עדכונים מהספריה

עדכונים מהספריה ../images/Emo60.gif

בקרוב מאוד תיפתח הספריה החדשה במתנ"ס! בימים אלו אנו עובדים על תכנונה, עיצובה וכ'ו. עקבו אחרי הפרסומים. עד אז - אנחנו ממשיכים לפעול במסגרת האתר! מספר ספרים חדשים הצטרפו לרשימה: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה רב המכר הידוע - סוף סוף אצלנו... מלך החומוס ומלכת האמבטיה - אילן הייטנר - רומן קליל ומאוד ישראלי... אמא של תרמילאי - גלילה רון פדר-עמית, סיפור אהבה אופטימי על אמהות ותרמילאות הודו תאהב אותי - דריה מעוז ארבעה סיפורים על תרמילאים בהודו אחות ליבי - ציטרה ב. דיוואקרוני רומן דרמטי על התבגרות בהודו סיפורי עם איטלקיים - איאלו קאלוינו

מי אמר "בעל ואישה" - ולא קיבל?

הגיע עותק נוסף מהספר של צרויה שלו. אם הזמנת את הספר וטרם קיבלת אותו = זה הזמן לעשות זאת! נ.ב. אם הזמנתם ספרים מתחילת פעילות הספריה באתר, וטרם קיבלתם, אתם מוזמנים לחדש את ההזמנה. לצערי, קובץ אוסף ההזמנות מהאתר נכחד בעת קלקול המחשב. הזמנות שהתקבלו לפני שבועיים, רשומות אצלי. עמכם הסליחה. סיגל

אבייה2

New member
תיכנון הספרייה - עזרה

אייל שלום!! אשמח לעזור בתיכנון הספרייה - כולל הפקת תוכניות הצבה. בכדי שתהיה ספרייה לתפארת, לזמן ארוך ומתאימה לטכנולוגיה המתפתחת- צריך לתכנן מראש כל פרט. אצטרך לאפיין את הדרישות, תקציב, פינת מחשב למשתמש? פינת טלוויזיה, ובכלל לראות את המקום ולקחת מידות. אני מקווה שלא התעוררתי מאוחר. (יש לי ניסיון בהקמת סיפריות ) אנא צור קשר שנוכל לתאם פגישה. אלנית 0522315766. ב ה צ ל ח ה !!!

ronpel

New member
אנא צרי קשר דחוף עם מושי

אנחנו בדיוק בשלב הנ"ל וזקוקים לכל עזרה מקצועית. 0547700240 תודה

למעלה