עדכונים על הביקור אצל הרופא

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
עדכונים על הביקור אצל הרופא

היי לכולם. הייתי היום אצל הנוירולוג לגבי התרדמת בפה והוא בדק ובדק ואמר שזה לא נראה חמור ושכדאי לחכות ולראות אם זה עובר לבד. הוא המליץ על הרפייה מודרכת כדי להעביר את התרדמת ואני די סקפטית... אני לא מאמינה בקסמים. ועוד דבר- יעשו לי עוד פעם MRI ו BERA ו VEP, כדי להעריך מחדש את מצבי. מלכתחילה הרופאים לא היו בטוחים שאני אכן חולה בטרשת נפוצה בגלל שהיו לי תופעות לא אופייניות ודיקור המותנית שלי יצא נקי פעמיים. בסופו של דבר החליטו על טרשת והתחילו טיפול באבונקס, אבל עכשיו יבדקו שוב, אחרי הטיפול באבונקס, ואולי אפילו יפסיקו את האבונקס לאחר התייעצות עם מנהל המחלקה. הלוואי שיפסיקו כי זה אומר שלא צריך אותו ושאני לא אצטרך להזריק לעצמי פעם בשבוע ולסבול מתופעות שפעת ביום שאחרי. אז בעוד חודש יש עוד תור אצל הנוירולוג ובינתיים ביום שני הבדיקות ואחריהן ה MRI. נשתמע- ענבל.

אורית...2

New member
ענבל היקרה !!!../images/Emo140.gif

עצה מבעלת נסיון !!!אל תהיה סקפטית !!!.......
אתמול חברה שאלה אותי "מה עם הפה???"...(ששכחתי ממנו לגמרי...)בדקתי עם הלשון , והפה התעורר ! ואני לא יודעת אפילו מתי.... כי פשוט לא התייחסתי אליו ,נתתי לא לישון ,לא חשבתי עליו בכלל ..והוא התעורר !!! בהצלחה בכל הבדיקות !!!והלוואי ויבואו ויבקשו ממך..... "סליחה...את בריאה !!!"

RomiVais

New member
היי ענבלי ../images/Emo24.gif

מצטערת שלא הגבתי על ההודעה אתמול... אני ממש שמחה שהרופא אמר שזה לא חמור, מקווה שהוא צודק!! מאחלת לך המון המון בהצלחה בבדיקות.
אל תהיי סקפטית לגבי דברים, הדרך הטובה ביותר היא להאמין - עד שמוכח לך אחרת. ברגע שמשהו לא יעזור ולא יעבוד - אני ארשה לך לא להאמין, אבל לפני שמנסים - חייבים להאמין בלב שלם - וזה הרבה פעמים יעבוד (אולי פסיכולוגית?!) תמשיכי לעדכן ובינתיים שיהיה לך יום מקסים ושיקרו בו רק דברים טובים רומי

bali

New member
מנהל
תודה רומי ואורית

אני מקווה שהכל יהיה בסדר באמת ואני מבטיחה לנסות את ההרפיה. לגבי הפה, גם אצלי המצב משתפר. לא נעלם אבל כנראה הידיעה שהכל בסדר עוזרת. נשתמע- ענבל.

למעלה