עדכונים על מחירי האיקס בוקס

metal_slug

New member
עדכונים על מחירי האיקס בוקס

יכול היה להיות יותר טוב, יכול היה להיות פחות טוב... בסיכום הסופי, די סביר. המכשיר עולה 399 דולר כשהוא נקנה בלי תוספות, באנדל של שלושה משחקים עולה 499 דולר--> DOA3, Project gotham racing, Halo. יש גם באנדל ב-689 דולר, שכולל שבעה משחקים, ועוד באנדל ב-705 דולר, שכולל "רק" שישה משחקים, אבל באה תוספת של שלט לדי וי די של האיקס בוקס, וכרטיס זכרון. אני הייתי מחכה עוד חודש וחצי בערך, עד לאחרי הקריסמס, נראה לי הגיוני שהמחירים ירדו קצת, לפחות באינטרנט, אחרי בהלת הקניות.

100 דולר יותר מהפלייסטיישן 2 ו...

100 דולר יותר מהפלייסטיישן 2 ו 200 דולר יותר מהגיים קיוב. במחיר הזה אפשר לקנות 2 גיים קיוב! זה ממש יקר! לדעתי לא כדאי לקנות את ה X BOX למייקרוספט אין בכלל ניסיון עם קונסולות והוא עולה הרבה. מחוץ מזה לסוני יש חוזה בלעדיות עם כמה מהחברות, למשל החברה של final fantasy והמשחקים של החברות האלו לא יצאו ל XBOX ואם כן, הם יצאו הרבה יותר מאוחר מאשר לפלייסטיישן 2. עדיף להישאר עם הפלייסטיישן 2. הרבה יותר טוב(פחות חזק אבל יותר טוב) ולסוני יש הרבה יותר ניסיון. מחוץ מזה HALLO נראה גרוע. ( הוא יכול לפעול על הפלייסטיישן 2 בלי בעיה) DOA3 נראה טוב.

*גלעד*

New member
יא אללה, איזה שטויות!

איך אתה יודע אם שווה או לא שווה לקנות את הקונסולה? מה זה התירוץ המצחיק הזה "למיקרוסופט אין ניסיון עם קונסולות"? מה, אתה באמת חושב שנתנו לצוות שמעולם לא תכנן קונסולות משחקים לשבת ולהמציא את הקונסולה מחדש? מדובר פה בצוות מנוסה שבא מכל קצוות העולם והנסיון שלהם בקונסולות יותר גדול מהנסיון של סוני, נינטנדו ויצרנית לשעבר סגה ביחד! נראה איך יהיה האקס בוקס כשהוא יגיע, ורק אז נוכל לשפוט/להריע למיקרוסופט.

וואי. אתה ממש לא יודע כלום...

נינטנדו גרועה, כך למשל את ה nintendo 64 הוא היה חזק יותר מהפלייסטיישן אבל המשחקים שלו היו הרבה יותר גרועים, גם המשחקים הכי טובים שלו היו לילדים קטנים, כמו מריו ופוקימון. וסגה עובדת גם עם סוני. האי תייצר לסוני את המשחק המעולה virtua fighter 4 שכנראה היא לא תייצר אותו ל X BOX ואם כן אז הרבה אחרי שלפלייסטיישן 2. אני מבטיח לך שהרבה יותר בטוח להישאר עם סוני.

mr-s

New member
כרגע סוני עידף

עד שלא יגיע אקס בוקס לאירופה ולארץ באמת לא כדאי לקנות אותו אין לו כרגע מבחר גדול של משחקים המחיר שלו יקר ואין לו ציפ אותו הדבר כמו שהיה בהתחלה עם הפס2 עד שלאחרונה הוא נהפך לקניה כדאית.

mr-s

New member
כרגע סוני עידף

עד שלא יגיע אקס בוקס לאירופה ולארץ באמת לא כדאי לקנות אותו אין לו כרגע מבחר גדול של משחקים המחיר שלו יקר ואין לו ציפ אותו הדבר כמו שהיה בהתחלה עם הפס2 עד שלאחרונה הוא נהפך לקניה כדאית.

