עדכונים מהשטח

blonda3

New member
עדכונים מהשטח../images/Emo163.gif../images/Emo49.gif../images/Emo63.gif

לפני הליכה לישון, להזכירכם מחר הבר מצווה.... של הבן שלי.... אז אני מתרגשת. הכנו את הסרט למסיבה במשך כל השבוע העורך ואנוכי-הפכתי לעוזרת עריכה ולעורכת מוסיקאלית ואני יכולה להמליץ על הבחור שעשה לנו את הסרט בחום רב!!! ביום חמישי היינו בבית הכנסת להנחת תפילין בחמש בבוקר-היה יפה ומרגש בהחלט. היינו שם בהרכב מצומצם אבל מורכב, האבא, הבן שלי, הבן שלה-הם היו למטה שלושתם בעזרת גברים, היה יפה להביט בהם. שני הבנים הניחו תפילין. למעלה הינו הבת שלי ואני-ישבנו ביחד בצד אחד ואשתו המורכבת של הגרוש-שישבה בצד השני. הפעם כשהגעתי לא אמרתי לה שלום כדי לא ליצור מצב לא רצוי. אני חושבת שהסיבה לכך מצידה בהחלט קשורה לבת שלי, נראה שהיא חושבת שאני ובתי עושות יד אחת נגדה-מה שלא נכון, אבל עכשיו יותר ברור לי המצב. הזוג הנשוי נראים דווקא בסדר גמור.... אז כנראה שמי שלא מסתדרת איתם זאת הבת שלי והאבא שלה נדמה לי מפתח נגדה איזה רגש אנטי... וזה חבל. אבל הבת שלי תלמד-אמנם בדרך הקשה אבל היא תלמד. מחר העלייה לתורה בבוקר וב"ה בצהרים ארוחת צהריים משפחתית. מקווה שהכל יעבור בשלום. אמן. תחזיקו לי/לנו אצבעות. ושיהיה במזל טוב

../images/Emo13.gifשיהיה במזל טוב

מאחלת לכולכם יום שמח ,נטול ככל האפשר בתמתחים מיותרים והרבה שמחה לכל הנוגעים בדבר.

בלונדי יקרה

הרבה הרבה מזל טוב אני מקווה שמחר יהיה נעים לכולם אני שמחה שאת וביתך יחד כי במצב כזה לעמוד לבד זה ממש לא נעים. והאקסית יכולה מצידי להתמודד עם כל הקנאה שבעולם. שיהיה לכם יום נפלא אלפי ברכות למזל טוב

rolan

New member
../images/Emo20.gifאלפי ברכות למזל טוב ../images/Emo20.gif

בלונדי את נהדרת עושה את העבודה נכון - בדרכך מזל טוב שיהיה לכם יום מוצלח

yaeli4

New member
מזל טוב ענקי לבלונדה ולבר-מצווה בוי

שיהיה לכם יום מרגש ונפלא. זה יום שזוכרים לכל החיים. המון איחולים שלוחים לך ממני,

עין 3

New member
איזה מרגש, בלונדה

שיהיה המון מזל טוב, בריאות, אושר (גם עושר לא ממש יזיק), וכל הברכות הבנאליות...

מישהו שמע מבלונדה?

עד כמה שזכור לי הארוע היה בצהריים. ממתינים לדיווח,ובינתים מקווים שהכל 10

עלמה 3

New member
בבודאי עסוקה ועייפה

בטוח שהמתח שהיתה שרויה בו כל החודש האחרון... מתפוגג עכשיו והיא ישנה טוב...

blonda3

New member
חבר'ה-אני כאן..תראו מה השעה.../images/Emo24.gif

מרוב ההתרגשות שעברה עליי היום ובכל השבוע לא ממש מצליחה ללכת לישון.... אז נכנסתי לכאן. קראתי את הברכות שלכם ואולי מחר אם יהיה לי זמן אני אכנס ואתן לכם סקירה על כל מה שהיה. אפילו יש לי דילמה מקווה שתוכלו לעזור לי. אז נשתמע... ותודה שהייתם איתי...מרחוק..... אה, שכחתי, היה נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה