עדכונים-17.3

יוב101

New member
כל הכבוד לו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מדהים שלי
זה היה ברור שהוא יזכה לא?!

Meytar 888

New member
תקצירים../images/Emo58.gif

פרק 56 : את באמת יקרה לי: ציון נאלץ להסביר לחלי שמצבו בחיים השתנה. יותם רוצה לחזור לנינט ומופתע מתגובתה. שירי מנסה את מזלה עם רני וזוכה לשטיפה רצינית/ שמש מבינה שאין לה ברירה אלא ללכת ולשפוך את לבה פרק 57 : 20צעד וחצי לתוך אף אחד: פרק דואטים מיוחד. רונית מטפלת ביותם כמו שרק היא יודעת. שירי עושה חשבון נפש ומבינה שמשהו חייב להשתנות. טל לא יכול לסבול את הארגזים של ציון. חלי מציעה לציון הצעה בלתי נשכחת פרק 58 : אני העבר שלך, ההווה שלך, העתיד שלך: מסיבה בבריכה. שירי המומה. שמש מבינה שתאלץ לוותר בגיזרה אחת ולתקוף באחרת. טל מפתיע עם אורחת מרשימה. קרין נתקלת במכשול מידה 0, מסירה אותו, ונתקלת במכשול חדש פרק 59 : אלכסון עושה לי חלומות נפלאים: רני ונינט מנסים להחליט מה לעשות עם עצמם, ובכלל. שמש הולכת לספר לנורה על מה שגילתה. שירי מקבלת החלטה. דובה משתחרר מבית החולים. לילי מחליטה שהיא צריכה להיות אדם טוב פרק 60: גיבורה בדימוס: חלי מצילה את שמש. אודי פוגש את לילי החדשה, ומופתע. החבורה מוצאת את עצמה שוב בבית החולים. יונתן מבין שהוא עם הבחורה הלא נכונה. נורה ספקטור מחליטה שהגיע הזמן לבקר בלשכת הרמטכ"ל פרק 61: הלב שלך שייך למישהו אחר: יותם מטיח האשמות בקרין. תמרה לא יודעת איך היא מרגישה. נורה מגיעה לבקר את שמש, וקרין מבינה שמשהו נרקם ביניהן. שירי דופקת לרני שיחת סיכום. חלי מנסה להעמיד את תמרה במקומה

0o0o loren o0o0

New member
"רן דנקר מחלל"-וואלה../images/Emo55.gif

http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1079414 "חליל דנקר, המכונה רן, נפרד בשישי בלילה מההורים ותכנן לעלות לטיסה לקנדה דרך ניו-יורק לצילומי הסרט "חסר מנוחה". אממה, סערה ב-NYC דחתה את הקונקשן בשלושה ימים. דרמה, מתח, עצבים, עד שמצאו פתרון. וואלה! סלבס נזכרת שבתקופה של נינה, רן לא היה טס בשבת." ויש גם תמונה נחמדה

יוב101

New member
תודה ו...

אין להם עוד תמונות שלו
אם הם רוצים אני אשלח להם
כל כתבה עליו זו התמונה הזאת

gal255

New member
רן בלאישה

בשבוע שעבר נערכה מסיבת סיום הצילומים של "השיר שלנו 4", שהיא, בפועל, מסיבת סיום לסדרה כולה. על כן הוזמנו משתתפי כל העונות למסיבה שהפיק אלירן ברדוגו ב"מרינרו" בנמל תל-אביב. .........היה כדאי להשאר ערים עד כמעט ארבע לפנות בוקר כדי לצפות ברן דנקר יוצא מהאירוע מתנדנד, כשהוא נאחז באניה בוקשטיין ובאודליה נחמיאס." XDDDDDD קרדיט לפורום הרשמי של רן ----->

למעלה