עדכונים מעלילות הזאטוט

עדכונים מעלילות הזאטוט../images/Emo66.gif

אתמול הנסיך הקטן השאיר אותי בהלם... הוא זוכר בע"פ ובשלוף מי כתב את השירים מהדיסק שתדעי. בעיקר של השירים האהובים שלו (הוא סך הכל בן 7). פשוט הותיר אותנו פעורי פה. כפי שכתבתי כבר לפני כמה ימים נראה לי שאם ניתן לו עוד קצת זמן גם יתחיל לכתוב בפורום חחחחחחחחח סתם התחשק לי לשתף אתכם... יום מתוק לכולם

אביבה../images/Emo9.gifבוקר טוב!כבר צהריים בעצם....

איזה כיף לקרוא על עלילות הנסיך-כל מה שקשור לילדים מעלה פה חיוכים ...
ואם יכתוב בפורום יהיו לו כמה שותפים פחות או יותר בני גילו שזוממים על זה בחלק מהבתים..."הדור הצעיר שמעריץ את שלומי". שלומי אמר את זה בראיון שהיה לו בידיעות אחרונות לא מזמן-המוסיקה שלו "מדברת" לילדים הורים וסבים וסבתות...זוהי גדולותו!! יום נעים ממש לכל החברים היקרים
!

צהריים טובים גל

וואלה זה יכול להיות אחלה רעיון לערוך מפגשון לדור הצעיר, שנראה לי שכבר מהשלב העוברי נחשף למוסיקה של שלומי.או לחלופין לערוך מפגש מעריצי שלומי לדורותיהם... אפשרות נוספת להקצות להם שעות שהפורום שלהם.... ועוד כהנה וכהנה רעיונות שישמור האל על כל ילדיו/ילדינו ושנרווה מהם המון נחת. המשך יום קסום

ערב טוב גללל../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני בטוח שגם את הרגשת מין ריקנות שכזו אתמול ....שלומי מופיע ואנחנו לא היגענו ,. כל אחד והסיבה שלו . לא נורא בשלישי אנחנו בבית שאן
!!!! נמלא מצברים מחדש . לא לשכח !!!!! עצירה לקפה
ביקנעם ונוסעים ביחד .ברורררר ד"/ש לניצן ולאמא מירה

חיון היקר

אני הייתי אתמול בהופעה בירושלים ההרגשה היתה שכול העולם הגיע לשם . האמת בלאגן כמו שהיה שם הרבה זמן לא ראיתי !!! מצד אחד איזה כיף כמה מעריצים יש לשלומי אבל הבלאגן היה נוראי ולא היו כרטיסים וללכת לקנות בספסרות במחיר מופקע ולא מצאנו מספיק כרטיסים בקיצור רוב הזמן התעסקנו בכרטיסים והפסדנו חצי הופעה איזה באסה .....

karoleking

New member
כן גם אני קצת הרגשתי כך.

עד שהגענו (שעתיים) ועד שמצאנו חניה (עוד שעה). הגענו בדקה ה-90 יחד עם שלומי, והיה שם בלאגן נורא. בהתחלה נכנסתי להמון, והיה בלתי אפשרי אפילו להוציא את המצלמה מהתיק. אחר כך יצאתי מהבלאגן, נכנסתי עם המצלמה למקום שלי, ועוד שלומי אומר לי "איפה היית עד עכשיו?" ואז התחלתי להנות מההופעה. היה כל כך נעים בירושלים שלא רצינו לחזור. הקור הנעים שהיה שם, פשוט משך אותנו להשאר עוד קצת. חזרנו בסביבות 2 בלילה, גמורים מעייפות, ותוך כדי נסיעה, איציק ניקר פתאום וכמעט שמצאנו את עצמנו בנתיב ממול. מזל שזה היה לשנייה. זהו חוויות האתמול. העיקר שהמצעד השנתי עוד לפנינו ושכולכם מצביעים כל יום כמה פעמים.

"שרון סטון" ריקי יפה ../images/Emo68.gifהדבר הכי טוב

זה באמת מה שכתבת שהמונים באו לראות את אהוב העם בירושלים בירתנו
העיר המקודשת לשלושת הדתות(טוב אני עכשיו משעשעת את עצמי....) איזה באסה!! מה שקרה לכם עם הזמן האבוד והספסרות.....
קראתי באתר של הסתדרות המורים שגם מי שרכש כרטיס לא מבטיח את כניסתו-כתבו אם המקום מתמלא אז הכרטיס לא יעזור.......אך...כמו שציינת כל זה לכבוד/בזכות שלומי
בטוחים שיהיה פיצוי בהופעות הבאות....הופעה שלמה מהתחלה עד הסוף....עלינו הקטע של השמח
(מה שאגב בטח לא היה חסר בירושליים השמחה...) שבת ממש טובה לכם משפחת ישראלי ולכל חברי הפורום המיוחד הזה

חייםםםםם בוקר....משובח!

האמת שנסעתי עם הילדים אתמול בערב
לים-מה שאגב אני מתכוונת לעשות מהיום הראשון של החופש...בסוף יצא לפועל בסוף החופש
ובדרך שמענו את הדיסק של-תנחש? ו..פתאום נהייה לי עצוב ממש כמו"חור בלב"
על זה שלא היינו שלשום
-אז כן... הרגשתי ריקנות בהחלט!!!!). מותק, קפה מספיק בלי עוגה-טוב בעצם הולכים להשתולל אז אפשרי עוגה... שבת טובה ומבורכת לכם, מוסיקה טובה ומנוחה!

חייםםםם-זה ממש "מילוי מצברים מחדש,

כמו שכתבת-אך מה יהיה מיום ליום המצברים האלה מתרוקנים מהר יותר
ד"ש לכולם!

למעלה