עדכונים מזירת הקרב...

שרונס

New member
עדכונים מזירת הקרב... ../images/Emo8.gif

טוב, אז הגענו לשישה ימים לפני החתונה וזה מה שהספקנו (הדברים החשובים יותר):
השמלה אצל הההורים שלי בבית כבר ממוצ"ש. הכי נחמדה היתה התגובה של אבא שלי: "וואו, וואו, וואו..." וכך זה ממשיך. השמלה היא לא "וואו" מבחינת זה שהיא לא בומבסטית, אך היא מאוד עדינה ויפה. אני מאוד מרוצה.
נפגשנו עם ה-DJ וסיכמנו על המוסיקה. לטענתו תהיה לנו מוסיקה מאוד מיוחדת. הוא מאוד שמח שאנחנו לא מבקשים את הדברים השגרתיים, או כדבריו: "אני מאוד שמח שסוף סוף יש לי חתונה שאני יכול לשים את לד זפלין ופינק פלויד חופשי".
אתמול היתה פגישה עם מנהל הארועים של רמת רחל. הוחלט לשדרג לנו את החתונה ולהעביר אותנו מהאולם הקטן של המלון לגן הארועים. הגן מקסים ויפהפה, אך בהתחלה הוחלט שהוא גדול מדי עלינו (120 מוזמנים) ולכן הוחלט על האולם. בסופו של דבר, החתונה תהיה בגן, ויתחמו לנו אותו וגם יחלקו לאזור קבלת פנים ואזור שולחנות, כך שלא נלך לאיבוד... עכשיו אני בטוחה שהמקום יהיה בדיוק כמו שחלמתי שהוא צריך להיות. לגבי האולם, לא ידעתי איך בדיוק יעצבו אותו ולכן אני שמחה שהאופציה הזו בוטלה.
בחרנו מפות בצבע שמנת ומפיות בצבע חמרה. תהיה חמניה צפה עם נר על כל שולחן. אלבכרי - לאישורך... בחרנו גם תפריט. יש בו מליון דברים, אך מנות הבשר כוללות: סטייק סלמון, ברווז ברוטב תפוזים, לשון ברוטב יין אדום (לאוכלוסיה הרוסית בחתונה) ואומצת בקר ברוטב פלפלת. הערות יתקבלו בשמחה!
איפור, כבר סיפרתי, אצל אלפא שגם מאפרת את שירי היום. תסרוקת - אמנם במחיר מופקע לכל הדיעות (1000 ש"ח), הצלחתי לקבל את המסרקת האולטימטיבית לפי דעתי לחצי יום במלון בו יתקיימו ההכנות. מדובר ברינת ממספרת "חיים הספר" בירושלים. אני מודה שהמחיר מרקיע שחקים, אל מה לא עושים בשביל קצת שקט נפשי... מה גם שהמאפרת לוקחת 100 ש"ח על האיפור, אז זה קצת מתקזז.
נשאר עוד להזמין זר פרחים, לקנות משקאות חריפים להשלמת הבר ולראות את המקווה ולהזמין אותו ליום שני בערב.
מחר ההורים של בן זוגי מגיעים מרוסיה כדי לגור איתנו לשבועיים והבית הפוך!!! אני רצה לסדר. אז יום טוב לכולם וברוכים הבאים למצטרפים החדשים! אכנס בערב כדי לקבל את הערותיכם/ן... שרון.

אתי@

New member
אני חייבת לציין שנראה שאתם מאוד

רגועים...
אני צודקת

*שיר

New member
שרון, איזה יופי שהכל מסתדר!!

התפריט נשמע לי אחלה, מגוון ומתאים למגוון אורחים שונים ומשונים. טוב מאוד שיש גם דג, גם בשר וגם עוף (נו טוב, כמעט עוף - ברווז) והיות והגנים הפולניים שלי מתעקשים להתבטא, אז אי אפשר בלי "אמרתי לך שיהיה בסדר?!!"

dorlim

New member
נשמע מעולה ../images/Emo45.gif

מדהים, איך שהכל מסתדר... שיהיו לכם ימי רווקות אחרונים מקסימים ומאושרים.

רחלי1

New member
איזה יופי, שרון!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif

הכל מסתדר....!!! המשיכי ללבלב ולפרוח, אני בטוחה שאת הולכת להינות מאוד מאוד בחתונה!!! אני נורא שמחה שהכל עולה יפה, ועל הצד הטוב ביותר
נשיקות ובהצלחה בהמשך, רחלי

הילית*

New member
אני שמחה לשמוע שהכל מסתדר ו....

