אני מעתיקה לפה את מה שכתבתי בשרשור השני..
עם כמה תוספות שעלו לי בנתיים ככה אני הייתי רוצה לראות את הבלוגיה: עמוד הבלוגיה חוזר להיות דומה למה שהיה, עם בחירות עורך. מתוך בחירות העורך, אני חושבת שיש כמה נושאים שמשמעותיים לבלוגיה ולכן צריכים לקבל משבצת קבועה לקידום באותו נושא (שהם, לדעתי- מתכונים, שירה, אמנות ואקטואליה) ועוד כמה קוביות של בחירת העורך באיזה נושא שרק עולה. תחרויות שיתחלפו תדיר (אחת לחודש נשמע טוב בעיני. אולי אחת לחודשיים) ועדיף לא 4 תחרויות שונות במקביל. עדכונים שוטפים בבלוג הבית (גם כשאין מה להגיד, תמיד יש מה להגיד- כמו שתמיד יש מה להגיד בעדכון למנהלים). יותר תנועה ופעילות בפורום הבלוגיה. פעילויות יזומות של תפוז ליצור פה שוב קהילה (שלזה אין לי הצעות. באמת שנגמרו לי הרעיונות מזמן.... אבל אולי לכם יש כמה) תאימות מלאה לפיירפוקס ושאר דפדפנים עוד אפשרויות עיצוב לבלוג. לתקן את בעית הטראקבקים וההפניות, שכנראה כל כך התייאשו ממנה שהחליטו להעמיד פנים שזה לא קיים וזהו, וחבל, כי זה נורא חסר, וזה חלק מאוד משמעותי ברשת בלוגים (גם מחוץ לתפוז) כשמקבלים הודעה על תגובה לתגובה- שזה יפתח על אותה תגובה, או לפחות לפחות על עמוד התגובות הנכון. זה נורא מתסכל להגיע לעמוד אחד כשהתגובה בעמוד אחר. להחזיר חשיפה נפרדת לבלוגים חדשים, ולהוסיף חשיפה לארוטיקה, ובכלל, כמה שיותר קידומים שהעמוד יציע, יהיה יותר טוב. (תודה לסיוי השזכירה לי כמה דברים ששכחתי בעצמי..)