עדכונים מהערב!!!!!!!

jack s

New member
עדכונים מהערב!!!!!!!

איך היה לכם? לי היה אחד המצחיקים...חברים של ההורים שלי באו גם וזה שילוב גזעי של רומני!!! שזה אומר הרבה אלכוהול היה סוף הדרך אה כן וגם היה רוסביף...וכלמיני דברים טעימים שאוכלים !!! ואלכוהול... ועכשיו מחלקים תעוגה אז בה ביי...

עדידית

New member
היה משפחתי מידי לטעמי...

חגים בלע... אבל היה קצר ריגוש בחלק שכולם מתחבקים וזה... בהמשך של הערב היה לי יותר כיף ...

LadySpeedStick

New member
הייתי אצל הסבתא השחורה בראשון

היה מפוצץ כמו בכל חג.. בערך 40 אנשים.. לא היה אלכוהול אבל צחוקים חופשיי עם בני דודים שלי הם הדבר הכי מצחיק בעולם... ופדיחה: שאלתי בטעות את סבתא (מתוך הרגל) "איפה סבא..?" ושכחתי... אבל היא הייתה בסדר...

tofy

New member
היה פנאן

בנדוד שלי הביא את החברה הרוסיה שלו וסבתא לא יכלה להוריד את החיוך מהפרצוף מלא מלא אוכל!!!!(פחות מידיי אלכוהול) מאושרת מהשוקולדים שזרמו לבית

jack s

New member
עדכונים חלק ב

כמו כל חג וכל שנה ביום שלמחרת באים המשפוחה מצד האמא...שזה כל המאגניבים הסטלנים היה שוב אוכל טעים והיה יותר אנשים היום...הרבה רעש גם אלכוהול...אבל לא בהגזמות והרבה הרבה שוקולד וקינוחים שכבר בא לי להקיא.... זהו...יצאנו מרוצים מהחג פחחחחחח כרגע אני קורא פה כתבה שבממוצע הישראלים משמינים בראש השנה 3 ק"ג יש מצב.....

GLooMgIR L

New member
קצת באיחור..

סבתא הזריקה כהרגלה אינסולין.. ולמדנו שאת אבא לא שואלים שאלות כשאנחנו רעבים.. דוד שלי עדיין חי בסרט של שוקי החבר שלי מכיתה ה.. נו כרגיל...חוץ מדבר אחד.. ששמעתי את סבתא אומרת זה בשביל הסמים שלי.. אני עוד אחקור בנושא..

למעלה