עדכונים, עדכונים ו...

gaia20

New member
עדכונים, עדכונים ו...../images/Emo101.gif

טוב, אז היום היתי אצל הנפרולוג במשך כמה דקות של מתח הוא הציץ בבדיקות חלבון האחרונות שלי ישבתי בשקט וחיכיתי למשפט שלא רציתי לשמוע "יש לעשות ביופסיה".... אבל- גאיה עשתה הכינותי מראש והיתה מוכנה נפשית לשמוע את המשפט הזה. אז אלו הבשורות הרעות הבשורות הטובות הן שהמצב שלי, לדברי הרופא, הוא קל. (ע"פ הבדיקות כמובן) בכל מקרה, אחרי הסברים מפורטים שאחריהן נותרתי חסרת שאלות (שהכנתי מראש על דף...
), נקבעה לי ביופסיה בתאריך 27.2.03 בגלל שיש עוד חודש, והרופא הנחמד עיקם גבה כשבקשתי ממנו תאריך רחוק כל כך, הוא ידבר שוב עם הרופאה שלי, אולי התאריך יוקדם, לפני ה-20 בינואר. אסף דיבר לפני כמה זמן על חוסר וודאות וההקלה שבאה אחרי שיודעים מה המצב, אז אני חייבת להודות שיש לי הקלה. היתי בחוסר וודאות מוחלט לגבי הצורך בביופסיה, כמו שאמרתי התוצאות של הבדיקות לא היו כל כך נוראיות. אז עכשיו שאני יודעת, אני יכולה לישון יותר בשקט. שבוע טוב לכולם, תאחלו לי בהצלחה!

ritosh

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

lupland

New member
נאפסולוגיה-תורת הנאפס

אחותי היקרה השלום לך? נפרולוג? שו האדה? כל פעם שאני נתקל בשמות האלו עוברת לי צמרמורת בחוליה מס´ 27 בגב.ואז אני נזכר בבדיחה העתיקה ההיא על האקדמיה העברית ללשון שאחראית על תקינות ונכונות הגיית שפת הקודש אך משום מה במשך יותר מ-40 שנות קיומה לא מצאה מילה חלופית ל...אקדמיה. מדוע דרמטולוג אם אפשר פשוט רופא עור? מדוע המטולוג אם אפשר רופא דם? מדוע קרדיולוג אם אפשר רופא לב? ומדוע ראומטולוג אם אפשר רופא לדלקות מפרקים? ומה זה לעזאזל נפרולוג? ועל אותו משקל אם חבר שלי מעשן נאפס אז מה הוא נאפסולוג??? בכל אופן.בגללך חילצתי את עצמותי וניגשתי לספריה הקטנה שלי ומשכתי את הכרך של מילון לועזי עברי מורחב והנה מה שמצאתי. נפרולוג...אין אבל נפרו= כליה נפרוטומיה= חיתוך בכליה.ניתוח בכליה...(לא בשבילנו.נא לדלג) טוב כמובן שיש עוד ועוד אבל הבנו את הקטע. בכל אופן היות ואת ישנה כרגע אני לא יעיר אותך אבל אני באמת שמח בשבילך וכמובן מאחל לך בהצלחה.וכמובן שאם אפשר "לקצר" בחודש את "הצפייה" אין מה להוסיף. לילה טוב אלת האדמה

ל3

New member
הי גאיוש´

יופי שנקבע כבר תאריך. עדיף שתפטרי מהבדיקה הזו כבר. אני שמחה מאוד לשמוע שהמצב לא חמור- טפו טפו שישאר כך . מחזיקה לך אצבעות

gaia20

New member
כנראה מקדימים את התאריך

ל 16 בינואר עוד לא סגור...

למעלה