עדכונים מהלילה הראשון בלי אמא ../images/Emo13.gif
כבר מהצהריים עייפנו את אופיר כמה שיותר. היתה לה בהחלט שבת מאוד עמוסה... כל כך עמוסה שבאמבטיה היא כבר כמעט נרדמה לי במגבת, ואח"כ כמעט נרדמה בהנקה של לפני השינה, אבל כהרגלה בימים האחרונים- בשניה שאחרי שהיא עוצמת את העיניים- פינג! הן נפתחות לגמרי והנה היא מוכנה ומזומנה ללילה שלם של משחקים... שמנו אותה במיטה שלה, התנחלנו שם, הבאנו מחשב עם סרטים, כיבוד קל והרבה מצב רוח טוב
בהתחלה היא נעמדה במיטה ועשתה לנו כאלה הצגות בידור- בכמה אפילו לא התאפקנו ופרצנו בכאלה צחוקים (אני יודעת שזה לא טוב אבל פשוט לא יכולנו!). אח"כ הגיע תור הבכי וההכרה במצב החדש. אז כל פעם שהיא בכתה חיבקנו, ליטפנו- בעצת שירלי לא השכבנו, שרנו שירים, סיפרנו סיפור ולא נתנו לבכי להתגבר יותר מדי. לבסוף לבסוף, כשראיתי שהיא כבר מותשת, השכבתי על הבטן, טפחתי על הגב + שיר - ואופיר נרדמה. ו... התעוררה אחרי 3 וחצי שעות רצופות!!! (להזכירכן, אופיר קמה כל חצי שעה שעה). הנקתי אותה בישיבה והחזרתי למיטה ו... עוד 3 שעות! לא האמנתי למראה עיני. רק בבוקר בבוקר, בשביל הפינוק וגם בשביל לישון עוד שעה בבוקר- הנקתי אותה ונרדמנו במיטה שלנו. תודה לכולכן על התמיכה ובמיוחד לשירלי- הניסיון הזה נתן לי מרץ וכוח להמשיך הלאה מקווה שהלילה יהיה יותר טוב ושלאט לאט נחזור לחיים שפויים בעניין השינה!
כבר מהצהריים עייפנו את אופיר כמה שיותר. היתה לה בהחלט שבת מאוד עמוסה... כל כך עמוסה שבאמבטיה היא כבר כמעט נרדמה לי במגבת, ואח"כ כמעט נרדמה בהנקה של לפני השינה, אבל כהרגלה בימים האחרונים- בשניה שאחרי שהיא עוצמת את העיניים- פינג! הן נפתחות לגמרי והנה היא מוכנה ומזומנה ללילה שלם של משחקים... שמנו אותה במיטה שלה, התנחלנו שם, הבאנו מחשב עם סרטים, כיבוד קל והרבה מצב רוח טוב