עדכונים - רבותי עדכונים...

עדכונים - רבותי עדכונים...

שלום דר' וסרמן המקסים. אני מרגישה שאני חייבת לעדכן אותך בשיפור הניכר אצל מיכלי. אמנם לקחו איזה שבועיים אבל סוף סוף מיכל לא פולטת בכלל!!! (טוב עכשיו מהצינון היא פולטת קצת ליחה...)
היא אוכלת 120CC בארוחה (לפעמים אפילו משאירה בבקבוק את "השלוק האחרון". כל שלוש שעות ואמנם חזרה לאכול כל 3-4 שעות גם בלילה (מה שלא קרה קורדם עם האנפמיל) אבל אין מאושרת ממני. לא אכפת לי לקום בלילה עד שהיא תגדל קצת ולא תזדקק לארוחת הלילה... מחר נהיה בטיפת חלב אבל אני יודעת שהיא בערך 5.5 ק"ג. רק ליתר ביטחון - כל עוד היא לא מסיימת בעקביות את כל ה-120CC ורעבה כל שעה וחצי שעתיים אין סיבה להגדיל את הכמות, נכון? בנתיים זה מספיק הכמות? (יוצא בין 830 ל-950CC ביממה) ושוב תודה על שהארת את עיני!!!

נעים לשמוע

אני מקווה שהעליה במשקל משביעת רצון הכמות שהיא צריכה לאכול הנה זו שנותנת כ 150 סמק לקג ליממה אבל ללא פליטות או הקאות ולוודא שיש שתן יפה תודה על העדכון בהצלחה

היי!

שתן כמו קודם - חיתול ספוג כל שעה וחצי שעתיים יציאות כל ארוחה כמעט אין פליטות (חוץ לקצת ליחה עכשיו בגלל צינון) אין הקאות - אף פעם לא היו... והכי חשוב - עולה במשקל יפה מאוד - שוקלת עכשיו כמעט 6 ק"ג. שוב המון תודות!!!

למעלה