עדכונים-8.2

Meytar 888

New member
עדכונים-8.2

כל העדכונים להיות-לפה

Meytar 888

New member
רן בעיתון אופנה-

קרידיט לקרן מהרישמי. "איפה התחיל : כיכב בפרסומת לטרה ולסלקום ובפרומו לערוץ 10 בימיו הראשונים ( שימו לב - בתחתונים!). החשיפה הגדולה באה בעקבות השתתפותו בסדרת הדרמה המוזיקלית השיר שלנו. מה עשה עד היום: גיל, ועדיין מגלם, את זוהר להט בהשיר שלנו (עכשיו בעונה רביעית), ואף קטף את פרס שחקן השנה על תפקיד זה. השתתף פעמיים בפסטיגל, ובאחת הפעמים גם זכה מקום הראשון, עם השיר איש הברק. השתתף גם במחזמר צלילי המוזיקה בגרסתו האחרונה ובקמפיין של חברת אופנת הספורט דיאדורה. אבל משחק ודוגמנות זה ממש לא הכל: בקרוב, לשמחת כולנו, יוציא דנקר את אלבום הבכורה שלו. בינתיים הוא אוסף חומרים ומקליט. לא רק נינט יכולה. למה הוא עושה לנו את זה: במילה אחת: מאמי. בחור רגיש שגדל בלי דמות אב, גר אצל אמא שלו בנתניה, נזרק לטובת גבר אחר - בקיצור ילד טוב שעושה חשק לחבק אותו חזק חזק, ולא לעזוב לעולם. בנות זוג אטרקטביות: דנקר ונינט הכירו על הסט של הש"ש, וחיש מהר הפכו לזוג שכולנו אוהבים לאהוב. הבעיה היא שלמרות שלנו הזוגיות הזאת עשתה ממש טוב, לרן ונינט היא כנראה הייתה קצת קשה. כך קרה שאחרי קרוב לשנתיים של מתקתקות סגרו השניים את הבסטה, ובהמשך - של נינט לפחות - ידוע. ובאשר לדנקר, לאחרונה התרוצצו שמועות על קשר עם מורן גרוס, ועוד יותר לאחרונה נצפה עם בלונדה בשם נטלי, אבל שום דבר לא סגור. מעללים מהשנה החולפת: חוץ מסגאת הפרדה מנינט סיפק לנו דנקר כותרת נוספת, בחסות העיתון ידיעו אחרונות. בראיון שנערך אתו הודה לעולם שהוא מכור לסקס. אחר כך הוא כמובן הכחיש, אבל זה היה כבר מאוחר מדי. סימן היכר:עצמות לחיים חטבות ומבט חם וכובש. דנקר בתגובה:" תודה רבה. אני מאוד שמח וזה מאוד מחמיא לי." רן דנקר נולד לפני 23 שנה בווירגינה, ארה"ב. בנו של השחקן אלי דנקר (האלופפה), שעושה חיל בארה"ב. השם שהוריו נתנו לו הוא בכלל "חליל", על שפ דמות ששיחק אביו, אבל דנקר הצעיר החליט שחלילזה ממש לא בשבילו, וכבר בגיל שמונה שינה את שמו לרן. כשהיה בן 12 חזר סופית לזרועות מולדתו, ובצ"הל שירת כטכנאי מסוקים (גבר גבר!), אבל אחרי שנה וחצי השתחרר מסיבות עלומות. אחרי שחרורו מצה"ל נחשף לראשונה לעולם בכוכבות והפרסומות, לשמחתן של כל מעריצותיו העתידיות. מאז הוא משחק, מדגמן, ועושה לכולנו נעים בעיינים." מצורפת התמונה הזאת

Meytar 888

New member
איזכור במעריב לילדים-

1. ההריון של מלי לוי בסדרה הוא אמיתי. מלי ילדה לאחרונה בן! מזל טוב. 2. נינט טייב היא השחקנית היחידה בישראל המגלמת דמות הנושאת את שמה המלא. היא מגלה חוש הומור בריא בקשר לבדיחות בסדרה הנוגעות לשירים ולמשקל שלה. 3. עקב הסכסוך עם ההפקה דומתה של שי (אותה מגלמת השחקנית אגם רודברג) כמעט הועפה מהסדרה. 4. דמותה של נורה ספקטור (אותה מגלמת השחקנית גילה אלמגור) נכתבה במיוחד עבור השחקנית. 5. מהעונה הראשונה ועד לסוף העונה הרביעית של הסדרה יצולמו 368 פרקים . נינט ורן דנקר משתתפים כמעט בכולם. 6. בימים אלה עובדים תסריטאי "השיר שלנו" על העונה החמישית בסדרה. רן דנקר ואושרי כהן הודיעו שהם לא ישתתפו. נינט- דווקא כן. 7. הידעתם? במציאות השחקנית נינה קוטלר, המגלמת את דמותה של קרין קורן, היא בתה של ליאורה ריבלין, המגלמת את דמותה של סוכנת השחקנית לילי גולד. 8. הסדרה זכתה בפרס "הדרמה היומית הטובה ביותר" בטקס "מסך הזהב" בשנים 2004 - 2005. בטקס בשנת 2005 זכו גם רן ונינט בפרסי "השחקן הטוב ביותר בסדרה יומית" , ו"השחקנית הטובה ביותר בסדרה יומית". 9. אם שירי גולד תתחתן עם ציון מימון, איך יקראו לה? נכון, שירי מימון! 10. אנייה בוקשטיין אמרה לא מזמן שהיא דווקא מרוצה מהשינוי הקיצוני שעברה דמותה מדתייה חסודה לנערה פרועה ובוגדנית.

