עדכונים ממה שעובר עלי לאחרונה

DAWN CROSS

New member
עדכונים ממה שעובר עלי לאחרונה

הי, מלא זמן לא רשמתי בפורום, האמת סתם כי לא יצא לי, אבל מלא שינויים קורים בזמן האחרון וסתם בא לי לחלוק.
בכל מקרה, אני MTF בת 41 ומלא שנים יושבת בארון סגורה טוב טוב, ופשוט (כנראה שזה מוטיב חוזר) החלטתי שלא יכולה לחיות יותר בסטטוס גברי ואני חייבת להיות מי שאני. אז מהרגע שהחלטתי לצאת לדרך חדשה עברה כבר שנה, וזה מה שקורה איתי לאחרונה.
דבר ראשון יצאתי רשמית בפני המשפחה (אשתי ואמא שלי), התוצאה (המתבקשת כנראה) היא שאני ואשתי בתהליכי גירושין יחסית כבר די מתקדמים ובחודש הקרוב אני מתכוונת לעבור לדירה משלי.
אמא שלי עדיין בשוק והחליטה שהתחרפנתי לגמרי, חחחחח (לא מבינה מאיפה הגיע הג'וק הפתאומי).
מבחינת לבוש, לפחות לעבודה אני מתלבשת נשי לגמרי (בעיקר ג'ינסים נשיים, חולצות או טוניקות ונעליים נשיות).
בינתיים קיבלתי הפנייה מרופאת המשפחה (שאלה מלא שאלות אבל הייתה ממש חמודה) לפסיכיאטר, תור לעוד חודש וחצי.
קבעתי גם תור לאנדוקרינולוגיה, ל 27 ליולי, כלומר שאם הכל ילך חלק בעוד 3 חודשים אהיה כבר על הורמונים.
מבחינת הסרת שיער, ב 3 השנים האחרונות עשיתי הסרת שיער בכללית אסתטיקה (חזה, בטן, גב עליון ותחתון, כתיפיים בית שחי, פס צוואר ועורף) יצא לי כ 10000 שח (לא זוכראת סכום מדוייק) אבל התוצאות ממש אחלה, מתחילה עכשיו רגליים וידיים, אמור לעלות כ 5000 שח.
הסרת שיער בפנים אני עושה גם בכללית אסתטיקה באפילציה (תענוג גדול למי שאוהבת כאב..... חחחחח) מה שכואב הכי הרבה זה כמובן הכיס (כ 70 שח לרבע שעה) אבל התוצאות ממש טובות .

חוצמיזה - מי שבאזור חיפה אני ממש ממליצה לבוא למפגשים של הקשת החיפאית (בימי שני כל שבועיים) .

בכל מקרה אמשיך לעדכן.

אההה, לגבי בגדים, יצא לי כבר כמה פעמים לקנות בחנות גולברי בצ'ק פוסט בחיפה גם מכנסיים וחולצות וגם שמלות, אחלה צוות ידידותי עוזר ותומך , ממליצה בחום, חחח אפילו הלקוחות היו אחלה ונתנו לי כמה עצות

בינתיים בי וחג שמח לכווולם

hatzilonit

Member
מנהל
תודה על העידכון ועל ההמלצות
בהצלחה עם הכל

מצטערת לשמוע על המשפחה

מקווה שאימך תצא מהשוׂק לאט-לאט

למעלה