עדכונים,קראו נא!מופנה לפורום מכושפו

MiKe Grant

New member
עדכונים,קראו נא!מופנה לפורום מכושפו

היום הייתי בפארק מים הכי שווה שיש. המגלשות שם מהממות, והיינו אני, משפחה שלי (בנדוד ובתדודה) ועוד כמה הודים... ל-ב-ד שם!!! היה מגלשה סגורה כזו, שבסוף אתה נכנס לתוך "סיר" ענקי, מסתובב ונופל למים. היו5 מגלשות אבובים ו6 רגילות. היה כיף!! וגם הייתה שם בריכת גלים- פעם הייתם בבריכת גלים בשפיים? פי 10101541654365465 יותר מזה!!! זה היה אשכרה גלים! כמו בים! גבוהים!!!!! זה היה הדבר הכי שולת שיש!!! איזה כיף! קניתי כמעט לכולכם מתנות. אל תעלבו למי שלא הבאתי, או שאתם לא חברים קרובים שלי, או שפשוט לא מצאתי לכם כלום. וליערה קשה לקנות מתנות! אני הולך היום למסעדה סינית. ואתמול היה לי יום קניות
! קניתי לבסט בסט בסט אוף דה בסט פרנד שלי משהו מדהים!!! וגם לכם קניתי דברים כ"כ שולתים! צריך לעשות מפגש ברגע שאני חוזר!!! אולי באיזור השרון? קינתי ממש לכולם מתנות!!! תארגנו מפגש באיזור שלי...מי שלא יבוא- שלא ידבר איתי יותר בחיים!!! יאללההה... עפתי. אני הולך לראות מטריקס 2... ביי!!! לאב יו פיפולז!!!

HuGo Hell

New member
ואווו. |חרופ"

הלוואי עלי ;-; חשבתי שבהודו חם. מאוד ומשעמם, כנראה שטעיתי... תגידו תודה שלא ניכנס לכם הודי לחדר במלון ואתה היית במקלחת ואמא שלך התחילה לצעוק "ניכנס הודי!!!!" LOL XXDD עזובו, רק יולי תבין

Charmed Gal

New member
רז../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

נשמע מאד מהנה. כיף לך.
אממ... באפי

MiKe Grant

New member
קפיץ..........

קפוווווווווווווווווווווווווווווווווווווץ

MiKe Grant

New member
בלה בלה בלה

חיחיחיחי עוגה עוגה עוגה, במעגל נחוגה, אני קונה הארי פוטר מחר וזה פשוט נהדר!!!

MiKe Grant

New member
נווווווווווו!!!!!!!!!

עוגה עוגה עוגה, במעגל נחוגה, אני קונה הארי פוטר מחר וזה פשוט נהדר!!!

Charmed Gal

New member
רציני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

איך?! אני לא מבין את כולכם... זה לא שאני לא יכול לקרוא באנגלית, פשוט אין לי עצבים. איך יש לכם עצבים?! אני אחכה לגירסא בעברית... אף פעם לא הייתי הארי פוטר פריק...

למעלה