עדכונים, עדכונים ו...../images/Emo101.gif
טוב, אז היום היתי אצל הנפרולוג במשך כמה דקות של מתח הוא הציץ בבדיקות חלבון האחרונות שלי ישבתי בשקט וחיכיתי למשפט שלא רציתי לשמוע "יש לעשות ביופסיה".... אבל- גאיה עשתה הכינותי מראש והיתה מוכנה נפשית לשמוע את המשפט הזה. אז אלו הבשורות הרעות הבשורות הטובות הן שהמצב שלי, לדברי הרופא, הוא קל. (ע"פ הבדיקות כמובן) בכל מקרה, אחרי הסברים מפורטים שאחריהן נותרתי חסרת שאלות (שהכנתי מראש על דף...
), נקבעה לי ביופסיה בתאריך 27.2.03 בגלל שיש עוד חודש, והרופא הנחמד עיקם גבה כשבקשתי ממנו תאריך רחוק כל כך, הוא ידבר שוב עם הרופאה שלי, אולי התאריך יוקדם, לפני ה-20 בינואר. אסף דיבר לפני כמה זמן על חוסר וודאות וההקלה שבאה אחרי שיודעים מה המצב, אז אני חייבת להודות שיש לי הקלה. היתי בחוסר וודאות מוחלט לגבי הצורך בביופסיה, כמו שאמרתי התוצאות של הבדיקות לא היו כל כך נוראיות. אז עכשיו שאני יודעת, אני יכולה לישון יותר בשקט. שבוע טוב לכולם, תאחלו לי בהצלחה!
טוב, אז היום היתי אצל הנפרולוג במשך כמה דקות של מתח הוא הציץ בבדיקות חלבון האחרונות שלי ישבתי בשקט וחיכיתי למשפט שלא רציתי לשמוע "יש לעשות ביופסיה".... אבל- גאיה עשתה הכינותי מראש והיתה מוכנה נפשית לשמוע את המשפט הזה. אז אלו הבשורות הרעות הבשורות הטובות הן שהמצב שלי, לדברי הרופא, הוא קל. (ע"פ הבדיקות כמובן) בכל מקרה, אחרי הסברים מפורטים שאחריהן נותרתי חסרת שאלות (שהכנתי מראש על דף...