Meytar 888

New member
תקצירים עד פרק 33-מכיל ../images/Emo58.gifים!!

פרק 29: נינט מוצאת את תמרה ושולחת אותה לטיפול. ציון וחלי נפרדים סופית. טל מתוודה בפני שמש. שמש מיתוודה בפני חלי. תמרה מבקשת את סליחתה של שמש. עוד חזרה מתבטלת ויונתן רץ רץ ורץ...
פרק 30: לאלינור יש תכניות מפתיעות. קרין זורעת בלבה של נינט חשדות. חלי, תמרה ושמש משלימות. צ'רנייה ויונתן בשיחת אב ובן. שמש פותחת בפני נורה כיוון חקירה חדש. אודי מפתיע את טל. יונתן פוגש בחורה חדשה.
פרק 31: אודי עורך מסיבה לכבוד תחילת הצילומים. טל עובד על התפקיד החדש. תמרה מנסה לחזור לתפקיד הישן. שי מתמלאת חרדה וטל נותן לה עצה טובה. יותם מתחנן בפני קרין והיא מתנה לו תנאים.
פרק 32: שירי דואגת ליונתן. אל המסיבה מגיעה אורחת מפתיעה. שי מציעה לרני עזרה. צ'רניה מציע לשמש עזרה. נורה חוקרת את טל. חלי ותמרה הולכות לבקר בבית כנסת. תמרה נזכרת ברגע הירייה.
פרק 33: תמרה מנסה גישה אחרת. שמש שוקלת לתת עוד צ'אנס. יונתן שוקל דרך חדשה. רני מחליט לנסות להשתמש במה ששי לימדה אותו. שוקי מגיע לביקור. נינט עושה עם הלהקה תרגיל סולואים שמוציא מכל אחד את האמת החדשה.

Meytar 888

New member
../images/Emo220.gifהשיר שלנו 3-הדיסק../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif

את הדיסק יש להשיג בסופר/במכולות הקרובות אל ביתכם
קונים קונפלס/קוקומן...ומקבלים את הדיסק "השיר שלנו 3" בקופה. יש לשים
לא בכל סוג אפשר לקבל את הדיסק לכן יש לשאול בקופה על איזה מוצרים חל המבצע ורק אחר כך לקנות
סדר השירים-
עוד מעט
גן נעול
את מביאה הכל לידי דמעות
מוגלי ובאנה
פזמון חוזר
אלינור
רגע לפני
כשאת איתי
לילי שלי
הבלדה שלי עליך
אף אחת
ימים של שקט

Meytar 888

New member
רן ב"7 לילות"../images/Emo70.gif

עמוד 3, "אז היה אז". אני תכף יסרוק...

Meytar 888

New member
איזכורים+תמונה

http://www.one.co.il/Cat/Extra/Glitch.aspx?id=22658 "אבי נמני, אבי יחיאל, פרדי דויד, יוסי שבחון, אניה בוקשטיין, רן דנקר ואושרי כהן נפגשו... תרגיעו, הכל קרה בפתיחה של ה'ראפ אנד רול' בראשל"צ... ערב שני, פתיחה של 'הראפ אנד רול' בראשל"צ. בזה אחר זה מתייצבים אבי נמני שהגיע לפרגן לאח של מורן מאירי, אבי יחיאל, פרדי דויד, יוסי שבחון (שגם מצא סופסוף דירה בת"א), רן דנקר, אניה בוקשטיין ואושרי כהן... אתם יודעים, הכוכבים של השיר שלנו ועוד ים של סלבס... בין ביס לביס, הם יכלו ליהנות ממעדני המסעדה ואלכוהול שנשפך כמו גשם בסערה... שוס הערב: פרדי דויד, שבחון ויחיאל יוצאים החוצה לשיחה צפופה וסודית... מעניין!"

Meytar 888

New member
שבת שלום ולילה טוב../images/Emo24.gif

מחר אני לא אהיה הרבה בפורום,אנחנו נוסעים למשפחה בחיפה
תהנו לכם ושיהיה המשך ערב מקסים
אגב,תראו מה אחותי עשתה לי בפוטושופ
לא אמין במיוחד אבל זה מגניב..

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif../images/Emo55.gif

נראה לי שהכותרת אומרת הכלל....

0o0o loren o0o0

New member
את חושבת?!../images/Emo2.gif../images/Emo55.gif

עצרו הכל-מיתר חושבת....
סתם יפה שלי אני אוהבת אותך הכי הכי שבעולםם!!!!

למעלה