עדכונים על רון

עדכונים על רון ../images/Emo6.gif

רון המתוק מתנהג למופת ומנסה למצות את המכסימום מהחיים המגובסים. הוא זוחל ועדיין מצליח להיות בכל מקום, הוא אפילו הרס את הגבס באיזור העקבים (אך מבית החולים אמרו שזה לא מפריע לענייננו). ביום חמישי ה- 24.3.05 יקצרו לו את הגבס ואז יותר לו לעמוד וללכת. כרגע אני כל הזמן משגיחה שלא יעמוד, כי הוא מנסה. בחיי, הוא מתנהג הרבה יותר ממה שצפיתי!!!!!!!!! הבעייה היחידה היא השינה, קצת השתפר אבל עדיין לא מציאה גדולה.... שחר, עצתך שעזרה לי ביותר היתה: שבכל יום יחול שיפור קטן וזה אכן קרה! חבר'ה תתעוררו, מה זה יבש כאן! מיכל

אודונים

New member
נכון יבש

אבל בעצם זה סימן טוב ששום דבר מהותי לא קורה אין ניתוחים על הפרק, אין שאלות מציקות כנראה שהתרגלנו ערב טוב שחר

../images/Emo4.gifבדיוק מה שחשבתי

בזמן האחרון מאוד יבש פה..., ולומר את האמת אני די מאוכזבת, אז נכון שהפורום הזה נועד בשביל לענות על בעייה מסוימת ולהציג דרכים להתמודד איתה, אבל יש פורומים נוספים שנועדו לענות על בעייה אחרת, ומשמשים, בין השאר, כמפגש חברתי וירטואלי..... איזה חמוד הרונירון הזה, את חייבת לשים תמונה כי אני אפילו לא יכולה לדמיין אותו זוחל או עומד!!!!

אודונים

New member
מ ד ה י ם ! ! !

לקח לנו בדיוק שעתיים הליכה נוחה ונעימה יער ממש כמו באגדות והתמזל מזלנו ליום שמש בהיר ונעים בקיצור ממולץ בחום לכולם יום טוב שחר

אדריס

New member
../images/Emo66.gifגם הילד הלך?

אני זוכרת שכשניפגשנו בבי"ח, בתור לד"ר בור, הילד היה מגובס והתנייד בעזרת כסא גלגלים. פיספסתי משהו???

זה היה טיול למבוגרים

כך שלא נראה לי שפספסת משהו. למרות שאני לא שחר - אני מרשה לעצמי לענות במקומה. קצת חוצפנית אבל שחר לא תיקח את זה קשה

אודונים

New member
כמו שאורנית כתבה

זה לא היה טיול משפחתי אלא טיול שהדרכתי תומר עדיין עם גבס וכסא גלגלים שמשמש אותו כמו עגלה בטיולים של הגן בתוך הגן והבית הוא עצמאי לגמרי כבר סופרים את הימים עד לסוף הגבס, בתקווה עוד שבועיים ודי יום טוב שחר

טאניוש

New member
למען האמת...

גם כשקורה לא תמיד יש כח לעדכן. לא יודעת למה. פשוט אין כח...

אדריס

New member
יש חדש!../images/Emo4.gif

היום מנור זכה לקבל את הנעליים הראשונות שלו: נעלי ה "דניס בראון" המפורסמות. האמת היא שלא חלמתי שכך ייראו הנעליים הראשונות שלו. את הנעליים הראשונות של מאי, אחותו שהיום בת 4, שמרתי למזכרת בקופסה מעוטרת יחד עם עוד מזכרות כמו המוצץ הראשון, הבגד של הבריתה, הציור הראשון וכד' אבל את הנעליים האלה לא נראה לי שארצה לשמור או לזכור. המזל שלנו הוא שמנור ילד חייכן באופן יוצא מהכלל וסבלני בצורה בלתי ניתנת להסבר כך שהוא קיבל את הנעליים בהבנה מסויימת אבל בכל זאת מיתקשה מאוד לישון. עכשיו למשל הוא כבר היה צריך לישון מזמן אבל הוא מסרב בתוקף ובוכה מרורים אם מניחים אותו במיטה. הלילה הזה ניראה לי ארוך מאוד והוא עוד לא התחיל.....

טאניוש

New member
איך עבר הלילה?

לנו אין עם מה להשוות ואנחנו מקבלים את הגבסים ונעליים (ואני נורא רוצה לעבור כבר לנעליים, לפחות לעשות אמבטיה נורמלית לילד) כשגרה. כמו טיטול, כמו מוצץ. לאון בועט עם הרגל המגובסת בשידה ומתגלגל מצחוק מ"בוווום" שיוצא לו. אני מקווה שהלילה ישנתם קצת...

אודונים

New member
בוקר טוב מיכל

מקווה שנרדמתם בסוף וישנתם עד הבוקר... הלילה הבא יהיה כבר קצת יותר טוב, מבטיחה מסרי נשיקה למנור ושיהיה יום טוב שחר

אדריס

New member
ישנו יותר מדי טוב...

ובבוקר התעוררתי בבהלה והתפלאתי שלא היו יקיצות לילה ואז גיליתי את הסיבה לשינה הכל כך טובה... מנור פשוט ישן בלי הנעליים! או שהם הפריעו לו ואז הוא משך אותם החוצה או שהם נפלו מתוך שינה עם ההתהפכויות. אני צריכה ללמוד לקשור אותם יותר טוב או להשתמש במדבקות. תודה על ההתעניינות. מיכל

אדריס

New member
הוא יכול לעשות הכל!!!

גם מנור הצליח לעמוד עם הגבס. הוא עמד על רגל אחת וניתמך על הרגל המגובסת. הוא זחל בכל הבית על הגחון ושום דבר לא עצר בעדו להגיע לאן שרצה!!! קצת סבלנות והוא כבר יוכיח לכם מי מנהל את הבית עם או בלי גבס. מיכל אדרי.

כבר הרס ת'גבס ../images/Emo6.gif איזה ממי

לכמה זמן הגבס הקצר? כה טוב על הלב לקרא מה שאת כותבת.

הרס את הגבס זה משעשע קלות, אבל

אם הוא יתמיד בעבודתו ניאלץ לסור לבית החולים לתיקון הגבס ועל זה אוותר ברצון רב. ביום חמישי בשבוע הבא יקוצר הגבס מתחת לברכיים ויוסר 3 שבועות לאחר מכן. הבגרות שרון מגלה פשוט מדהימה אותי! (אבל נמאס לי ללכת לגן, מחכה כבר לשלוח אותו לבד כבימים ימימה). מקווה שכשהגבס יקוצר אוכל לשלוח אותו לגן לבדו, או שאיאלץ להתחפש לארנב או לליצן
מיכל

נראה לי שליצן יותר אין.

מה את לא רוצה להיות במסיבת פורים בגן? במבנה בית הספר שאני לומדת בו מחפשים את כל בית הספר, כלומר את המבנה. נו לכי תדעי. נשיקות

למעלה