OldGuru

New member
למה אולי XBOX עדיף...

M.A.M.E כבר יכול לרוץ על ה-XBOX - מה שאומר שאפשר להריץ את (כמעט) כל הפלטפורמות האחרות... ובחינם כאשר המשחקים שלהם יהיו זמינים ע"ג הרשת... בידקו פה: http://www.otakunozoku.com/xbox/index.html

metal_slug

New member
סוני - עבר זמנו

לא רק אני אומר את זה, יושב ראש סוני אמר בראיון, שאחרי היציאה של האיקס בוקס, החליטו בסוני לקצר את מהלך החיים של הפלייסטיישן 2, מחמש השנים שהיו מתוכננות, לשלוש שנים, מה שאומר שבעוד משהו כמו שנה וחצי (בתחילת, אמצע 2003) נראה את הפלייסטיישן 3... אגב, באמת, מה זה הטיעון הזה "אין ניסיון"? למה, לסוני היה ניסיון עם הפלייסטיישן הראשון? ולנינטנדו היה ניסיון לפני המגסון? וסגה עובדת עם כולם, כמו גם היצרנית של פיינל פנטזי.

mr-s

New member
תעבור על הראיון עוד פעם

יו"ר סוני אמר שה אקס בוקס יקצר את מעגל החיים של הקונסולות ל-3 שנים ובהמשך הראיון הוא אמר שהמחקר לפיתוח הפס2 יתחיל ב 2004 עכשיו בקשר לקרב פס2 או אקס בוקס אם יש לך מלאי בלתי מוגבל של כסף אתה קונה רק משחקים מקוריים ולא איכפת לך להסתפק במגוון משחקים קטן אז ללא ספק האקס בוקס הוא בשבילך. אבל אם אתה רוצה מכשיר זול (יחסית) שיש לו הרבה משחקים וניתן לשחק עליו צרובים אז עידף הפס2 ברור שהבוקס חזק יותר אבל להגיד שסוני עבר זמנו??? זה מטומטם באותה כתבה דרך אגב טענו מומחים שהפס2 ישלוט בשוק גם ב 2004 כשהבוקס במקום השני ללא ספק בעוד שנתיים כאשר משחקי הקונסולות יהיו יותר כבדים היכולת הטכנית העדיפה של ההבוקס תגרום לפס2 להראות מיושן אבל בשנה הקרובה הפס2 ימשיך לשלוט ורק בעוד שנה האקס בוקס יהיה באמת שווה קניה

לא היה לה. אבל עכשיו יש לה....

והיא יודעת בדיוק מה לייצר. מחוץ מזה אני יודע שסגה עובדת עם כולם, אבל עדיין לא התחילו לייצר את virtua fighter 4 וייקח הרבה זמן עד שיגמרו, זה ייצא לפחות חצי שנה אחרי שייצא לפלייסטיישן 2. ברור שסגה תייצר ל X BOX משחקים אבל תלוי איזה. מחוץ מזה, גיימרים ברחבי העולפ שניסו את ה XBOX אמרו שהוא גרוע. אז תעשה טובה, אם אתה לא יודע כלום, או שאין לך מה להגיד, פשוט תשתוק.

metal_slug

New member
לא, קטנצ´יק,

אתה תשתוק. אתה נגעת באקס בוקס בחיים שלך שאתה מזבל בשכל? אז אני כן, ואם אני אומר משהו, אז אני יודע מה אני אומר

2fighter

New member
נכון.

אני מאמין לmetal slug רואים שהוא יודע על מה הוא מדבר

מסתבר שאתה לא יודע.

כרגע, המשחק הכי יפה לאקס בוקס הוא DOA3 ואפילו בגיימספוט אמרו ש virtua fighter 4 יותר יפה מ DOA3 . מייקרוסופט תיפול ובגדול. אין ולא יהיו הרבה משחקים לאקס בוקס.

למעלה