עדכונים מהרבנות - בשורות טובות

• פותח הנושא petel
  • פורסם בתאריך

petel

New member
עדכונים מהרבנות - בשורות טובות ../images/Emo6.gif

בשעה טובה, אחרי הרבה לחץ ועצבים (אפילו נהייתי חולה ואני עכשיו בבית), הסתדר עניין הרבנות נופר המון המון המון תודה
אני מניחה שהטלפון של ציפורה ממשרד הדתות לרבנות בחולון עזר, ובנוסף הבאתי להם היום בבוקר עוד איזה אישור מאיכילוב שהוא אכן מכהן שם כרב, וזהו אשרו לנו...
עכשיו כבר יש לי כתובה (שלמתי עוד 50 שקל על כתובה יפה יותר) ובעצם העניין הזה כבר סגור. אז, תודה שוב לנופר, ולכולכם על התמיכה, זה היה שבוע ממש סיוטי, עם הרבה התרוצצויות, אבל למזלנו גם זה עבר. האמת, היא שבעצם נשאר לנו בדיוק עוד שבוע (החתונה ביום חמישי הבא). היום בערב עושים לי מסיבת רווקות, צריך להיות ממש כיף, אני מקווה להרגיש קצת יותר טוב - עכשיו אני עם אנטיביוטיקה (אבא שלי אומר שעדיף שאני חולה עכשיו ולא בשבוע הבא - יש לו דרך אופטימית להסתכל על הדברים...
) זהו לבנתיים
לכולכם

אתי@

New member
יקרתי אני כ"כ שמחה לשמוע ../images/Emo24.gif

שהדברים הסתדרו (נופר - קבלי ח"ח
). נשאר לך שבוע של התרגשויות, אני מקוה שהכל סגור גמור ומוכן ולא יהיו עוד הפתעות... את צריכה להגיע לחתונה רעננה ורגועה.
. תבלו במסיבת רווקות - ולא להשתולל בבקשה... שובבות
דרך אגב, היום עושים גם לאפי מסיבת רווקים

petel

New member
כן, אבל אפי עושה "מסיבה" קצת שונה

הוא נסע לטיול לדרום עם חברים, הם יצאו בארבע בבוקר, נסעו לכיוון שדה בוקר, ראו את הזריחה ועכשיו מטיילים להם בכיף... דרך אגב, אם ימשיכו לעשות לך בעיות עם הרבנות, תנסי גם להתקשר לאותו מנהל מחלקה שעזר לי במשרד הדתות

אתי@

New member
יפה מאוד - בחורים שלא מביאים חשפנית ../images/Emo68.gif

סחטיין... באמת יכול להיות שנעזר במשרד הדתות - כמו שאתם עשיתם.

dorlim

New member
מזל טוב ../images/Emo45.gif ובהצלחה ../images/Emo57.gif

ממש משמח לשמוע שהעניינים הסתדרו (איך אומר המשפט הידוע.. כשיש קשרים, לא צריך פרוטקציה
)

*שיר

New member
יופי-טופי! אני שמחה שהכל הסתדר

תרגישי טוב ותעשי חיים במסיבה שלך!

הילית*

New member
קודם כל תרגישי טוב ! ../images/Emo39.gif

זה נורא מעניין, גם אני נהייתי חולה לפני החתונה ובאופן מפתיע יומיים לפני החתונה הבראתי... אני שמחה שהסתדר לכם עם הרבנות.... יש לי שאלה לגבי הכתובה- האם הרבנות אישרה לכם אותה. אנחנו השתמשנו בכתובה שהרבנות נתנה לנו והרב עשה בה איזשהוא שינוי קטן ולא משמעותי והם מאוד כעסו (הם אפילו רוצים לעשות נו נו נו לרב...)

petel

New member
אני לקחתי כתובה שנתנו לי מהרבנות

ועוד הוספתי כסף למשהו קצת יותר יפה - כתובה צבעונית שמגיעה במעין כריכה מקטיפה. גם אתם הוספתם ? כי הבנתי שהכתובה הרגילה ממגיעה פשוט במעטפה. בכל אופן, אם הם נתנו את הכתובה, אז אני מניחה שהיא מאושרת, לא ? איזה שינוי הוא עשה שהם לא רוצים לאשר ?

הילית*

New member
לקחנו מה שהם נתנו

וזה הגיע בעטיפת קטיפה בצבע בורדו שנראית די בסדר... הוא עשה שינוי בשם של אבא של ישראל, משהו יותר נכון אבל ממש לא מהותי ועכשיו יש לנו קצת בעיות עם זה. אבל אני מאמינה שזה יסתדר. זה כ"כ נראה לי חסר חשיבות שאני לא מבינה למה הרבנות עושה עניין

נופר30

New member
שמחה שעזרתי לך ../images/Emo6.gif

את רואה לכל דבר יש פיתרון וזהו אם את צריכה עוד עזרה במשהו רק תבקשי שיהיה הרבה במזל ומקווה שזה היה המכשול האחרון אם את חולה תעשי משהו שלא זוכרת אם לא הצעתי פה פעם למישהי סגרי חלונות תדליקי כמה נרות ( לטיהור האויר ) נתקי טלפונים פלאפונים ביפרים ולכי לישון כמה שהגוף צריך תראי שאת מתעוררת כמו חדשה

למעלה