עדכונים מהלילה הראשון בלי אמא

שירי ל

New member
עדכונים מהלילה הראשון בלי אמא ../images/Emo13.gif

כבר מהצהריים עייפנו את אופיר כמה שיותר. היתה לה בהחלט שבת מאוד עמוסה... כל כך עמוסה שבאמבטיה היא כבר כמעט נרדמה לי במגבת, ואח"כ כמעט נרדמה בהנקה של לפני השינה, אבל כהרגלה בימים האחרונים- בשניה שאחרי שהיא עוצמת את העיניים- פינג! הן נפתחות לגמרי והנה היא מוכנה ומזומנה ללילה שלם של משחקים... שמנו אותה במיטה שלה, התנחלנו שם, הבאנו מחשב עם סרטים, כיבוד קל והרבה מצב רוח טוב
בהתחלה היא נעמדה במיטה ועשתה לנו כאלה הצגות בידור- בכמה אפילו לא התאפקנו ופרצנו בכאלה צחוקים (אני יודעת שזה לא טוב אבל פשוט לא יכולנו!). אח"כ הגיע תור הבכי וההכרה במצב החדש. אז כל פעם שהיא בכתה חיבקנו, ליטפנו- בעצת שירלי לא השכבנו, שרנו שירים, סיפרנו סיפור ולא נתנו לבכי להתגבר יותר מדי. לבסוף לבסוף, כשראיתי שהיא כבר מותשת, השכבתי על הבטן, טפחתי על הגב + שיר - ואופיר נרדמה. ו... התעוררה אחרי 3 וחצי שעות רצופות!!! (להזכירכן, אופיר קמה כל חצי שעה שעה). הנקתי אותה בישיבה והחזרתי למיטה ו... עוד 3 שעות! לא האמנתי למראה עיני. רק בבוקר בבוקר, בשביל הפינוק וגם בשביל לישון עוד שעה בבוקר- הנקתי אותה ונרדמנו במיטה שלנו. תודה לכולכן על התמיכה ובמיוחד לשירלי- הניסיון הזה נתן לי מרץ וכוח להמשיך הלאה מקווה שהלילה יהיה יותר טוב ושלאט לאט נחזור לחיים שפויים בעניין השינה!

יונית ש

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif

נשמע כי היה לא קל אבל משתלם המון בהצלחה בהמשך מחכה לשמוע על ההתפתחויות.

כל הכבוד, תקראי את מה שכתבתי

בהודעה הקודמת שלך, גם אנחנו נמצאים עכשיו באותו תהליך

איזה יופי!

כל כך שמחה לשמוע! אם היית יודעת כמה ארוחות ערב אנחנו אכלנו אצלה בחדר על השטיח
אבל ההתמדה והנחישות שווים את זה בסוף! אני מזהירה אותך מראש שיש עליות וירידות אבל בגדול זה הופך את החיים לאחרים לגמרי. אנחנו בשבוע שעבר השארנו אותה פעם ראשונה עם בייביסיטר (שהוא לא סבתא) והיא אפילו לא התעוררה! כמה היה לנו כיף. ולשנן: נחישות, התמדה, תוצאות!
שירלי

רותי ע

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif תמשיכו ככה...

אתם בהחלט במסלול הנכון לשפיות

ענבל30

New member
איזה יופי, שימשיך ככה ../images/Emo57.gif

נראה שהמעבר ללינה במיטה שלה הוא הדבר הנכון לעשות... גם אם יהיו עוד לילות קשים בהמשך, בסופו של דבר זה יסתדר לטובת כולם...
לאופירי

איזה יופי שירי

אופירי שלי עוד נרדם על הידיים . בעלי לא מוכן בשום אופן לתת לו לבכות במיטה. מצד שני, הוא זה שמרדים אותו (אני לא מסוגלת לסחוב אותו חצי שעה רצוף), אז מבחינתי כל ההרדמה זו בעיה שלו. כל הכבוד על ההתמדה ומנסיון של חברות אני בטוחה שבתוך מקסימום שלושה - ארבעה ימים העניין יסתדר ללא בכי. אני אהיה איתך בקשר אחה"צ.

וואוו! אני ממש מעודדת, שירי -

הוצאת לי את המילים מהפה בהודעה הקודמת שלך... אני מקווה שאצליח ללמוד מהנסיון שהוצע לך וממך... תודה ובהצלחה!

../images/Emo104.gif אני ממש שמחה לקרוא את החוויות

הטובות מהלילה הראשון! שתדעי לך שזה ממש מסדר את כל היום. הכל מסתדר: האוכל, מצב הרוח, האנרגיות. אלולא החברות כאן בפורום, סביר להניח שהיו מוצאים אותי היום באברבאנל, קשורה למיטה וישנה עם עיניים פקוחות
. רק העצות כאן, הן אלו שהועילו לי ועזרו (וגם טלפונים מבנות וכתבה ששלחה לי אמא של תומר). אז חיזקו ואימצו (וזיכרי שיכולה להיות ריגרסיה, אבל אל תוותרי! ראית שככה יותר טוב, אז ברגעי שבירה תזכרי בלילה הזה {ואני לא מתכוונת לימים של מחלות או הצמחת שיניים. כאן יש להם "פטור}). סיגל של שגיא

גם אני שמחה לקרוא

שעזרתי במשהו! קראתי גם את כל השירשורים הקודמים בנושא, ואני שמחה שהמצב עם שגיא מסתדר פחות או יותר טפו טפו טפו וכמובן גם עם שאר הזאטוטים! מילת עידוד לכל המנסים: אל תוותרו, זה פשוט עובד! חשוב להיות עקביים ולעמוד על שלכם, הקטנטנים החכמים האלה מבינים הכל, והם ינסו לפרוץ כל סדק בחומת המגן שתעמידו מולם, אז אל יאוש! זה אכן משנה את החיים (למרות שבגיל שנה ושבוע עדיין לא זכינו ללילה שלם...) דווקא אצלינו הלילות האחרונים היו לא קלים כלל וכלל, עם בעל חולה (נוכח-נעדר) ילד עם דלקת אזניים ושן בצמיחה (בשעה טובה בקעה לה הבוקר), ואמא ממוטטת שנרדמת על המקלדת.....

וזה אומר שבזכות ההתמדה מגיעים

להישגים, הא? תמשיכי ואני בטוחה שהמצב ישתפר מיום ליום. המון הצלחה משי

פישון

New member
איזה יופי!

כמו כולם, חייבת לומר לך שאחרי ההתרגלות הראשונית היא עוד תנסה אתכם מדי פעם, בייחוד אחרי תקופות מחלה שבהן קצת משנים הרגלים. אבל, וכאן האבל הגדול (מבחינתי), עושה רושם שגם היא בסך הכל מרוצה מהשינה ומהסידור החדש, כך שהוא מתאים לכולכם. אני בטוחה שאתן (שתיכן) קצת יותר נינוחות בבוקר, אחרי שנת לילה סבירה...

כל הכבוד לאופיר ולהורים הסבלניים

הסבלנות משתלמת, מזל שזה הצליח לכם ישר בלילה הראשון. מקווה שיהיו לכם עוד לילות שקטים ומאחלת להגדלת פער השעות

למעלה