עדכונים, קשקושים ועוד

ליאן.

New member
עדכונים, קשקושים ועוד ../images/Emo172.gif

אוקיי, אז כפי שאתם יודעים, הפורום עובר מטמורפוזה לאחרונה.. זה תהליך שלוקח לי קצת זמן.. אני משקיעה כמה שאני יכולה ומחפשת שותף/ה לניהול הפורום במקביל. יש מספר פניות ואני עדיין בשלבי סינון. ביקשתי עזרה מהנהלת הקהילות אך זה תהליך שלוקח זמן. עדיין אפשר להביע מועמדות אצלי, כדי לצמצם את התהליך. מהם הקריטריונים לניהול הפורום ? הזדהות כלשהי עם עולם הסינגלס, גילאים 25 +, זמן פנוי, התלהבות ורצון להשקיע, יכולת הפעלה, יוזמה, יצירתיות, יכולת התנסחותית סבירה.. והכי חשוב - להסתדר איתי. ( וגם שיהיה ספונטני רגיש ובעל חוש הומור, כמובן..
) בכל אופן, תודה על הסבלנות של כולכם, אנשים, ומבטיחה שזה הולך להשתלם
עודכן עמוד הקישורים למאמרים והתווספו קישורים רבים ומעניינים לכתבות, שיוכלו לתת לנו מימד מוגדר לגבי מהות הסינגלים ומעט עזרה בעולם הדייטינג. (קישורים נוספים יתקבלו בשמחה
)
עלה סקר חדש! "האם הדשא של השכן ירוק יותר, או - האם כל הסינגלים מחפשים זוגיות ואהבה ?". אתם יודעים.. סינגלס זה לא רק פנוים/ות הצמאים לקשר רציני ולמחויבות. חשוב לציין ולהזכיר זאת, מכיוון שעד לאחרונה הפורום נחשב לפורום לאנשים המחפשים אהבה בלבד, ובתכל´ס, זה לא תמיד המצב אצל הסינגלים.. הצביעו והשפיעו.
עודכן מכתב הפתיחה ואפילו הוספתי
ו-
. אמשיך לעדכן אותו מדי פעם אם אראה צורך בכך.
כפילויות בפורומים. יש מבחר פורומים תחת אשכול מבוגרים בלבד בפרט ובפורומי תפוז בכלל העוסקים ספציפית בנושאים שונים, כגון בליינד דייט, אהבה ורומנטיקה, בינו לבינה, סקס, אכזבות, להרגיש טוב!, 20/30/40 פלוס וכו וכו. מאוד חשוב לי שיהיה לפורום הזה כיוון מוגדר בנושא מסויים שייחד אותו וכמה שפחות כפילויות בנושאי ההודעות. אני מאמינה שיקח קצת זמן לאנשים להבין את מהות הפורום החדשה, אבל בסוף זה יחלחל.
עוד הבהרה. זהו פורום סינגלס, לסינגלים (קרי פנויים/ות) בלבד המעוניים ליטול חלק מקהילת הסינגלים, ובכתיבתם בפורום משתתפים אוטומטית במועדון הסגור והנחשק הנקרא סינגלס קלאב.
אנא מכם, כל התפוסים באשר אתם, נחמד שעולם הפנוים/ות קורץ לכם (משום מה) אך בבקשה לא לכתוב בפורום, לא להגיב ולא ´לעזור´. תודה. לא מתחשק לי להעיר לאנשים באופן אישי. החל מרגע זה, הודעות מתפוסים, ימחקו ללא אזהרה ועמכם הסליחה.
שירשורי יומולדת. על מנת למנוע כפילויות למיניהן (בפורום בינו לבינה וכאן), ומאחר שחלק מאנשי הפורום כבר לא זוגיים, יתאפשרו שירשורי יומולדת (באופן חריג למדי) גם לחברי הפורום לשעבר. אפילו שהם זוגיים, לא נשכחו. (את רואה, דיאנה?
)
עדכונים מאמרי ´נעים להכיר´. מי שכבר אינו סינגל ומאמרו מופיע ברשימה הזו ואינו מחפש להכיר מכל סיבה שהיא, נא להודיע לי על כך כדי שאוריד את המאמר או אעדכן. תודה. הממ.. זהו בינתים. שבוע מעולה לכולנו
ליאן.

ליאן.

New member
עוד משהו קטנטן..

יש לנו גלריה עם תמונות של חברי הפורום. כולכם מוזמנים לשרשר תמונותיכם, כדי שאוסיף לגלריה.
אני חזקה בליטוש, שיוף וייפיוף תמונות (ככל הניתן, כמובן), כדאי לכם..

למעלה