עדכונים!

Meytar 888

New member
דנקר איז א בוי פור מי -YNET

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3402293,00.html +תמונות. "רן דנקר, אח, כבר יותר נעים. הפעם הוא יצא לפזר את הגלאם שלו בסינמטק תל אביב, אבל סירב להתמסר ללהק הצלמים המיומן. באסה לג'וני קוניאק למרות שהוא זכה במקום הראשון בתחרות "מהממי ישראל לדורותיה", רן דנקר לא שוכח מאיפה הוא בא, וביום שישי הוא הגיע כאחד העם, לשתות קפה בסינמטק בתל אביב עם ג'וני קוניאק. אבל גם לחיכוך עממי יש גבול: מייד כשהוא שמע שאוטוטו תגיע ערימת צלמים להקרנה החגיגית של הסרט של גל גבאי, "שוליים", הוא התחפף בהול. פראייר, היה נשאר היה מתחכך ביונית לוי . "

nofarosh11

New member
../images/Emo99.gif חמווודיי..../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Meytar 888

New member
איזה מתוווווווווווווווווווווווווווווווווווק!!

אני רוצה ת'אלבום ואני רוצה הופעות

nofarosh11

New member
מעדנקר../images/Emo99.gif אם היה מעדן כזה- אני הראשונה

שקונה! אפילו אם זה רק בשביל העטיפה..

Meytar 888

New member
חחחחחחחח כן גם אני! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

OנעמונתO

New member
רן ב"ארץ"

"סינגל ראשון לרן דנקר סינגל ראשון מתוך אלבום בכורה משותף לשחקן רן דנקר והגיטריסט עילי בוטנר יצא השבוע לרדיו. השיר, "שווים", הוא שיר הנושא מאלבום באותו שם שייצא בקיץ באן-אם-סי. את השיר, כמו את שאר שירי האלבום, כתב והלחין עילי בוטנר. יציאת האלבום תלווה בסיבוב הופעות של השניים. דנקר ("השיר שלנו") משתתף בסרטו החדש של הבמאי עמוס קולק, "חסר מנוחה", המצולם בישראל, ניו יורק וקנדה. "

lital3434

New member
רן מוציא דיסק

בעוד בערך כחודשיים רנוש מוציא דיסק בכורה עם להיטים שהוא כותב.הסינגל יוצא עוד שבועעע אני כבר מחכהההההההההההה

למעלה