כנסו בבקשה,זה חשוב!
אתמול כמו שאתם יודעים הייתה הופעה בגבעת ברנר,(אני לא הייתי). ההופעה עצמה הלכה סבבה לפי כל החוויות של מי שהיה,אבל בזמן ההופעה היו בנות שהלכו לבמה והגישו לרן מתנות,פרחים וכ'ו. תבינו! זה הורס את כל ההופעה! אנשים שילמו 109 שקל בשביל לראות הופעה של רן ועילי,לא בשביל לראות אותו מקבל מתנות! אתן מבזבזות זמן,רן לא לוקח מתנות מהבמה.אז חבל להתאמץ. אחרי שההופעה תגמר תחכו לרן בחוץ או משו,או תבקשו מהשומרים להביא לרן את הפרחים,מתנות בסיום ההופעה,כל הבנות כרגיל חיכו לרן מחוץ לחדר האומנים. שהשומרים הוציאו את רן כל הבנות קפצו עליו ויצא שאחת מהבנות הורידה לרן את המכנסיים וראו לו את התחתונים. אני כותבת את זה ומתביישת. אני יודעת שזאת מישהי מהרשמי,ולא מעניין אותי מי זאת. בנות, רן הוא בנאדם לפני הכל! הוא אוהב אותנו מעריך אותנו. אתן באמת חושבות שהוא מאושר מזה שמורידים לו ת'מכנסיים ושאר האנשים צוחקים?! היו שם פול בנות,מבוגרים..אני נורא מקווה שלא היו צלמים. זה מגעיל.פשוט ככה. אני מבקשת, תנו לרן את הכבוד שמגיע לו. אתן באמת רוצות שהוא יגיע להופעות בלי חשק?! בנוסף להכל,המון בנות נפצעו אתמול,בגלל השומרים,בגלל שהן נמחצו,דחפו אותן וכ'ו. אתן מגיעות להופעות בשביל להנות ולשמוע מוזיקה מדהימה,אני בטוחה שאף אחת לא רוצה להגיע לבית חולים. אני לא אומרת שאלו אתן,כי אני ממש לא יודעת. אבל בבקשה,אל תעשו דברים כאלו יותר.