עדכונים.

עדכונים. ../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif

אז ככה עדיין מאד כואב. הרופאה אמרה שאין מה לעשות ושלחו אותי בכל זאת לצילום - שלא הראה כלום. יש לי נפיחות ברגל שנעלמת אחרי שעושים לי מסז´ וחוזרת בבוקר ברגע שאני קמה מהמיטה. אבל אין ברירה צריך לקום - להאכיל, להלביש, לחתל וכל היתר ויש לי גם עוד שני ילדים בל נשכח. אז מאתמול בערב אמרו לי למרוח את הוולטרן כמה שיותר ולעשות מסז´ למקום כמה שיותר - ואנחנו עושים. אתמול נמרח לי גם שמן מיוחד לאזור ובאמת עזר כי עובדה שהצלחתי לדדות כמה צעדים ללא בכי וללא צעקות שכואב נורא ואני צריכה תמיכה. אז זהו לבינתיים אני מאד כואבת אבל מקווה שעד פסח הכל יעבור.

יונית ש

New member
אוי מסכנה שלי - המון בריאות

שבקרוב מאוד תקפצי על הרגל ללא חשש וללא כאב אני בטוחה שעד פסח הכל יעבור ובכלל תשכחי שהיה. החלמה מהירה יונית

תודה אמנון. לא ניסיתי את המשחה

שאודיה המליצה עליה כי אני הרבה אחרי 48 שעות מהפגיעה ולכן גם לא הלכנו לקנות אותה. כך שאם זה ינוסה זה כנראה יהיה בפעם הבאה. אבל תודה בכל מקרה.

odeia

New member
אמא של דפנה, זה עדיין לא מאוחר

להשתמש בארניקה, זה תמיד עוזר. אתן לך דוגמה כדי שתאמיני לי. גילו לי פריקה של אצבע, כמעט שנה הלכתי עם זה, ברגע שאבחנו לי את זה, מרחתי ארניקה ותוך כמה ימים שבה האצבע למקומה. אז למה לסבול כשאפשר לא?

rachell

New member
הרהב בריאות ודוליגים

מרות שכנראה פיספסתי משהו אני לא מעודכנת

jole

New member
איריס..החלמה מהירה ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

למפגש הבא.. לכולנו יהיו ילדים בידיים אז לא נוכל לסחוב אותך...את חייבת להחלים מהר.

odeia

New member
אמא של דפנה, לאחר שוודאת שאין

"כלום" הייתי מאוד ממליצה לך על ג´ל או משחת ארניקה, עדיף מוולטרן, כי וולטרן זו משחה שמגיעה גם לכבד והיא לא בריאה לו. במידה ואת רוצה, תשלחי לי מסר עם טלפון ואתקשר אליך. מציעה לך גם לשים עלי כרוב על המקום ולחבוש אותם שם. לפני שאת שמה אותם מציעה לך להרביץ להם טיפה.

הפעם אני איתך...../images/Emo43.gif

כעת משהבדיקה הרפואית "עשתה את שלה" באמת הגיע זמן להקלת כאב באמצעים אחרים... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

למעלה