עדכונים... עדכונים... עדכונים...

Naama P

New member
עדכונים... עדכונים... עדכונים...

נבדקת האפשרות של החזרת עמוד הבלוגיה הישן והטוב בחזרה, כולל אומרים שירה, בחירת העורך וכו'. אותו עיצוב ואותה בלורית שיער. זה לא יקרה מחר, צריך לבדוק שהכל עובד ותקין, אבל זה בהחלט בתכנון. מה אתם אומרים? השגות, הערות, הארות ורעיונות שיפוציים יתקבלו בברכה. נעמה

Tali1912

New member
למה?

למה שלא תשפרו במקום לחזור אחורה לדף הבלוגיה הקודם, למה שלא תעשו משהו יפה כמו שעשו בישראבלוג.

Tali1912

New member
בדיוק

ותפוזינה-הבלוגיה , יורה לעצמה ברגל
אם היא חוזרת אחורה, אתרים מתקדמים והבלוגיה שנחשבה פעם לדבר הבא עושה נסיגה. דף הבלוגיה החדש של ישרא נראה נקי,ידידותי,נעים לעין מחולק עם מחשבה
יש שם בחירה העורך,ציטוטים מבלוגים וכו'.

suki da yo

New member
well, it is bettre than what we have now

so i would say YES! but also, kep in mind that this page had problems of itäs own, so this is just taking the sheep out of the house, and not actualy improving anything. anyway, it is a very good first step

אני מאד בעד

ברור שאפשר לשנות, להוסיף ולשלב, אבל כעיקרון, אני חושבת שזה רעיון מעולה.

אני בעד!

חזרה לדף הבית שיהיה דומה יותר במתכונותו לדף הישן היא רעיון מצוין. אין זה אומר שאי אפשר לשלב בין הישן לנוכחי כל עוד יהיו קטגוריות בהן תהיה מעורבות של אנשי תפוז בבחירת התכנים. ..אני די מתגעגע לעמוד הישן ..

siv30

New member
כל דבר שתבחרו ורק לא מה שקורה היום

אם דף הבית הישן במתכונת משופרת או דף הבית הישן במתכונת הקודמת או דף בית חדש במתכונת שנותנת אפשרויות נוספות כמו לדוגמא: <קודם מה לא> מאוד הייתי רוצה שיצמצמו את ההיט ואת האפקט שהוא יוצר. מאוד הייתי רוצה שיצמצמו את המדוברים ביותר. מאוד הייתי רוצה שיצמצמו את הנצפים ביותר. כל אלה יוצרים מעגליות שקוברת בלוגים חדשים, רשומות טובות ולמעשה מנציחה את הקיים. מאוד הייתי רוצה לראות בלוגים חדשים בקטגוריה נפרדת לחלוטין. הייתי רוצה לראות בחירת העורך אפשר גם 10 רשומות כמו בדף הראשי של תפוז. הייתי רוצה לראות אומרים שירה. הייתי רוצה לראות צילומים. הייתי רוצה לראות תרבות <ביקורות סרטים/ הצגות/ סרטים> הייתי רוצה לראות אוכל!! הייתי רוצה לראות ארוטיקה. הייתי רוצה מקום לעידכונים חדשים ולעידכונים שלי. אפשר להשאיר את הדף במתכונת הלשוניות הדינאמיות. אבל כשנכנסים לדף הבית הוא צריך להיות ייצוגי, נקי, עם מרובעים שמושכים את העין למקומות מסויימים ולא בלגן! שמוציא מהדעת. ובבקשה בבקשה בבקשה בקטגוריות תעשו קטגוריית צילום. לא אלבומים. צילום! יש כאן אנשים פשוט מוכשרים בטירוף כמו: אדי, שי, צדוק, ניסים. תנו להם פלטפורמה שהם יוכלו להישאר כאן בכבוד ולא ללכת לאתרים אחרים "עאלק" מקצועיים יותר. ואם אחשוב על עוד משהו בהחלט אכתוב
<איזה כיף זו יוזמה ממש מרעננת>

siv30

New member
האמת שגם רצו לי כמה רעיונות

לגבי איך זה צריך להראות אבל אין לי סבלנות להכין ציורי מסך
אוף נראה לי שיקח שנים להחליף את ה"אבו תזזית" הזה שהיום מככב כדף הבית של הבלוגיה.