....יו, זה ממש ממש קרוב. איך ההתרגשות? אצלך, אצלו...
נראה לי שאתם מצליחים להתאים את הצרכים של כל האורחים וזה מה שחשוב...
מאחלת לך הכרות טובה עם ההורים שלו...
(זה אפילו יותר מרגש מהחתונה עצמה) וחתונה שתיתן ביטוי לקיבוץ הגלויות הזה...
ובהקשר הזה- היינו לפני פחות מחודש בחתונה של בחורה תימניה שהתחתנה עם בחור שכל משפחתו חיה בבלגיה והיה שמח שם בטירוף- המיזוג של הריקודים התימניים עם הריקודים המודרניים של היום ועם הבלגיים היה פשוט גדול. הם מאוד פחדו שהשילוב יהיה בעייתי ולמען האמת זו היתה חתונה כ"כ שמחה...כ"כ משפחתית... מאחלת לך לפחות שמח כמו שהיה אצלם !!!

איזה יופי לשמוע שהכל מסתדר ../images/Emo24.gif

שיהיה לך מפגש נעים עם ההורים , ושהכל ימשיך להסתדר כמו שצריך והכי חשוב שתהיה חתונה נפלאה

ניצניצ

New member
נשמע מצויין ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo65.gif

איזה יופי שהכל מסתדר

מולדת.

New member
סחטיין על האירגון....

בע"ה ממש כיך לשמוע איך שהכל מאורגן....
יום טוב! מולדת

nikit1

New member
שרון, נשמע שהכל מסתדר! ../images/Emo13.gif

ממש טוב לשמוע שהכל מתארגן והחתונה מתקרבת! את בטח מתרגשת מהפגישה עם ההורים של וודים- בהצלחה ותהני! מההודעה שלך משתמע שאת אולי קצת לחוצה אך גם מאד שמחה ונרגשת וזה ממש כיף! שמחה בשבילך- פולה נ.ב. האייקונים נתקעו- אז פרח וחיבוק

שרונס

New member
יווו! איזה מתוקים כולכם! ../images/Emo24.gif |פ

איך אני מאושרת שמצאתי את הפורום הזה עוד בימיו ביואל. ועכשיו תשובות לכולם: אכן אנחנו כבר לא לחוצים מהחתונה כי כמעט הכל גמור. וזה מאוד מאוד נכון שאני אפילו יותר מתרגשת מהפגישה והמגורים עם ההורים של ודים. ומאוד מאוד מאוד נכון, שיר, שאמרת לי... אני מרכינה את ראשי בהכנעה. תודה רבה לכולכם על כל הברכות החמות והמקסימות! העברתי אותן הלאה גם לודים. ממחר אני אנסה להנות מהימים האחרונים לפני החתונה. האמת היא, שרק עכשיו כשקראתי את כל הברכות שלכם התחלתי להתרגש מחדש... אני שמחה שלאף אחד לא היו הסתייגויות מהתפריט. ובקשר לחתונה התימנית-בלגית, זה נשמע מקסים ואני מקווה מאוד שגם החברים שלנו יסתדרו כל-כך טוב ביחד. טוב, אני הולכת לנוח לאחר יום הנקיונות שעבר על כוחותינו... ברכה על כולכם!
שרון.

יעלי2

New member
שרונס! בהצלחה מחר בפגישה והשהייה

הצמודה עם ההורים של ואדים. שיהיה לכם בכיף ובאוירה טובה ותומכת. שיחון עברי-רוסי כבר קנית? אם יש כזה ואני בטוחה שיש, זה כמו מילון כיס שעולה כ 30 ש"ח בלבד, ויש בו המון משפטים שימושיים שמנוקדים בעברית בדיוק כפי שמבטאים את אותן מילים-מישפטים ברוסית. סתם אם בא לך. חוץ מזה אל תגמרי את כל הכוחות בנקיונות, למרות שאת רוצ שהכל יהיה יפה. תשמרי כוחות להמשך השבוע...

שרונס

New member
תודה חמודה! קניתי גם קניתי!!

אמנם לא עברית-רוסית כי כל השיחונים בחנויות ספרים הולכים בכיוון ההפוך (רוסית-עברית) מה שלא ממש עוזר לי. עם זאת, מצאתי שיחון אנגלית-רוסית של ברליץ שנראה ממש נחמד ומסודר הגיוני. דרך אגב, רצתי לקנות בייחוד אחרי ששמעתי שאמא של ודים קנתה שיחון רוסית-אנגלית... פשוט לא חשבתי על זה מרוב סידורים לחתונה. בושה וחרפה. וכבר גמרתי את כל הכוחות, אך תמיד יש כוח להכנס "רק עוד פעם אחת" לפורום. אני מקווה שאת ישנה ושיהיה לך לילה טוב! שרון.

למעלה