עדכונים מהשטח...
אתמול בערב הלכנו לראות עוד מעגל מתופפים (ששמם - מעגל המתופפים). אז קודם כל - החתונה היתה בשרונית. אף פעם לא הייתי שם, והמקום פשוט מדהים
מעוצב יפה, מזנונים מדהימים, חופה יפהפיה. המקום עצמו ענק וגם רחבת הריקודים ענקית, כך שנראה לי שחייבים שם חתונה גדולה, אחרת יראה ריק מדי. ועכשיו - הלהקה. אחרי האוכל, הדיג´יי שם סלואו לזוג ועבר למוזיקה קיצבית. הרחבה היתה עמוסה והם הכניסו את התופים. הדיג´יי שם מוזיקת תופים והם תופפו יחד עם המוזיקה והיה שמייח. אחר כך הדיג´יי עצר את המוזיקה, אחד המתופפים לקח מקרופון והאורחים תפסו תופים והוא התחיל לשיר רצף של שירים כמו קול ששון וכל שמחה, יחד, שבחי ירושלים ועוד, וכולם היו סביב החתן והכלה, מוחאים כפיים, מתופפים ושמחים. היה פשוט מדהים
אני כמעט בטוחה שניקח אותם. אנחנו רוצים לראות אותם בעוד חתונה, כי הם אומרים שהם יכולים, באותו מחיר גם להכניס את החתן והכלה לחופה ולהוציא אותם משם לכיוון רחבת הריקודים לאחר שבירת הכוס. את זה עוד לא ראיתי באף חתונה, ולפני שנחליט על זה, אנחנו רוצים לראות איך זה מתקבל. אגב, להקת המתופפים תהיה המתנה שאחותי הקטנה (27) נותנת לנו
אתמול בערב הלכנו לראות עוד מעגל מתופפים (ששמם - מעגל המתופפים). אז קודם כל - החתונה היתה בשרונית. אף פעם לא הייתי שם, והמקום פשוט מדהים