עדכונים מהשאיבה

מצב
הנושא נעול.
עדכונים מהשאיבה../images/Emo32.gif

עדכונים מהשאיבה

נתחיל מיזה שביום שישי שהייתי בתל השומר נצפה זקיק 17 מ"מ. היום אנחנו מגיעים ונצפה זקיק בגודל......16 מ"מ טכנאית הUS טוענת שקרוב לוודאי הזקיק הוא ריק,ובייצתי כבר
נכנסתי לשאיבה,ושאבו ......ביצית אחת!!!!!!!!!!!! דיברתי עם עליזה הבוקר,ועליזה אמרה לי שהתחלתי כבר בתהליך הביוץ,אבל כל עוד הצליחו לשאוב אז זה טוב. זהו בעצם. לסיכום:(מה שאמרתי לבעלי הבוקר) לא חשוב אם תהיה או לא תהיה הפרייה,החשוב הוא שיש הישג מכובד 1.התפתח לי החודש ללא הורמונים זקיק. 2.לא פיספסתי את הביוץ(כי אם מבייצים,הזקיק נעלם) 3.הוציאו לי ביצית אחת. בנות יקרות:באמת ואין לי מושג באם תהיה הפרייה,אני טיפונת סקפטית. אבל....נראה מה קורה מחר. בהזדמנות זאת אני מודה לבית החם שיש פה
אני יודעת שזה עיניין של זמן עד שנוציא את הזקיק הממזר שיתפתח לעובר שיהפוך לילד מושלם
(ממני או מתורמת לא חשוב)

אמאלה2

New member
ענת אני רוצה להגיד לך שאת פשוט

עדכונים מהשאיבה

נתחיל מיזה שביום שישי שהייתי בתל השומר נצפה זקיק 17 מ"מ. היום אנחנו מגיעים ונצפה זקיק בגודל......16 מ"מ טכנאית הUS טוענת שקרוב לוודאי הזקיק הוא ריק,ובייצתי כבר
נכנסתי לשאיבה,ושאבו ......ביצית אחת!!!!!!!!!!!! דיברתי עם עליזה הבוקר,ועליזה אמרה לי שהתחלתי כבר בתהליך הביוץ,אבל כל עוד הצליחו לשאוב אז זה טוב. זהו בעצם. לסיכום:(מה שאמרתי לבעלי הבוקר) לא חשוב אם תהיה או לא תהיה הפרייה,החשוב הוא שיש הישג מכובד 1.התפתח לי החודש ללא הורמונים זקיק. 2.לא פיספסתי את הביוץ(כי אם מבייצים,הזקיק נעלם) 3.הוציאו לי ביצית אחת. בנות יקרות:באמת ואין לי מושג באם תהיה הפרייה,אני טיפונת סקפטית. אבל....נראה מה קורה מחר. בהזדמנות זאת אני מודה לבית החם שיש פה
אני יודעת שזה עיניין של זמן עד שנוציא את הזקיק הממזר שיתפתח לעובר שיהפוך לילד מושלם
(ממני או מתורמת לא חשוב)
מקסימה
האופטימיות שלך, הדרך שבה את כותבת את הדברים, השיתוף נותנים הרגשה מאוד טובה. אז עם כל כך הרבה חיוביות זה חייב להצליח. לא שיחררתי אצבעות ואני ממשיכה במיוחד בשבילך. מחכה לעדכונים

תודה חמודה../images/Emo24.gif

מקסימה
האופטימיות שלך, הדרך שבה את כותבת את הדברים, השיתוף נותנים הרגשה מאוד טובה. אז עם כל כך הרבה חיוביות זה חייב להצליח. לא שיחררתי אצבעות ואני ממשיכה במיוחד בשבילך. מחכה לעדכונים
תודה חמודה

אני חייבת להיות אופטימית למרות הנתונים שיש(ללא הורמונים,כל חודש זקיק בודד) כמו שאמרתי,בסוף נביא את המכה הכבדה

ytyr

New member
ענת

עדכונים מהשאיבה

(ממני או מתורמת לא חשוב)
ענת
מחזיקה לך את כל האצבעות האפשריות...... מחכה לשמוע את החיובי המיוחל, ומצפה לך בפורום השכן בי ובהצלחה, מיכל

