עדכונים

Meytar 888

New member
כנסו בבקשה,זה חשוב!

אתמול כמו שאתם יודעים הייתה הופעה בגבעת ברנר,(אני לא הייתי). ההופעה עצמה הלכה סבבה לפי כל החוויות של מי שהיה,אבל בזמן ההופעה היו בנות שהלכו לבמה והגישו לרן מתנות,פרחים וכ'ו. תבינו! זה הורס את כל ההופעה! אנשים שילמו 109 שקל בשביל לראות הופעה של רן ועילי,לא בשביל לראות אותו מקבל מתנות! אתן מבזבזות זמן,רן לא לוקח מתנות מהבמה.אז חבל להתאמץ. אחרי שההופעה תגמר תחכו לרן בחוץ או משו,או תבקשו מהשומרים להביא לרן את הפרחים,מתנות בסיום ההופעה,כל הבנות כרגיל חיכו לרן מחוץ לחדר האומנים. שהשומרים הוציאו את רן כל הבנות קפצו עליו ויצא שאחת מהבנות הורידה לרן את המכנסיים וראו לו את התחתונים. אני כותבת את זה ומתביישת. אני יודעת שזאת מישהי מהרשמי,ולא מעניין אותי מי זאת. בנות, רן הוא בנאדם לפני הכל! הוא אוהב אותנו מעריך אותנו. אתן באמת חושבות שהוא מאושר מזה שמורידים לו ת'מכנסיים ושאר האנשים צוחקים?! היו שם פול בנות,מבוגרים..אני נורא מקווה שלא היו צלמים. זה מגעיל.פשוט ככה. אני מבקשת, תנו לרן את הכבוד שמגיע לו. אתן באמת רוצות שהוא יגיע להופעות בלי חשק?! בנוסף להכל,המון בנות נפצעו אתמול,בגלל השומרים,בגלל שהן נמחצו,דחפו אותן וכ'ו. אתן מגיעות להופעות בשביל להנות ולשמוע מוזיקה מדהימה,אני בטוחה שאף אחת לא רוצה להגיע לבית חולים. אני לא אומרת שאלו אתן,כי אני ממש לא יודעת. אבל בבקשה,אל תעשו דברים כאלו יותר.

gal255

New member
אל תנסו לפגוש אותו בכלל.

אם אנשים באים להופעה (לא משנה מי שמופיע), והמטרה העיקרית שלהם היא להיכנס מאחורי הקלעים ולפגוש אותו. שילכו ויחכו לו מתחת לבית. המטרה בהופעות זה לבוא לשמוע מוזיקה. אז אם אתם לא באים לשמוע מוזיקה אל תבואו להופעה. שכל אחד יעשה חשבון נפש עם עצמו. אני גם קראתי בפורום הרשמי על ההתנהגות הזאת ואני חושבת שזה מעליב בשביל רן. הוא בא להופיע עם המוזיקה שלו, האומנות שלו שכ"כ חשובה לו והוא מקבל סטירה לפרצוף בצורת הר פקצות שכל מה שהן רוצות זה לגעת לו בקצה הזרת.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif יאו, אני אשכרה עם פרצוף כזה-../images/Emo12.gif

אלוהים ישמור, הבנות האלו אמורות להיות מעריצות שלו?!?!
תקלטו, אתן לא לבד בהופעה! כל הצרחות האלה גם ממש לא עוזרות לרן ולעילי עם כל הלחץ שיש להם ממילא, אנשים שילמו כסף כדי לראות הופעה, כדי לשמוע אותם שרים ולא כדי לשמוע ילדות בנות 12 צורחות לרן שיעשה להם ילד או ואטאוור.. אלוהים ישמור, אני פשוט בשוק!

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gifרן בערוץ 10 :]

בערוץ 10, ב4 לספטמבר, במסגרת אירוע לתת בערב שידורים מיוחד , ואיתו אמנים רבים נוספים. שעה: 21:00

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif חח, אני יודעת?

אני אכתוב שוב יום לפני
ראיתי את זה בפורום הש"ש אז כתבתי גמפה><"

כל הכבוד..!!!../images/Emo9.gif../images/Emo106.gif

הבין שזה לא טוב לו.. אמן שלא ימשיך יותר לעשן בחיים!

למעלה