) והעיינים הכחולות הענקיות שלו (נו, מה לעשות, עיניים כחולות עושות לי את זה. תמיד עשו.) ב 03:45 הגענו חזרה הביתה. הוא ליווה אותי לדלת (2 נקודות), ולקח לנו עד 04:56 להגיד לילה טוב... אני מודה שהפיתוי להזמין אותו פנימה היה נורא גדול, אבל הוא מוצא חן בעיני יותר מדי בשביל להיות סטוץ. בסיכום הכללי: בהחלט פוטנציאל. נורא נהניתי איתו. הוא מקסים, רגיש, חכם ומתחשב. צבר יותר מ- 30 נקודות זכות, שזה ה-מ-ו-ן בשבילי, ועוד בדייט הראשון. אז דייט שני בסופ"ש הבא.
mai
אז ככה - קודם כל, והכי חשוב - הוא (עדיין) לא נקלט בגיידר שלי. (האמנם מצאתי סטרייט???