עדכונים- תודה גדולה לאוהד!

עדכונים- תודה גדולה לאוהד!

הופעות קרובות- ב23.12 בתאטרון תמונע. ב19.1 הופעה בתמונע שתהיה ההופעה האחרונה בתקופה זאת של אוהד עד לצאת האלבום השני. אוהד עושה הפסקה, מותר לו
בתחילת פברואר אמור להתקיים מופע משותף עם דני רובס,עוד לא ידוע פרטים מהשבוע ייצא לרדיו השיר שאוהד כתב לעדי כהן לפסטיגל כסינגל. כמו שאתם יודעים אוהד כתב והלחין ל3 שירים לפסטיגל ביניהם עדי כהן, רותם אבוהב ורועי בר נתן(יחד), ורן דנקר. ובין התאריכים: 7.12-10.12 מתקיים ב"צוותא" פסטיבל תאטרון קצר, ובאחת ההצגות אוהד כתב את המוסיקה ואף משתתף בהצגה.
וקצת לא קשור- אני פשוט לא רוצה לפתוח הודעה חדשה- אני צריכה לעבור ניתוח להוצאת האבנים בכיס המרה. שיהיה לכם יום מקסים, תרגישו טוב, ותשמרו על עצמכם, מאוד קר בחוץ
ליאת.

herut123

New member
תודה ליאת!!

ותרגישי טוב, שהכל יעבור בשלום, ואל תדאגי אחר כך הכל יהיה בסדר מבטיחה

dabnir15

New member
תודה ליאת ואוהד.

המון בהצלחה בכל הפרויקטים לאוהד. בהצלחה והמון בריאות לך ליאת. אני מתכוון להגיע להופעה האחרונה ב-19.1 בע"ה:) ומקווה גם ב-23.12:) המשך שבוע טוב לכולם:) קר לי:)

ranch22

New member
תודה רבה!!

ליאת- תרגישי טוב!!בע"ה יהיה טוב!!זה לא ניתוח קשה לפי מה שאני יודעת ככה שאל תדאגי.מקווה שתתחברי בערב. לגבי העדכונים-19.1 אין לי מושג מה יקרה זה יהיה תלוי ברמת ההתכוננות שלי למתכונת בהסטוריה שיש לי כמה ימים אחרי וגם בגרות ובעצם גם בגרות במשפטים...(אוי די אני חייבת ללכת אם זו ההופעה האחרונה... :( ) . בכל מקרה...בהצלחה לאוהד בכל הפרוייקטים ובהצגה ובהופעות. :) ו...עצה קטנה- משהו שעשיתי אתמול כבר לפנות בוקר אפשר לומר... קחו את הדיסק של אוהד בדיסקמן או בmp או במה שיש לכם ושמעו את טיפות הגשם ואת הדיסק ביחד...-שווה(למרות אחרי שכולי נספגתי היוםן מים מהגשם אני כבר לא אוהבת אותו חח)

חח רינת../images/Emo9.gif תודה!!!

ותודה גם לך ניר. אני באמת מקווה שתוכלי להגיע להופעה האחרונה של אוהד, זה משהו שאסור לאף אחד פה לפספס. מה גם שזו ההופעה שסוגרת שנה בשבילי, של ההופעות, יצא יפה
ותיזהרי על הדיסקמן שלא יהרס מהגשם חח

booksmeller1

New member
תודה ליאתי!../images/Emo140.gif

תעדכני אותנו מה קורה איתך! אוהבים כולם!

ranch22

New member
../images/Emo10.gif

75% שאין הופעה אחרונה של אוהד. למה שמים לנו שתי מתכונות באותו שבוע?למה???

ענת 19

New member
זו באמת חוצפה!

אבל רינת גם לי זה קרה ועברתי את זה בשלום! אז נא להתעודד... את בסוף תצחקי על זה!

ranch22

New member
אממ..

יום אחרי יום???ועוד בהסטוריה???300 עמודים???ועוד 1040 עמודים במשפטים??? :( בע"ה אני אעבור את זה-הלוואי!! רק שאגיע כבר ליב'!!

אמור לצאת בחורף או באביב 2006

תודה לך! ומתי שיצא בדיוק התקליט השני בטוח שנדע הראשונים

כמובן זאת השערה אל תקחי אותי במילה

ממה שהבנתי שזה אמור לצאת בחורף או באביב 2006, ואם אני טועה אז סליחה.

למעלה