עדכונים

Invisible Boy

New member
ג'סטין טימברלייק מקים לייבל משלו

כוכב הפופ ואליל הבנות ג'סטין טימברלייק מצטרף לשורה נכבדה של אומנים כמו ג'יי זי ופאף דדי ומקים לייבל עצמאי משלו. הלייבל ייקרא 'Tenman Records' ותפקידו של ג'סטין יוגדר כיושב הראש ומנכ"ל החברה. ללייבל יצורף כנשיא קן קומיסר, שהיה אחד הבכירים בחברת התקליטים Sony BMG. הלייבל החדש של ג'סטין טימברלייק יחפש אחר אמנים צעירים ומבטיחים שטרם התגלו ובעזרת הלייבל יהפכו להיות הדבר החם במוזיקה בארה"ב. "אנחנו מאוד נרגשים לגבי הכישרונות שכבר יש לנו ואני לא יכול לחכות להציג אותם לעולם", אומר טימברלייק. המנהל של חברת התקליטים I'nterscope' אמר: "כשיש לך הזדמנות לעבוד ולעשות עסקים עם מישהו כמו ג'סטין טימברלייק, אתה לא מפספס את ההזדמנות". ג'סטין טימברלייק היה עד לפני 10 שנים כחלק מהרכב הפופ N'Sync, איתם הוציא 5 אלבומים. בשנת 2002 ג'סטין יצא לקריירת הסולו שלו כשהוציא את אלבום הבכורה שלו 'Justified' שמכר למעלה מ 7 מליון עותקים. בשנת 2007 הוציא ג'סטין את אלבומו השני 'FutureSex-LoveSounds' בהפקתו של טימבלנד.

אם אני לא טועה זו חברה של הפקות

של מוזיקה, כמו ג'ייב רקורדס jive records שהיא חברת הפקה שג'סטין נמצא בה ויש עוד מליין חברות כאלו. למשל בארץ הד ארצי והליקון ולא יודעת מי עוד הם לייבלים [חברות הפקת מוזיקה] ואם טעיתי אתם מוזמנים לתקן אותי.

Invisible Boy

New member
Summer Love מצליח בענק../images/Emo70.gif

Brazil Singles Chart[citation needed] 85 Canadian Singles Chart[citation needed] 7 Sweden Singles Chart[citation needed] 27 Turkey Singles Chart[citation needed] 5 U.S. Billboard Hot 100[1] 6 U.S. Billboard Pop 100[2] 5 U.S. Billboard Rhythmic Top 40[2] 18 U.S. Billboard Top 40 Mainstream[2] 9 והקליפ אפילו לא יצא! ולא מפסיקים להשמיע אותו ברדיו אמריקה.

tsofa

New member
עטיפה יאפפהה!!!

בחיי אני מתה עליהה התאהבתי;]

Britney Style

New member
אני לא מבין את זה....

סאמר לאב כבר נמצא בעשירייה של הבילבורד והסינגל כבר מכר מעל שני מיליון עותקים אז למה הוא מוציא את לובסטונד עכשיו?

tsofa

New member
הוא מוציא עכשיו את סאמר לאב לא את לובסטונד..

LookAfterYou

New member
אני לא יודעת מאיפה הבאת את זה אבל סאמר לאב

ממש לא מכר מעל 2 מיליון עותקים

shay08

New member
../images/Emo41.gifמאחורי הקלעים ללוב סטונד

http://www.youtube.com/watch?v=xKH6YdYvkKM נראה כמו ML קצת.. לא ?

למעלה