עדכונים! עדכונים!

מווותק

New member
עדכונים! עדכונים!

1. סלואן טוען שהיה לו רומן עם אירינה 9 חודשים לפני שסידני נולדה. 2. כן יהיה לו עם ד"ר ברנט!!! 3. אכן צולמה סצינת סקס מאוד גראפית וסקסית בין סארק ולורן, אבל היא נחתכה ונערכה מחדש לאור כל השמרנות החדשה שצצה בגלל הציץ של ג'נט ג'קסון. הסצינה תשודר בפרק 314. 4. תהיה עונה רביעית! יוההההו

RenanaD

New member
יוווווווווווווווווווו

אני כבר לא יכולה לחכות להגיע לשם!!!!!! (אני רק בפרק 16 בעונה השניה). תודה רבה רבה על העדכונים!!!

dress n glasses

New member
על העדכונים ../images/Emo58.gif

1. זה היה ברור שמתישהו יגיעו לזה וזה לא רק פרי מוחי הקודח למרות שתודו שזה נשמע כבר כמו טלנובלה, ומילא אם האבא החדש היה לפחות איש הגון ונורמלי ולא עוד איזה סוכן. שמתם לב שכל המשפחות של הסוכנים בעניני דיפלומטיה או ביון (המשפחות של סידני, ווהן, לורן, סארק, אפילו אמילי של סלואן בדמי ימיה, אחות של אירינה, המשפחה הטרייה של מרשל). 2. בפרק האחרון ששודר סידני אמרה לברנט היתה לך פעם נפש תאומה...כנראה שעכשיו תהיה לה 4. זה בכלל היה פתוח לדיון ענין העונה הנוספת? קראתי פעם שהחתימו את ג'ניפר לעוד כמה שנים טובות. איזו התרגשות לקראת יום ראשון גם פרק חדש של הסופרנוס וגם אליאס (למה לא צילמו כבר את כל העונה לפני שהתחילו להקרין אותה כמו בכל סדרה נורמלית???) אכן יוהו...

קרלוצה

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo58.gif

אם לא הייתה עונה רביעית הייתי מאוד מתעצבנת!!! אבל הסדרה קיבלה 20 מיליון דולר תקציב לעונה הבאה ככה שאני מאוווווווווד שמחה......

inbal145

New member
../images/Emo13.gifזה כבר סגור שתהיה עונה רביעית

והחתימו את ג'ניפר עד שנת 2008 אז אם החישובים שלי נכונים יהיו לסדרה עד אז כבר שמונה עונות בערך. יש למה לצפות

שיןx2

New member
בהחלט!

האמת היא שבעונה השנייה חשבתי שיהיה משהו בין ג'ק לברנט, אבל משהו בינה לבין סלואן זה הרבה יותר הגיוני.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifדווקא...

לגבי ג'ק וברנט חשבתי שיקרה משהו בינהם בעונה הראשונה, אחרי הכמה פעמים הראשונות שהם נפגשו אבל בעונה השנייה כשאמא של סיד חזרה היה לי ברור שזה לא יקרה ותהיה התמקדות ביחסים שלהם....

זה שהחתימות את ג'ניפר לאיזה 8 עונות

לא אומר שהערוץ יקנה את התוכנית (יענו את כל ה8 עונות שאליהם ג'ניפר חתומה...)

amirze

New member
לא לא הבנת...

זה שהיא חתומה עד 2008, לא אומר שהם (המפיקים/הערוץ ABC שממן את הסידרה) מחויבים להמשיך עם הסידרה עד 2008... ABC יכולים פשוט להחליט מתישהו שהסידרה לא ריווחית ולא מביאה רייטינג ולהפסיק אותה... זה לא שאם ABC לא קונים אז ערוץ אחר יקנה, הסידרה שייכת להם...

inbal145

New member
אה... בסדר!

גם זה יכול להיות אבל בוא נקווה שזה לא מה שיקרה ;)

oy my godnes

New member
ממש לא בסדר! אני כועס עלייך!

את יודעת מה גילית לי? תימחקו את ההודעה הזאת שלא יקראו ויקרה להם מה שקרה לי!

למעלה