עדכונים רבותי!!!!

עדכונים רבותי!!!!

לאחר הסתכלות במאמר "חברי הפורום מתפקדים", מצאתי כמה ילדודס שרשומים כעוברים- אילנה לדוגמא..., לא מצאתי את כל החדשים ולכן, הנכם מוזמנים להעביר לי מחדש תיאור קצר עליכם: מי אתם?,מיהו הילדון?, בן כמה?, איפה מטופלים?, באיזו שיטה וכל דבר שעולה על רוחכם.... תודה אורית מצ"ב קישור ל"חברי הפורום מתפקדים, מקווה שאצליח.....

טאניוש

New member
אנחנו

אמא ללאון בן 11 חודשים, ק"פ ברגל ימין, בטופלים בשיטת פונסטי בהדסה הר הצופים, עם הנעליים בלילה ושעות שינה.

אני חושבת שאפשר לכתוב סופית

בשעה טובה, שאושרי בגן! כן כן הניסיון השלישי. זה גן שממש לא חשבתי שנלך אליו אבל בסוף הגננות נראו לי כאלו מקסימות שאמרתי יאללה ננסה. אז ככה אושרי כבר שבוע בגן ונראה שהולך יופי! חוץ מיזה הוא התחיל רשמית את תקופת ה"למה".... זה לא מפסיק וגם מביך לגלות איך אני בורה ולא יכולה לענות לו על המון שאלות.

באריכות

אושרי היה בתחילת השנה במשפחתון שהגננת פשוט לא התייחסה אליו. היא באמת בחורה מקסימה שאני מכירה כמה חודשים. אבל לא התאימה בכלל לאושרי, לצערי. הוא פשוט היה ממש בוכה ואומלל ולא נותן לה לגעת או לדבר אליו. בסוף אחרי שבועיים התייאשנו והוצאנו אותו מישם. כך התחילו החיפושים כבר קרוב לבית החדש. הגן שאושרי הולך אליו עכשיו- גן סימה, בקסטל, הוא גן שבחיים לא הייתי חושבת שהוא יילך אליו! 22 ילדים, 3 גננות. גן רגיל, ואני רציתי אנטרופוסופי- או ברוח אנטרופוסופית. בקיצור על הנייר זוועה מבחינתי. ראינו כמה גנים מכל המינים והסוגים, כאלו שעל הנייר היו מושלמים... והגננות בגן סימה קנו את ליבינו. ההוכחה לכך היא שאושרי כבר שבוע בגן ומתאקלם ממש ממש יפה. יש גננת אחת שהוא אוהב בימוחד. הן נותנות לו המון מחמאות, כפי שוהא אוהב ובאמת זה מדבר אליו טוב. הן לא נותנות לו להיות נבדל מהגן כמו בגן הקודם ובאמת מראות לו שאכפת להן ממנו. אתמול בבוקר הוא מאוד בכה כשנפרדנו ואמר לי "אני לא רוצה לבכות, רוצה מוצץ". כזה מקסים, איך הוא לא הצליח להתגבר על הבכי אבל צד אחר בו לא רצה לבכות. בקיצור נראה טוב, למרות שהייתי צריכה לוותר על הרבה דברים שרציתי בגן. אבל קיבלתי מה שחשוב באמת.

יפה, מזל טוב!!!!

אני מה זה מפחדת מהתקופה הזאת, הכנתי כבר כמה אנציקלופדיות פה למצב חירום, אנחנו בינתים בתקופת ה"איפה" ו ז לא פחות נורא....

למעלה