עדכונים

כן תכננתי לשים פה בקרוב, שמעתי אותו כבר

לדעתי הוא פשוט מושלם ומדהים ומרגש!!!
חרשתי עליו אתמול מלא!!!! צריך לציין שזה מהופעה חיה, עוד לא יצא רשמית באיכות סטודיו.. והמילים שלו מדהימות!!

N o R i K o

New member
גם זה

זה סאונדטרק שלם, לא רק שיר אחד
(וברגע שהאינטרנט האידיוט שלי יועיל בטובו לפעול בקצב נורמלי אולי גם אני אביע את דעתי את השיר... P:)

z01234

New member
אוקי אז כנראה שלא הבנתי נכון

בדרך כלל לסרטים יש שיר נושא,אחד כללי,חשבתי שבזה מדובר.. לא נורא,יותר טוב

N o R i K o

New member
תהיה שעלתה לי בעקבות השיר...

קודם כל, השיר נהדר, אבל גם אני מעדיפה את של טיילור
תודה רבה על העדכון. מחכה שיצא כבר להורדה... והתהיה- האם לדעתכם ג'ניפר באמת תשיר בסרט? קטניס שרה לרו את שיר הערש המפורסם שלה, שמקבל יחס גם בהמשך... אני לא יודעת לגבי יכולות השירה של ג'ניפר אז זו תהיה ראשונה, ואיתה עולה גם התהיה- האם השיר באמת יהיה אותו שיר שהופיע בספרים, או שיש מצב שקטניס תזמזם לנו את אחת מהנעימות האלה? ויש מצב שמישהו יעשה Voice-over לג'ניפר כי היא לא יודעת לשיר?
מעניין...

N o R i K o

New member
לא, לא ידעתי

טוב, אני לא חוכמה, אני מהמדחיקים סרטים-המבוססים-על-ספרים, שמגיעים לסרט בעיקר כדי לעשות רעש ולצעוק "בספר זה לא היה ככההההה". (רחמיי על כל בנאדם שייכנס איתי לאולם הקולנוע ב-22.3.12... כרחמיי על כל מי שנכנס איתי לסרט השישי של הארי פוטר ושמע אותי צועקת "אבל הדוויג מתה!!!!11" רק שבHG אני אהיה קצת יותר רגישה ולא אספיילר
) אבל במקרה של HG אני מעלה תקוות שהסרט ישנה את כל הדברים שלא אהבתי בספרים, וחוץ מזה אני גם כאן איתכן... אז פתאום התחלתי להתעניין
והיי, לפי הקליפ הזה שהם צרפו, היא לא שרה רע בכלל XD

ורדונה2

New member
נצל"ש
בנות, מישהי מהזוכות בMJ קיבלה ת'ספר?

כי עבר כבר יותר משבוע ואליי הוא עוד לא הגיע... זאת רק אני או שגם אצלכן זה מתעכב?

שוחררה העטיפה של הסאונדטרק!

והוא נקרא songs from district 12 and beyond
איכשהו דווקא ציפיתי שזה יהיה רק הלוגו של הMJ.. אבל זה ממש מגניב גם. מה דעתכם?

N o R i K o

New member
יו, זה מהמם! :)

בא לי לקחת את הלוגו ולהפוך אותו לכותרת הפורום שלנו. אדום לוהט נראה לי יותר הולם מהצהוב הזה... מה דעתכם? :)

למעלה