כלנית ומיכל תודה על העידוד../images/Emo24.gif

ענת
מחזיקה לך את כל האצבעות האפשריות...... מחכה לשמוע את החיובי המיוחל, ומצפה לך בפורום השכן בי ובהצלחה, מיכל
כלנית ומיכל תודה על העידוד

נראה מחר מה קורה. אני לא תולה תקוות גדולות מזקיק 16 מ"מ שהיה בו ביצית!!!!

ענת , אולי הביצית הזו תפתיע אותך

עדכונים מהשאיבה

(ממני או מתורמת לא חשוב)
נחכה ונראה, אולי זה הזקיק הממזר ואת עדיין לא יודעת? מחזיקה לך אצבעות להפריה מוצלחת.

הללויה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

נחכה ונראה, אולי זה הזקיק הממזר ואת עדיין לא יודעת? מחזיקה לך אצבעות להפריה מוצלחת.
הללויה

הי בנות ממש לא ציפיתי לזה... הייתי בטוחה שלא ייתכן.... אבל..... יש הפרייה
ההחזרה מחר!!!!!!! התכנון הוא להחזיר 2 עוברים(1מופשר+1 טרי) אני דיי סקפטית

אמאלה2

New member
למה סקפטית? זה לא הולם אותך ../images/Emo8.gif

הללויה

למה סקפטית? זה לא הולם אותך

תראי איך עד עכשיו הכל התסתדר אז אני קוראת אותך מיד לסדר - מהר לחזור לאופטימיות! אני לא שיחררתי אצבעות אז גם את לא! מאחלת שתמשיכי את גל ההצלחות האחרון

אמאלה הי../images/Emo13.gif

למה סקפטית? זה לא הולם אותך

תראי איך עד עכשיו הכל התסתדר אז אני קוראת אותך מיד לסדר - מהר לחזור לאופטימיות! אני לא שיחררתי אצבעות אז גם את לא! מאחלת שתמשיכי את גל ההצלחות האחרון
אמאלה הי

אני לא תולה תקוות ע"מ לא להתרסק אח"כ. מקווה שהכל יהיה בסדר. הלוואי ששום דבר לא יתפקשש מחר
הדבר הכי קשה הוא: עצם הידיעה שיש דברים כבר שלא תלויים בי. אז הוציאו ביצית,למזלי יש הפרייה:אם זה ייקלט? יתחלק? יהפוך להריון,זה לא תלוי בי בכלל.

אמאלה2

New member
מבינה כ"כ את הפחד

אמאלה הי

אני לא תולה תקוות ע"מ לא להתרסק אח"כ. מקווה שהכל יהיה בסדר. הלוואי ששום דבר לא יתפקשש מחר
הדבר הכי קשה הוא: עצם הידיעה שיש דברים כבר שלא תלויים בי. אז הוציאו ביצית,למזלי יש הפרייה:אם זה ייקלט? יתחלק? יהפוך להריון,זה לא תלוי בי בכלל.
מבינה כ"כ את הפחד
אני בדיוק אותו דבר. אבל בכל זאת, אם תרשי לי
מוסיפה עוד
אחת בשביל המזל. שיהיה

ytyr

New member
ענת הי

הללויה

ענת הי
תפסיקי להיות סקפטית. תחשני הכי חיובי שאפשר. מחזיקה לך את כל האצבעות האפשריות. אני מוכנה אפילו לשחרר כמה אצבעות מעצמי - העיקר שתצליחי. ב ה צ ל ח ה, מיכל

יישששש ! עברנו עוד שלב. ממשיכה

הללויה

יישששש ! עברנו עוד שלב. ממשיכה
להחזיק אצבעות ומצרפת את כל מה שאפשר ומקווה איתך להמשך של הפתעות נעימות. אני מבינה את הצורך שלך להשאר סקפטית, ותרשי לנו להיות אופטימיות עבורך

מצב
הנושא נעול.
למעלה