mishmushim

New member
כל מילה!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בחיי חסכת לי לכתוב. כל הרעיונות שלך מצוינים בעיני

סיווי כפרה....את וסוקיל'ה לשלטון

חזרתי כעת מטיפול היום המסריח שלי, נכנסתי ישר לפה ו... כפרה עליך- כל מילה פנינה. אני עונה באמן על כל משפט ומשפט ! אף אחד לא יכול היה לרשום זאת טוב יותר ! גם מה שכתבה סוקיונת שלי בשרשור הקודם קולע אחד לאחד, קיץ-קוץ... כששתיכן פה, אני יכולה לישון בשקט...

suki da yo

New member
אני מעתיקה לפה את מה שכתבתי בשרשור השני..

עם כמה תוספות שעלו לי בנתיים ככה אני הייתי רוצה לראות את הבלוגיה: עמוד הבלוגיה חוזר להיות דומה למה שהיה, עם בחירות עורך. מתוך בחירות העורך, אני חושבת שיש כמה נושאים שמשמעותיים לבלוגיה ולכן צריכים לקבל משבצת קבועה לקידום באותו נושא (שהם, לדעתי- מתכונים, שירה, אמנות ואקטואליה) ועוד כמה קוביות של בחירת העורך באיזה נושא שרק עולה. תחרויות שיתחלפו תדיר (אחת לחודש נשמע טוב בעיני. אולי אחת לחודשיים) ועדיף לא 4 תחרויות שונות במקביל. עדכונים שוטפים בבלוג הבית (גם כשאין מה להגיד, תמיד יש מה להגיד- כמו שתמיד יש מה להגיד בעדכון למנהלים). יותר תנועה ופעילות בפורום הבלוגיה. פעילויות יזומות של תפוז ליצור פה שוב קהילה (שלזה אין לי הצעות. באמת שנגמרו לי הרעיונות מזמן.... אבל אולי לכם יש כמה) תאימות מלאה לפיירפוקס ושאר דפדפנים עוד אפשרויות עיצוב לבלוג. לתקן את בעית הטראקבקים וההפניות, שכנראה כל כך התייאשו ממנה שהחליטו להעמיד פנים שזה לא קיים וזהו, וחבל, כי זה נורא חסר, וזה חלק מאוד משמעותי ברשת בלוגים (גם מחוץ לתפוז) כשמקבלים הודעה על תגובה לתגובה- שזה יפתח על אותה תגובה, או לפחות לפחות על עמוד התגובות הנכון. זה נורא מתסכל להגיע לעמוד אחד כשהתגובה בעמוד אחר. להחזיר חשיפה נפרדת לבלוגים חדשים, ולהוסיף חשיפה לארוטיקה, ובכלל, כמה שיותר קידומים שהעמוד יציע, יהיה יותר טוב. (תודה לסיוי השזכירה לי כמה דברים ששכחתי בעצמי..)

siv30

New member
את יודעת שפתאום היום גיליתי

שהטראקבאק עובד!! בחיי הייתי בשוק. דיאנוש קישרה לרשומה שלי וזה הופיע הייתי מועזעת מהגילוי
בכל אופן באמת העיקר שיעשו שינוי הדבר הזה שקורה היום זוועתי ברמות שאי אפשר בכלל לתאר.

wranger

New member
רק בקשה אחת

את כל ההצעות וההערות אני אשאיר לחבר'ה כאן, ובמיוחד מחזק כל פסיק גרמני שסוקי כותבת. רק דבר אחד: די עם ה"בקרוב", ה"בעתיד", וה"ממש אוטוטו". אני ורבים אחרים שבענו כבר מהבטחות מעורפלות ולא ממומשות. אני רוצה לראות תוצאות בשטח. לא משנה מה ישתנה, העיקר שישתנה. ועכשיו.

למעלה