עדכונים משפטיים

עדכונים משפטיים ../images/Emo34.gif

מעטים שמעו על סיפור התביעה המשפטית של אורן ושלי לקחנו את זה רחוק, ואני מקווה שנצליח לעורר הדים. בינתיים - פורסמה כתבה על הסיפור שלנו, בגוגיי ואני מביא את הקישור...

סחטיין שאתה עומד על שלך....

אבל דוגרי... בסדר... אוהבים אוהבים... אבל אני גם לא סובל לראות אנשים מתחבקים ומתנשקים לי מול הפרצוף... לא מצדיק אותם וגם לא אתכם, כי אני לא יודע תכלס במה מדובר... אבל שוב, יופי, אז התנשקתם התגפפתם לכם קצת... אבל קצת! רוצים עוד? לכו הביתה... זה לא אמור להיות עיניינו של אפחד מה אתה מעדיף או מה אתה רוצה לעשות... אבל באמת יפה שהלכת עם זה ככה לבית משפט.. לך עם מה שאתה חושב...

resputin

New member
תראה,

זה נורא תלוי מה אתה מגדיר תחת "מתגופפים". אני מכיר את הזוג המדובר, ואני מניח מאוד שזה היה בגבול ההגיון ולא משהו שמצריך שלט ענקי של "Get a room, Damn it!".

../images/Emo45.gif../images/Emo34.gif

אני הייתי מעדיף שכל דבר מעבר לנשיקה לא ייעשה במקום ציבורי של כל אדם .. ועדיין זה קורה הרבה לראות את הזוגות המתמזמזים ..אז ברור שמותר גם לנו.

איליה.

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

הלוואי שכולם יעמדו על שלהם ככה! לכו עם זה הלאה!

לפי החוק, ולפי רצוננו ../images/Emo9.gif

יכולנו לתבוע עד 53,000 ש"ח. אבל משיקוליי מסים ושיקוליים אישיים, הנמכנו את הרף ותבענו סכום עגול - 40,000 ש"ח. אני רציתי להשתעשע עם הסכום ולתבוע - 30,703 ש"ח, שכן ביקרנו בחוף ב-30.7.03

לירונר

New member
GET A ROOM ../images/Emo70.gif

סתאאאאאאם
כל הכבוד
הלוואי וזה יגרום לשינוי גדול ומהותי שרק יתרום לכולנו.

אתה אוהב לצעוק את זה..

או שאתה תמיד צועק את זה עלי, עלי שהייתי עם יואבי, שהייתי עם גלוש.. תפסיק!

גם אני חושבת כך!

נעל ללירון שמדכא את המיניות שלי! :* *אני נשמעת כמו לזבית... :( *

הכתבה ב- YNET

הכתבה ב- YNET לעומת זאת, פחות מפרגנת (וחבל). ובמיוחד התגובות המגעילות של האנשים לכתבה. כולם מוזמנים להיכנס ולהגיב קצת תגובות מפרגנות. זה הקישור לכתבה ב- YNET

וואו!!!!

איך זה הגיע לשם? מוזר...
זו כתבה מאוד מאוד לא מדויקת... יש הרבה פרטים לא מדויקים, וחבל

למעלה