עדכונים ../images/Emo13.gif
אז הבכור יודע, אבא סיפר לו בעת בילוי משותף לשניהם, על כוס קפה
או בעצם כוס קולה/ספרייט. וזה התקבל יפה מאוד, היתה בינהם קודם שיחה אישית, בנוגע לבכור עצמו - ענייני גיל ההתבגרות, ואח"כ אבא סיפר. הבכור העלה גם חששות, מהם ילדותיים - מה יהיה שם התינוקת? ושלא יקראו לה בשמו
- היום יש נטייה לקרוא לבנות בשמות בנים והא מכיר בנות של בני חברים שנקראו בשמו - אז כמובן שלכל אחד יש את שמו ואת השם שלו אנחנו שומרים רק לו
ואבא אמר לו שלתינוקת אינשם בינתיים - והוא יהיה שותף לבחירה. חשש נוסף היה שחברים שלו אומרים שאחים זה לא תמיד כיף כי צריך לחלוק בדברים. אז אבא הרגיע אותו שהדברים שלו הם הם שלו - ובכלל הבדלי הגילאים הוא כזה שזה לא בדיוק שהיא תרצה את מערכת הסטריאו שלו, בכ"א לא מייד כשתצא
. ברור שמסתתרים מאחורי זה חששות לחלוקה ברגשות ולאו דווקא בדברים מטריאליסטים - אבל בינתיים לא נעלה את זה - אני מתארת לעצמי שזה יתעורר מעצמו בעיקר כשהאחות תופיע - נתמודד עם זה אז
אה, ועוד דבר כשהאיש שלי אמר לו שתהיה לו אחות, הבכור תיקן ואמר - אחות חורגת, כה זה נקרא? אולי יש תחליף? נשמע כמו באגדות של האחים גרים. מבחינתנו זו אחות, ואנקדוטה קטנה, לפני זמן מה היה בביתנו חבר של הבכור, שנולדה לו באותו זמן אחות. אז מסתבר שהוא אמר לבכור שאני שמנתי ולדעתו אני בהריון
הבכור פסל את האפשרות הזו כלאחר יד - לא יכול להיות
. אז אני מודה שוב לכם...ואוף נפלה לי אבן גדולה מהלב, אני שונאת סודות במשפחה. זה דבר מעיק ולא מומלץ.
אז הבכור יודע, אבא סיפר לו בעת בילוי משותף לשניהם, על כוס קפה