עדכונים של בלוגים חדשים.

הזוייה

New member
עדכונים של בלוגים חדשים.

בוקר דבש ועינוגים, בראשית מברוק על הלוק החדש של הבלוגיה. יפה לכם צבעוני עם גוונים, באופן אישי הייתי מעדיפה חוּם דבש וטוּטה-לה-קארה (מקוצץ). אם יורשה לי, הערה קטנה. בכל בוקר אני משוטטת בעדכונים החדשים וגם משתמשת ברוּבְּרִיקָה של חיפוש לפי קטגוריות. (לא לפי המומלצים, המשפעים, המדוברים, המצויצים, היפים והאמיצים וכדומה. זה לא מעניין) מה שחסר לי כעת הוא: שבכל קטגוריה בַּמקום שרשומים הבלוגים האחרונים שעודכנו עם הרשומה המדוברת, קיים תיאור הבלוג שבעצם לא אומר הרבה. וזה קצת מסרבל. ואסביר לָמָּה- מה שקורה כרגע בפועל הוא, שצריך לשחק במשחק הניחושים: להיכנס לקטגוריה- להיכנס לבלוג כלשהו שהתעדכן לאחרונה כגון- מויישלה זוכמיר-בן ארבעים- על אהבות, תועבות, תאבות ומגבות - להיכנס לבלוג- ואז להיכנס לרשומה. זאת אומרת פעולה של כמה לחיצות במקום אחת, יש פה סִרְבּוּל וזה גורם לי לוותר להיכנס לבלוגים. הייתי נכנסת לבלוגים לפי המלל הראשוני והכותרת. כמו כן, בצד ימין בכל קטגוריה, היה רץ גלגל של– התגובות האחרונות שנתן גם לגיטימציה להיכנס לבלוגים מקווה שהבהרתי בהצלחה את ההערה שלי, שאשמח באם תיקחו לתשומת לבכם ותשפרו אותה. אני פשוט אוהבת לעבוד קשה ולחפש את היוּנִיק והמעניין. נ.ב אה סוקי יא שובבה עכשיו הבנתי איזה פורום את מנהלת. נ.נ.ב יש לי תחושה אולי מוזרה, והלוואי ואני טועה אבל נדמה לי שכמות הבלוגים או הרשומות ירדה. זאת אומרת, פעם הייתי רואה בעדכונים-(שקיימים בהם עשרה דפים) בלוגים שנכתבו מאמצע הלילה לדוגמא. וכעת בעשרת הדפים מוצאים בלוגים מעשר או תשע בלילה. שזה אומר שכנראה אנשים הפסיקו לכתוב וחבל. וכשאין מבחר ורואים כאלו שכותבים עשרות רשומות ביום או כל יום, זה גורם לפנות לאַסְפֶּקְטים אחרים באתרים אחרים.

טל לוין

New member
בלוגים חדשים

לגבי הקטגוריות - בהחלט ייתכן וזה ישתנה לכיוון שעליו את מדברת. זה כרגע בעבודה (בין השאר הדברים...) לגבי התגובות, אנחנו כרגע שוקלים האם להכניס את התגובות האחרונות ולאן... רוב תודות על ההצעות טל

הזוייה

New member
תודה רבה על התגובה העניינית: )

שינויים והתחדשות זה דבר מבורך תמיד.

למעלה